לא גבר עליה גבר

מולוקו

New member
לא גבר עליה גבר

כורע תחת נטל היום מעל גשר מט ליפול פרי מרירות הפדיון נוגס מלוא הטנא. "צר לי , רז לי". אישה שחה לי "לא היום , לא מחר ככלל , לא בכלל". החמה נוטה מערבה לבדה מול התכול מערכה ושק יגוני אניפה על גב רצוץ הניחה. "רז לי , צר לי". אישה שחה לי לא היום , לא מחר בכלל , לא ככלל". מתעקל השביל הימה פעם לימין ופעם שמאל לבטח פעם אגיע במורד השביל אלכה. "צר לי , רז לי". אישה שחה לי "לא היום , לא מחר ככלל , לא בכלל". לא גבר עליה גבר לא נתנה ידה במרד דרך צניעותה נסתרת רק לי , שחה כך בדרך. "רז לי , צר לי. לא היום , לא מחר בכלל , לא ככלל".

שמים1

New member
רז בנשמתי

מביט עמוק בתוך עיניי מחפש באור היוקד לפזר ערפילים החובקים דמותי בהילה של מסתורין. ובעת חשיכה תחבוק יקום באצבעות נוגנות תקלף כמיהותי שכבה אחר שכבה לגלות רז בנשמתי.

מולוקו

New member
סודות , שדות.

סוד הקסם שבך הוא בשדות עם אור ראשון בערפילי השחר. מקלף אותך שכבה אחר שכבה כמו שמקלפים בצל.

שמים1

New member
סוד הקסם ../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif

נגיעה שנגעת עם אור ראשון של שחר, מבט מלטף בין פריחה ושדות. תחושה משכרת להתקלף לעינייך להוריד מליבי את כל השכבות. עם ריחות של אביב ופריחת הדרים ירפרפו אליך בלאט סודותיי.

מולוקו

New member
ריחות מהדרין

תחת כל שכבה יש אחרת במקומה אמנם יותר קטנה אך סודית כאחותה עוד שכבה ועוד אחת ואני כבר שם עם ריחות מהדרין ופריחות הדרים עם בוא האביב יתגלו סודותיך.

ש-ל-ך

עת נוגע אתה בגופי והעט משלח סרנדות לליבי הכיצד אוכל להגיד שאין מחר? היתכן שאוכל לשכוח אותך ובכלל? הכינורות נוגנים לי וקול יבבתם רק לי נשמע מספרים לי את הלקח של אש התאווה ואני כבר כלואה וגופי וליבי איתך אך אין לי האומץ לומר לך שאני שלך הצלחת לפרוט על נימי ליבי ידיך חוללו פלאים בגופי השכלת לגנוב פיסות מנשמתי אך מעולם לא שאלת אותי התהיי שלי...

מולוקו

New member
אשה יקרה

אשה יקרה שאני שלה בתוך נבכי נשמתה רוקע לי אהבה מתוך ליבה הרך. אשה יקרה בואי לכאן אהבה יש רק אחת ואת היחידה.

למעלה