לא ברור... :(

לא ברור... :(

אני סתם באתי לשפוך את הלב פה... אשמח לתגובות.. אתמול יצאתי לדייט ראשון עם איזה מישהו... ישבנו ודיברנו איזה שעה וחצי והיה סבבה, אבל לא הרגשתי פרפרים בבטן... בסוף הדייט לא התנשקנו (זה דיי בגללי... הוא ניסה) מתי לדעתכם מרגישים ת'פרפרים? אני לא יודעת אם אני מרגישה אליו משהו או לא... מתי אתם יודעים אם יש סיכוי או לא?

לאט, לאט.

ברגוע, בלי לחץ. אם הוא מצא חן בעיניך והאינטואיציה שלך חיובית לגביו, אין מה לדאוג. ההתרגשות תגיע. חכי, רק הכרתם. תנסי לזרום, לשוט, לצוף ובנחת.

מולימול

New member
פשוט צריך תהיה...

משיכה , שפה משותפת תקשורת טובה ראש טוב אוירה נחמדה . . . ובהצלחה

תגובה

פרפר הוא חרק פרימיטיוי ופשוט ולא רגש. החשוב שטוב לך אתו, ואת מרגישה, שאת רוצה להיות אתו ולעשות אתו דברים. אם את מרגישה אהבה חזקה אליו ורצון חזק להיות אתו בקרבה, צרי זאת

תודה לכולכם על התגובות,

אתם צודקים, באמת. ואני רוצה לתת לזה עוד צ'אנס, כי אני באמת רוצה לנסות.. אבל מה שהדאיג אותי זה שלא הרגשתי יותר מידי בסוף הערב.. טוב מי יודע אולי זה יבוא לי בהמשך... מבטיחה לעדכן... :)

ס א ט י ן

New member
לדעתי זאת התפשרות

רק בגלל שאת מאד רוצה כבר להכנס לקשר (ואני ממש לא שופטת אותך, גם אני הייתי במקום הזה). אבל אני אומרת לך כבר עכשיו- רוב הסיכויים שאם יש לך ספק כבר עכשיו ולא הרגשת שום ניצוץ ואת יודעת שאת צריכה את הניצוץ ואת הפרפרים- שזה לא ילך ולו רק בגלל שאת תכעסי על עצמך שאת מתפשרת... יכול להיות שאני טועה בגלל שאני כרגע מדברת אלייך כאילו את אני:) אני מאד מקווה שאני טועה... ובכל זאת, יש לי הרגשה שאני דווקא צודקת.

ס א ט י ן

New member
אני גם כמוך

חייבת שיהיה ניצוץ. ועיצה לי בשבילך- אם את יודעת שאת צריכה את הפרפרים האלה- אל תוותרי עליהם. אני חיכיתי למצוא את אותו ניצוץ ומצאתי. טת תרגישי כשזה יהיה נכון.

אם יש ספק- אין ספק ../images/Emo13.gif

משפט מצחיק אבל נכון- נשמע שאת מלאת ספקות, לא הרגשת פרפרים וזה כן משהו שצריך לדעתי להיות בפגישה ראשונה, לא הרגשת נינוחה להתנשק איתו ואת שואלת כי לא בטוחה בכלל לגביו... כנראה שזה לא עבד, לא נורא- שווה לנסות שוב עם אחרים ולחכות כן לניצוץ, לא לחכות לזיקוקי דינור
ודומיהם, אלא להתרגשות שתלווה את מהלך הדייט, הרצון הזה להיות קרובים בנשיקה...

לא תמיד אפשר לדעת אחרי דייט אחד.

אהבה לא חייבת להתחיל מהרגע הראשון. לפעמים זה לוקח זמן. אם היה לך נחמד כדאי לתת עוד צ'אנס או שניים ואז לראות האם נעים לך איתו בתור ידיד או שמתחיל להתפתח בניכם קשר רומנטי.

אתה צודק..

המון זמן לא יצאתי לדייט, ופעם קודמת שיצאתי עוד הייתי ילדה.. יכול להיות שזה בין היתר העניין, שהתבגרתי, ונהייתי עם השנים יותר בררנית.. האמת שבמחשבה שנייה אני כן מרוצה מהדייט... דיברתי עם חברות ואני עכשיו מבינה שזה דווקא סימן טוב.. איכשהו... כי בסך הכל עובדה שבהתחלה כן היה לי את הניצוץ הזה.. אני מאמינה שבדייט השני יהיה יותר טוב ונהיה יותר פתוחים כי גם אני לא הייתי כל כך פתוחה ונינוחה על ההתחלה... =\ תודה לכולם!

ענמית17

New member
זו רק ההתחלה..

פגשת אותו רק פעם אחת איך את מצפה שיהיה לך פרפרים?הפרפרים באים בגלל שאת מרגישה משו אל אותו בנאדם..את לא יכולה להרגיש משו גדול אל בנאדם שפגשת רק פעם אחת בחיים שלך..אחרי שתפגשי אותו כמה פעמים ותרגישי אליו משו..אז יבואו הפרפרים וההתרגשות..

למעלה