לא ברור לי ?!

מילקי9

New member
לא ברור לי ?!

אני מנהלת-חשבונות במקצועי (וטובה בזה), ואני לומדת יעוץ-מס בשעות הערב. אני מחפשת עבודה כבר כמעט שנה. כלומר, אני שולחת קו"ח בפקס. וכלום, אף אחד לא חוזר אלי. יש לי נסיון, אני מקצועית, מסודרת וחרוצה. עכשיו, הקטע המוזר: שלוש בנות שלומדות איתי שלחו קו"ח למקומות שגם אני שלחתי, אליהן התקשרו והן התקבלו והתחילו לעבוד ! אני יודעת בודאות שיש לי יותר ניסיון מהן ושהקו"ח שלי יותר "מפוארים" ושיש לי הרבה מה להציע, אבל אפילו מזמינים אותי לראיון עבודה. אז איך לעזאזל אתם מסבירים את זה ? דרך אגב: 1. הקו"ח כתובים בצורה עניינית ולא נמרחת. 2. מדובר בעבודה אצל רו"ח / יועץ-מס, ולא בעסק / חברה. בבקשה, מישהו יכול לשפוך כאן קצת אור ?

seeyou

New member
הרגשה מוכרת-../images/Emo140.gif

over qualified זה מה שענו לי... ..."אנו צריכים אדם שיעשה מה שאומרים לו ולא מה שהוא יודעה"... בהצלחה יוסי

מילקי9

New member
אז...

אתה חושב שאני צריכה לשנות את קו"ח לרעה ? כלומר, להפחית מהנסיון או מהתעודות, ואולי לא לרשום שאני גם לומדת יעוץ-מס ? תודה, ובהצלחה גם לך.

משרדית

New member
אני בכל זאת חושבת כי יש פגם מסויים

המונע ממעסיק פוטנציאלי להזמין אותך לראיונות חשוב, שוב, לברר טוב טוב, מה להוסיף מה לגרוע מה המשרה המבוקשת ועוד ללא ספק, בגלל בעיה בקורות חיים לא מזמנים אותך ביי

seeyou

New member
זה מה שאמרו לי לעשות

לא כולם אוהבים "ראש גדול"... זאת פונקציה של מקום עבודה-תפקיד פעם,במיחוים יצא לי לדבר עם מנהל כח אדם במפעל היי-טק מכובד... הוא אמר שלפעמים זורק לפח מעטפות ואפילו לא פותח אותם! לפעמים הוא פוסל אדם לפי סיגנון לפעמים חשוב הנסיון בעבודה,ואז רצוי להתחיל בזה ולפעמים רצוי באשכלה ואז זה בראש הקורות החיים. "המשחק" לא כול כך ברור חייבים לשנות משנה מקום(קורות חיים), משנה מזל יוסי

ורד302

New member
אני לפני מספר חודשים

התקבלתי לעבודה לתקופת ניסיון (שלא צלחה) במשרד עו"ד. במהלך תקופת עבודתי שם הגיעו בפקס מאות קורות חיים. עורכת הדין נהגה להוציא אותם ממכשיר הפקסימיליה, להפוך אותם על צידם, מבלי להביט בתוכן הכתוב, ולהשתמש בהם כדפי טיוטה...

מילקי9

New member
איזה עולם מעוות...

אתה לומד - כדי שתהיה לך עבודה טובה, ואז כשכבר יש לך השכלה - אתה יותר מדי טוב בשביל עבודה טובה. אולי באמת מעסיקים לא מחפשים "ראש גדול" כי הם חוששים שאחד כזה ידרוש משכורת גבוהה. בכל מקרה, הייתה תקופה (4 שנים) שהייתי מנהלת אדמנסטרטיבית בחברה גדולה, וכשחיפשנו עובדים, תמיד קראתי את קו"ח שקיבלתי באופן מעמיק, ואת אלו שלא הזמנתי לראיון - התקשרתי אליהם או שלחתי להם אי-מייל והודתי להם. תודה לכולם, אני אנסה לשנות את הקו"ח.

seeyou

New member
כשכבר יש לך השכלה ../images/Emo6.gif

אתה לומד - כדי שתהיה לך עבודה טובה..! עבדתי פעם במסגרת ממשלתית במשך הזמן עצרו לי את הקידום כאשר שאלתי,ענו לי בנימוס-אין לך "השכלה " מתאימה אז למה לבוס שלי יש קידום למרות שיש לו פחות "השכלה " ממני-שאלתי גם בנימוס.. ...הוא וותיק! אז שלחו אותי ללמוד...בערב אחרי 3 שנים(!!!) חזרתי לבקש את הקידום... מה ענה לי הבוס החדש?להתקדם? תגש למי שאמר לך....(ההוא כבר מת בינתיים) אתה לומדת בשבילך! אדוני הנכבד...אני מתפקד גם ללא ה"השכלה " ששלכתם אותי לרכוש! אני לא צריך את התעודה במיטה עם אישתי

סמיאגול

New member
אולי

זה עניין של שם, אני ממש לא יודע איך קוראים לך אבל למעסיקים יש נטייה לחזור אל שמות כמו אורית שדה ולא לשמות כמו סיגלית אברג'ל. אני יודע שזה מעוות אבל זה המצב.

זוג יפה1

New member
יש סיכוי

שהזמנים בין העבודות ואורך התקופה בה עבדת נותנים הרגשה כאילו קפצת מעבודה לעבודה ולא ממש השתקעת שם- דבר שבוס לא מעריך במיוחד ומעסיק חדש לא מעוניין בו אצל עובד חדש... תבדקי את זה, ואם נחוץ- דללי את ה"זניחים"... בהצלחה!

למעלה