לא ברור?

pasador

New member
לא ברור?

זהו אתר לפנטזיות מיניות,אני זמן מה גולש פה ולא ראיתי פעם אחת שמשהו אכן קורה כאן.אני בנאדם טוב נראה טוב ואוהב סקס טוב. הפנטזיה שלי היא לשכב,לרדת ולענג,מישהי מהאתר.אוהב מאד לרדת ואוהב רטיבות וקולניות,הינה הגשתי לכם את הפנטזיה שלי (בקיצור משהו)

*g99

New member
ברוך הבא..

למה לא ברור? בוא נתחיל בזה שזה פורום ולא אתר.. מי שרוצה נפגש/ת עי אנשים ומי שלא,לא חייב. אני בטוחה שחלק כבר נפגשו ואפילו ממשו..לא תמיד משתפים אותנו,אבל כשכבר משתפים זה נחמד. הפנטזיה שלך ממש קצרצרה ולא ממש מלאת תוכן,יהיה נחמד אם תתאר לנו ממש לעומק את הפרטים העסיסים

יולי246

New member
אתה מוכן בבקשה להסביר לי..

מה הקטע הזה של בנים שהם ממש אוהבים לרדת...? ז"א היה לי חבר שממש היה מכור לכוס שלי. כל פעם שהוא ראה אותי הוא היה חייב לרדת לי.. לא משנה איפה היינו הוא היה חייב אפילו להגניב רק איזה ליקוק אחד קטן.. ואמת, לא שיש לי בעיה עם בנים כאלה, להפך, זה מצוין, רק שזה נראה לי קצת מגעיל לרדת לבחורה אז מה בדיוק עושה לך /לכם את זה כ"כ???

french lover

New member
אני מוכן להסביר...

מה אגיד לך... לדעתי זה מטריף.. גם אני חולה על זה.. יכול לעשות את זה שעות. .להיות תקוע בין רגליה וללקק וללקק וללקק וללקק... (וללקק כבר אמרתי?..) מה זה עושה לי? מטריף אותי לראות את מי שאיתי מתענגת ומתמתחת וכל כך נהנית.. זה מדליק אותי עוד יותר.. מדליק אותי שהיא קוראת בשמי.. מדליק אותי שהיא דוחפת לי את הראש ורוצה שאני אכניס את הלשון שלי עמוק עמוק אל תוכה.. לרדת לבחורה לעומת בחורה שיורדת לגבר, יש המון הבדלים. העיקרי שבם הוא העיניין שאיברו של הגבר הינו חיצוני, ואני כולל רטיבות פנימית..(אלא אם כן הוא לא מתאפק ולא מודיע..
) ואילו איברה של הבחורה, הוא פנימי כולל הרבה.. (לעיתים אפילו המון.. תלוי במי שעושה את המלאכה..
) "מיצים".. אני אישית מוצא את זה נורא טעים וזה נורא מגרה אותי.. אחרים יגידו שזה מגעיל אותם.. כמובן שלא לכל בחורה אני מוכן לרדת.. היא צריכה להיות ממש אסטטית ונקיה.. מטופחת.. ומגולחת!! זה הכי חשוב.. למרות שאני מעדיף שתהיה חלקה.. אין לי בעיה גם אם יש לה שם "תספורת אופנתית".. אבל כמובן שלא תהיה רעמה...
כי לאחת כזאת אני באמת אגעל לרדת.. חוץ מזה אני מוצא בזה אקט של שליטה נשית.. שהיא כשלעצמה מגרה לדעתי.. זהו.. זה לגביי.. מקווה שהבהרתי זאת, לך ולכל האחרות שאינן מבינות מה כל כך מסעיר אותנו.. אגב יולי.. כבר הרגשת לשון צרפתית?..

אגלה לך סוד...

כאשר מדובר (כמובן) בבחורה שאין לה בעיית הפרשות וריחות ושאר חברים - כגון קנדידה, עצם הריח הטיבעי , המדהים הזה שיש לכן אי- שם , מסוגל להוציא נזיר טיבטי משלוותו . וסליחה מראש מהדלאי למה... הדבר השני הוא אנקות ההנאה שאתן משחררות בדרך אל האושר, זה משהו לא רגיל! ולבסוף , נתבל את כל זה עם אהבה, אבל אהבה אמיתית... ונומר : בום בולנאת שזה חלק מברכה הודית. תהנו בנות .

למעלה