לא בת 12!

למבואסת

מתחת להודעה שאת מדברת עליה כתוב באותיות קטנות שאם לא קיבלת בדואר הודעה מתפוז יש ללחוץ על הלינק שמופיע שם ואז תרשמי מחדש - לי זה הצליח בהצלחה

אנא שילחי לי את הפרטים- ואעשה עבורך

היי מבואסת, המייל שלי הוא [email protected] ואת יכולה לשלוח לי שם משתמשת המקובל עלייך ועל מערכת תפוז וסיסמא ואעשה גם עבורך את הרישום. תוכלי אח"כ לשנות סיסמא, אם תרצי. אני יודעת שקיימת בעייה אצל חלק מהגולשים ואם לא אצליח, אשלח לתפוז לבירור. בברכה, תלמה.

שחר דוד

New member
לא בת 12!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

שלום רב, אני לא מצליחה להרשם. אני כותבת בשם של בני. אשמח אם תוכלו להתיחס להודעותי.

רישום משתתפת בתפוז- מומלץ ונוח../images/Emo9.gif

שלום לך, בחלקו העליון השמאלי של דף הפורום כתוב "יציאה מהמערכת". את מקליקה על הכיתוב ואז המחשב חופשי משם המשתמש הקודם. כך הוא אינו מזהה אותך כשחר-דוד, אלא יש לך הזדמנות להרשם מחדש, עם שם משתמשת שאת בוחרת לעצמך. היכנסי מחדש ע"י הקלקה על כניסה למערכת, ביחרי לך שם וסיסמא והקלידי את כתובת הדואר שלך. יגיע אלייך קישור מיידי מאתר תפוז שיאשר את הרשמתך. זכרי כי תפוז מכיל קרוב ל-1000 פורומים עם מאות או אלפי משתמשים רשומים, כך שכדאי שתבחרי תוספת לשם שיאפשר לך רישום. בסיום הגלישה שלך בפורום, את יכולה ללחוץ שוב על יציאה מהמערכת, ואז המחשב פנוי שוב. באפשרותך גם לקבל מסרים אישיים שלך, כאשר את מוגדרת, מבלי שבנך יוכל לקרוא אותם, אלא אם השארת את שם המשתמש שלך פתוח. אני מקווה ומאמינה שתוכלי להרשם בקלות ואם תרצי, שאלי אותי לגבי פרטים נוספים. בברכה,תלמה.

למעלה