לא גומרת בחדירה

אבי9123

New member
לא גומרת בחדירה

שלום לכולם, בשבעת החודשים האחרונים יש לי חברה, לפני כחודשיים הצעתי לה נישואים ואני מאוהב בה עד עמקי נשמתי. לא הכרתי כזו נתינה מימיי. הסקס שלנו מדהים, מגוון ומספק. שאלתי היא... חברתי גומרת מירידה ומאוננות שלי. מחדירה היא נהנית בטירוף אבלך לא גומרת. מעולם לא גמרה בחדירה... השאלה שלי היא, האם יש משהו שאני יכול לעשות על מנת שתגמור בחדירה? כבר היו לה גמירות כפולות והשפרצות מטורפות מירידות אבל מחדירה לא. עצות? תודה,

petrovna

New member
קודם כל..

תגיד תודה שהיא גומרת בכלל...
אני לא יודעת מה אפשר לעשות על מנת שתגמור בחדירה, כי אני גם לא גומרת מחדירה בלבד. חדירה + אוננות כן. רק חדירה - לא. רק שתדע, רוב הנשים בעולם לא גומרות מחדירה בלבד. אבל זה לא אומר שאתם צריכים להתייאש! תמשיכו לנסות, אולי בסוף תצליחו, ואם תצליחו, אל תשכחו לספר לי איך כי גם אני רוצה!!!

קודם כל מזל טוב ../images/Emo140.gif

דבר שני אישתך לעתיד ברת מזל. ראשית כי אתה גבר דואג ואיכפתי, שנית כי אומרים שהרוב הגדול של הנשים כלל לא גומרות. יש שני סוגים של אורגזמה. האחד, שהוא הקל יותר, דרך הדגדגן. דרך ירידה או אוננות ניתן להגיע אליו. האורגזמה השניה היא של נקודת ה-G. יותר קשה ליישום, אבל עם התמדה ושיתוף פעולה, זה אפשרי. נסה לשאול אותה מה עושה לה טוב, מה היא מעדיפה, תקרא את התגובות שלה. חפש את הנקודה ותתמקד בה. אם היא הגיעה לזה פעם אחת, אני מאמינה שזה יבוא שוב. מעבר לזה שגם אם היא לא גומרת משם, זה לא צריך לתסכל ולייאש אותך. לפעמים רק בגלל הלחץ זה לא בא ומשקיעים את המירב המאמצים בנסיונות במקום בהנאה.

יש לי רעיונות..

ראשית: צעצועים כבר קנית לה? אני לא מתכוונת לדובי אלא לויברטור.. הרבה יותר קל לנו לכוון את עצמנו עם ויברטור, ואז אפשר לשלב את זה עם ירידה שלך ואוננות. לפני שהיא מרגישה שהיא עומדת לגמור תעשו הפסקה של 10 שניות ושוב תרד לה (זה מעצים את הגירוי) ושהיא שוב מרגישה שהיא עומדת לגמור תחדור אליה או תחדיר לה או שהיא תחדיר לעצמה את הויברטור ויכול להיות שתגמור, אצלי זה עובד ככה. האורגזמה הוגינלית באמת שונה ומאוד טובה בפני עצמה, אבל גם אם זה לא עובד.. אז לא, אולי עם הזמן.. תהנו ממה שיש וזה הרבה ותהנו אחד מהשני זה הכי חשוב.

daniella1980

New member
רעיון יפה, אני חושבת שהוא רק

למתקדמים ולא למתחילים. כלומר, למה שלא ינסו בלי צעצועים ועזרים קודם, יש לה עוד הרבה מה ללמוד מעצמה ומהגוף שלה, למה כבר מהתחלה להפוך את האורגזמה לתלויית-צעצוע, למה להתמכר למכשירים כשאפשר באופן טבעי. זה לא שהם מנסים 10 שנים וזה לא עובד בשום דרך, אז גם אני הייתי פונה לעזרים. לדעתי צעצועים כאלו נועדו לגיוון, להגברת עונג, לאנשים שכבר הפיקו את המירב מעצמם ורוצים להוסיף, לגוון לטבל.. אני הייתי מעדיפה להתחיל בחקר עצמי בלי לפנות לאלקטרוניקה ישר מההתחלה. אני מאמינה שלמי שאף פעם לא גמרה ותתרגל לגמור רק עם מכשירים ו"תתאהב" בהם, לא תצליח אחרי זה לגמור בלעדיהם, בעזרת לשון שזזה הרבה פחות מהר וזין יותר אנושי ופחות אנרגטי מהמקבילים האלקטרוניים. כמובן שייתכן גם שאפשר להשתמש בהם רק לצורך התחלה, רק כדי ללמוד את התחושות, לדעת איך זה מרגיש, לדעת איך ההרגשה שלפני, ואז ללמוד לחקות את זה גם בלי. מצד שלישי אם יש לך אינסוף בטריות, אפשר פשוט תמיד תמיד לעשות סקס עם אותם מכשירים. אני עדיין מעדיפה אחד על אחד, מתי שרוצים ובלי לחפש צעצועי עזר בשביל לגמור.

daniella1980

New member
תתחילו בלשלב

אוננות עם חדירה, אין יותר פשוט מזה. שהיא תאונן לעצמה\אתה תאונן לה תוך כדי החדירה, יש מגוון תנוחות בהן זה אפשרי וקל. בשלב ראשון היא תלמד לגמור תוך כדי החדירה, כשאתה בתוכה, וגם זה יכול לקחת זמן, ניסוי, טעיה, תרגול, *סבלנות*, רוגע, רק בלי לחץ. חוץ מהעובדה שהחדירה תעצים את האורגזמה ללא ספק, היא תלמד לגמור כשאתה בתוכה, זו תחושה שונה לחלוטין. לאחר מכן אולי התהליך יהיה פשוט יותר, ועדיין זה בכלל לא אומר שהיא תצליח לגמור מחדירה נטו, סטטיסטית הרוב לא מסוגלות, וגם אלו שכן, הדיעות חלוקות לגבי ממה זה בדיוק נובע, ואם אין כל קשר עקיף גם לגירוי חיצוני כלשהו והמושגים האלו "אורגזמה נרתיקית" "נקודת ג'י" ודומיו הם לא מדע מדויק (אני מסכימה שאורגזמות מירידה שונות מאורגזמות מחדירה לפחות בתחושה, אני מסכימה שיש איזור בנרתיק שמעוצבב בהרבה מאחרים, אפשר למצוא אותו בדופן שקרובה לבטן באיזור בערך מתחת ל..דגדגן כמה מפתיע, כלומר כמה ס"מ פנימה), וחוץ מזה למי אכפת ממושגים, מה שחשוב זה העונג האמיתי שלכם, אין צורך לשבת ולהשוות עם מושגים וסיפורים של אחרים וכו'. אני מאמינה שהרוב קשור לראש, רמת הריכוז שאפשר להגיע אליה, הגירוי המיני המקסימלי שאפשר להגיע אליו (מהראש, הכל מהמוח שהוא איבר מין מאוד דומיננטי אם לא הכי דומיננטי), והיכולת לנתב תחשות פיזיות לגירוי מיני, להשאב לתוך העונג, להתחרמן עד הסוף, זו הדרך לגמור ביותר קלות ובכל דרך.

S t a t u s

New member
../images/Emo97.gif אולי... תנסה...

שלום
מה שלומך ?! אולי תנסה תנוחות שונות לא למה שאתם רגילים וקצת יותר "קינקיים" ... לחילופין יש כל מיני צעצועים (כמו שאמרו בהתחלה, לא מדובר על דובי) יש דבר כזה די חמוד ולא יקר והוא נקרא פרפר (פשש... אני מצליח בכל זאת לחרז) הוא יושב על הדגדגנה בזמן שאתה חודר (ניסיתי שוב לחרז, לא הלך...) והיא יכולה לכוון את העוצמה... ע"פ ההרגשה. עד שאתה מרגיש שריטה או שהאוזניים שלך מצלצלות (נכון שאני לא מגזים ?!
) קינקיים לא כל בחורה רוצה להתנסות בתנוחה חדשה (חבל אך זה כך) יש תנוחה די מסובכת את בוא נגדיר בצורה אחרת, הרגשתי שאני לא גבר, במקום שאני אשפריץ, קרה ההפך
להלן התנוחה : ספה (כלי עזר) הישבן על TOP של המשענת בזמן שהיא עם הראש למטה (בטח נשמע ממש לא נוח...) ומשלבת רגליים כך שנגרם לחץ למטה... הרגלים די קרובות לבטנה כך שיהיה לך אפשרות גישה לאיברה, ותשמור על כך שהיא לא תיפול... ואתה יכול לדמיין מפה ?!

למעלה