לא גומרת- מה עושים????????

מקסימה1

New member
לא גומרת- מה עושים????????

אני מאד נהנת מסקס ומאד אוהבת סקס.סקס חסר לי כשאין בקביעות. לאונן אני לא אוהבת כי זה לא "עושה לי את זה" אני נהנת מסקס עם גבר. אולם אני לא ממש גומרת. אני רטובה מאד ויש עליות וירידות (ככלומר אני "מתייבשת" בשלב מסויים) אבל- אני לא מרגישה שיכרון חושים מטורף שבו אני שוכחת איך קוראים לי ואני יכולה להגיד: "זהו, גמרתי" אני בת 33. זה לא צחוק. יש לכם מה להציע לי????

ToryMaster

New member
זה מטריד מעט.

את בקשר קבוע? אני חושבת (זה אגב, מה שלימדו אותי) שאוננות חשובה ליחסי מין. לא רק כי את יכולה לספק את עצמך לבד, אלא גם כי כך תוכלי לכוון את הגבר. תכל'ס, גם אני נדחית מזה ולא נהנית וזה לא עושה לי את זה בכלל, אז אני לא מנסה בכלל, אבל אני חושבת שאם תנסי זה בהחלט יכול לעזור מאוד.

היי מקסימה1

יש לך כאן כל מיני מאמרים שיכולים לעזור. גם באתר הזה כתוב המון על הנושא... ונחזור לגוף ראשון
יש כמה אלמנטים שכדאי להסתכל עליהם בהקשר של אורגזמה נשית, את מוזמנת להסתכל ולשתף במה שאת רואה על עצמך: דעי את עצמך וגעי בעצמך האם את באמת מכירה את עצמך ואת האופן שבו את מתגרה, מגיעה לסיפוק, האם את יודעת בדיוק מה עושה לך טוב? ההכרות הזאת חשובה בעיקר עבור עצמך, אבל גם כדי לאפשר לפרטנר שלך להוביל אותך רחוק, עד הסוף. ייתכן שהעובדה שאת לא מאוננת קשורה לכך, וייתכן שחוסר החשק שלך לאונן מדגים חלק מהקושי שיש שם. מדוע זה לא עושה לך את זה לאונן? האם את מודעת לסיבות? האם באמת ניסית ליהנות מכך? הכרות עם הגוף הכירי את המקומות, את צורת המגע, את התזמון, את התנוחות, את הרגישויות המיוחדות של גופך. את ההעדפות שלך. את הדברים שאת לא אוהבת. הכירי ונסי ללמוד אותו עוד ועוד, עם כל התנסות. קבלה של הגוף האם את מקבלת את הגוף שלך כפי שהוא. אולי יש פחד או בושה שלא מאפשרים שחרור והליכה עד הסוף. אולי את מרגישה אשמה על ההנאה שלך. אולי לחץ להראות שגומרת כבר. פחד להיראות בעייתית שיוצר אפילו לחץ נוסף. אולי פחד לאבד שליטה. קבלת מידע את זה את כבר עושה בפורום
. אבל ברצינות, לפעמים חסר מידע פשוט למדי על איך לגעת ומה לפני מה, שיכול לשנות הכל. כלומר, זו יכולה להיות פשוט הטכניקה
את מוזמנת לשאול עוד ולקרוא עוד, גם בקישורים. ודאי שאת נינוחה שאת רוצה, שמתחשק לך, שאת מוכנה. שעדיין מתחשק לך, גם תוך כדי... אווירה, זמן, מיקום ופרטנר מתאים כשאת בסיטואציה שהיא מינית, ודאי שאת מרגישה לגמרי בנוח, עם פרטנר שאת סומכת עליו. האם המקום מתאים לך ומרגיש טוב. או האם את לחוצה, ממהרת, מוטרדת. האם התנאים אופטימליים ודעתך נינוחה מעניינים אחרים. תקשורת עם הפרטנר כנות, פתיחות, נכונות להתנסות ולהדריך. אמון ושיתוף. רצון לעשות טוב זה לזו. בטחון. דברים בסיסיים. הרפתקנות שימוש בויברטור, עשיות שונות ולא רגילות, פשוט להתנסות. להעז. אמון מרכיב חשוב בכל ניסיון שלנו להשתפר. האם את נותנת אמון שתוכלי להגיע לאורגזמה. מציעה לתת אמון, שלא משנה מה היה הניסיון שלך עד היום, הכל פתוח.

טושית18

New member
בתור בת 18 שגומרת בקצב...

קודם כל את צריכה ללמוד להכיר את עצמך!@ אין מה לעשות! להקדיש שעה מדי פעם לעצמך! דבר שני-להיות מספיק פתוחה עם הגבר שאיתך ולהגיד מתי נעים יותר/פחות/כואב/מחרמן/לא מחרמן/הורס והכל...להגיד...אפשר ללמוד ביחד...תבדקי נקודות,ובסוף כשאת תכירי אותך טוב,אז לגבר איתך יהיה קל לגרום לך להגיע לשיאים מטורפים...:)

למעלה