לא ברור לי למה...

לא ברור לי למה...

גאווה! הרי זו בושה גדולה. ואני לא צריך שכל הצדקנים יגידו לי שאני אדם נבער. אני בעצמי כזה ואני בכלל לא גאה - אני מתוסכל שאני שונה אני בהחלט חושב שזאת איננה גאווה. ושכל אחד יפשפש בנפשו ויהיה לרגע אמיתי וכן. האם זה באמת מה שחלמת להיות או שאתה חושב כך בגלל שאין לך ברירה - כי אתה כזה. ובכן, אני כזה - אין מה לעשות, אבל אני לא מוכרח להשלים ולקבל את זה!!! אני לא מפחד מאף אחד, הסובבים אותי יודעים שאני כזה, אבל בכל זאת - אני מרגיש שזה לא מה שייחלתי לעצמי בחיים.

InnerKid

New member
אז במקרה כזה....

יש הרבה מטפלים פסיכולוגיים שונים שישמחו (עדיין) "לטפל" במחלתך, להבריא אותך ולהפוך אותך לסטרייט מאושר. בעצם, לא בטוח מאושר, כי הסטטיסטיקה מראה שאותם אלו שעברו טיפול שכזה ו"הבריאו" לא היו מאושרים, שמחים ושלמים יותר עם עצמם. אגב, לפי ספר הטיפולים הפסיכולוגי/פסיכיאטרי (DSM-5) אסור למטפל, גם אם רוצה בכך המטופל, לעזור לו לשנות את נטייתו המינית, אלא לעזור לו לקבל אותה. אז באמת כדאי שתמהר, כי אולי בעתיד באמת אף אחד לא יהיה מוכן לטפל בך באופן הזה. היום עוד אפשר למצוא מתי מעט כאלו.

עם כל הכבוד...

אני לא חולה! אין שום צורך להפנות אותי לטיפול כזה או אחר. אני יודע בדיוק מי אני ומה אני. רק ציינתי עובדה - שאני לא גאה!!!

InnerKid

New member
אז מה אתה רוצה?

מישהו מכריח אותך להיות גאה או לא? אני לא מבין.

../images/Emo46.gif אם הצלחת לעצבן אותי

וזה קשה לעשות את זה לי זה אומר שאני ממששששששששששששש רותחת. אבל לא משנה אין לי כוח לזה........ חחחחחחחח אני ממשיכה לחייך
כמו תמידדדדדדדדדדדדדדדדדד יאללה כולם תמשיכו להתגאות אל תתנו לאנשים לגרום לכם להרגיש שזאת לא גאווה זאת גאווה שלא הייתה ולא נבראה כמותה מעולםםםםםםםםם
נסיכתתתתתתתתת
האושרררררררר

ביג דיל

New member
כמה מחשבות...

אתה לא גאה להית גאה. עד כאן הבנתי אותך. אם כך אתה מרגיש, אז כך אתה מרגיש. חבל. בקשר לבושה גדולה - אני לא מסכים איתך. זה לא גאה וזאת לא בושה. זה פשוט מי שאתה. אם אתה אוהב את המכלול של התכונות שלך אז אתה גאה בעצמך, ואם לא, אז תתבייש לך. אף אחד לא ייחל לעצמו להיות גאה. זה מה שקיבלת כשנולדת, יחד עם צבע עיניים, שיער, גוון עור וגובה. אין לי מושג איך זה להיות סטרייט, ואין טעם בשאלה "מה היה קורה אם היית נולד סטרייט?". לא נולדתי סטרייט, ואני מאושר בחיי. כן, למרות שאני גיי. אני כן חושב שכדי שתשלים עם עם מי שאתה. עדיף לעבור את חייך באהבה עצמית מאשר לבזבז אנרגיה על שינוי שכנראה לא יקרה. לבנות שרשמו הערות - למה אתן כועסות? ואם אתן כבר כועסות, תנסו להסביר את עצמכן במילים שלא מכילות 18 פעם את האותיות ח או ת. נורא מעצבן!!! (האירוניה מכוונת). גלעד

חחחחחחחח ביג דיל

אתה צוחק על משיכת האותיותתתתתתתתתתתתתת שלי? :) סתם מותק. צודקת הייתי צריכה להסביר את עצמי אבל כתבתי את זה ברגע עצבים. לא נורא אתה הסברת יפה מאוד ידעתי שאפשר לסמוך עליך....... חחחחחחח יום צבעוני שיהיה לך

דרור22

New member
מסכים לחלוטין עם ביג דיל....

להיות עצמי זו כן גאווה אתה יכול לחשוב שזו בושה- אבל בעצם בדוגרי במי אתה מתבייש רק בעצמך, ואולי זו הנקודה שבאמת כואבת כאן.... בשבילי לחיות את החיים כפי שאני רוצה ולהיות שלם עם עצמי- זו גאווה ואני מקווה שתבין את הנקודה הזו, שקבלה עצמית היא חלק מאותה גאווה[ שלך בגאווה דרור

לכל הגאוותנים למינהם...

צדקנים ויפיי נפש המדברים על קבלה עצמית. ובכן, אני מוכשר, אני מצליח ובעיני הסובבים אותי אני אדם משכמו ומעלה. על איזו קבלה עצמית אתם מדברים בדיוק? או. קיי - אז יש בי תכונה אחת נוספת שקיימת בי והייתי מעדיף שלא תהייה. בה אני לא גאה - ואין לי שום בעיה עם זה. אני מקבל את עצמי כאדם שלם, חיובי, התורם לחברה ולקהילה בזכות מעשים ולא בזכות תכונות מיניות כאלה או אחרות. אני לא מתכוון להתנגח פה עם אף אחד - זו בהחלט לא מטרתי! תמהתני, האם יש אנשים נוספים החושבים כמותי?

זאת לא תכונה נוספת!

זה מה שאתה לא מבין... אתה מסתכל על זה כאילו זה עוד משהו חרא שהוסיפו לך... אבל תחשוב שניה הגיוני שתהיה סטרייט טבנוסף לזה גם הומו? קצת סוטר הייתי אומרת... זאת תכונה תחלופית... ובמה אתה בעצם מתבייש? בזה שאתה יודע מה אתה אוהב לעשות ולהנות ולמה אתה נמשך? כי סך הכל את זה כל אדם ואדם בחיים יודעים. הומואים, לסביות, סטרייטים, דו מינים/ות. סך הכל תחשוב... זה לא כזה שונה זה לא משנה לך את האופי... ו... גם תחשוב על זה שאומרים שהסטרייטים הם "נורמאלים"... אין כזה דבר נורמאלי. נורמאלי זו מילה שמשהו המציא... ואם כולם היו או הומואום או לסביות? אז סטרייט היה לא נורמאלי זה הכל בראש שלנו... כי אנחנו גדלים עם זה שזה לא בנורמא להיות כזה... וזה הכל בגלל שהחברה של היום כל כך אטובה וזה מגעיל!!!!!!!!! זה כבאר נהיה ממש מגעיל!!!!!!!!!!!

ביג דיל

New member
האם אני יפה נפש?

אף אחד לא מתנגח בך. כתבת הודעה בפורום גאווה (מכל הפורום הקיימים), אז לכל הפחות צפה לכמה תגובות. זאת מטרתו של הפורום. חלק מהאנשים חולקים על דעתך, אבל אף אחד לא מתנגח בך. אני חושב שלא כדאי לך להתקיף אותנו עם סטיגמות של "צדקנים ויפיי נפש". בגלל שאני הומו לא אומר שאני יפה נפש או צדקן. יש בי גם צד רומני, האם אני גנב? כל הכבוד שהסובבים אותך רואים בך אדם משכמו ומעלה. השאלה האמיתית היא איך אתה רואה את עצמך? כתבת שאתה רואה את עצמך כאדם שלם. באמת? אני לא מכיר אותך, אבל רק מאופן הצגת הדברים אני תוהה האם זה נכון... עוד שאלה לסיום - למה אתה לא "גאה" בתכונה (כפי שאתה קורא לה) הזאת שיש לך? במילים אחרות - מה יש לך נגד הומואים?

כאשר צריך להתנצל, אני מתנצל

ובאמת, יכול להיות שהגזמתי קצת עם "צדקנים ויפיי נפש". לעיתים אדם כותב אשר על לבו ללא סינון מחשבתי - קורה! באשר לשאלתך, אין לי דבר נגד ההומואים, לא נראה לי הגיוני במיוחד שצריך לנופף בתכונה זו או אחרת כגורם מקדם. לדעתי ההחצנה של המיניות (באשר היא) מיותרת לחלוטין ובדרך כלל גורמת לתגובות מעורבות (ולא תמיד הן רצויות). עליי לציין שיש לי חברים הומואים (שאין בינינו דבר, זולת חברות נפש עמוקה) והם חבריי הטובים ביותר - אך לא בזכות היותם הומואים, אלא בזכות היותם בני אדם מקסימים. באשר לשאלתך האם אני רואה עצמי אדם שלם, על זה אני יכול לענות לך: בהחלט! שלמות באה לידי ביטוי באושרו של אדם! מעולם לא כתבתי שאינני מאושר (הבעתי תמיהה על "גאווה"). ואגב, אם "אנחנו" כל כך גאים, מדוע כל אחד מ"איתנו" טורח להסתתר תחת ניק יצירתי? בידידות י.

ביג דיל

New member
אם בניפנוף עסקיננו...

רשמתי את ההודעה הזאת 3 פעמים, והחברה בתפוז הכניסו רק את הכותרת, ולכן אני אכתוב סיכום שלה בקצרה. אני מאמין שהחצנה של מיניות הוא למעשה משהו אישי. בין אם אישה שמנה שלובשת חצאית מיני וחולצה עם מחשוף שמגיע עד למקום שאיש עוד לא ביקר בו, גרבי רשת וצבעי מלחמה על פניה (כלומר איפור כמו בפירסומות של פנינה רוזנבלום) או בין אם זה אוחצ´ה מזעזעת. אף אחד מהם לא עושה דווקא, אלא ככה הם אוהבים את עצמם. אם החברה רואה את זה כמעשה התרסה נדגה זאת בעיית החברה ולא של שני הפרטים האלה. אם שני סטרייטים יתנשקו ברחוב זה טבעי, אבל אם זוג הומואים יעשה את אותו הדבר אז העולם יצעק געוואלד. למה, בעצם? גם גייז הם בני אדם עם צרכיים רומנטיים, והנשיקה היא לא צעקת "WE ARE HERE, WE ARE QUEER, GET USE TO IT", אלא אקט רומנטי. הפרשנות היא בעיניי המתבונן. הניק שלי הוא לא שמי (גלעד), מפני שזה כבר היה תפוס.

InnerKid

New member
נו מצויין אז אתה שלם ומאושר

והכל טוב אז מה אתה רוצה ? למה בכלל באת והתחלת לברבר על כן גאווה לא גאווה כן מקבל לא מקבל כן הומו לא הומו כן אכפת לא אכפת ???

לירוי25

New member
למה? להלן מספר סיבות:

גם אני לא מי יודע מה אוהב את ההחצנה של המיניות אבל מבין שני דברים: א. הומואים או לא, אנחנו גברים! אין דבר שיותר מעסיק אותנו מאשר סקס ופוזה! אולי אצל חלקנו הענין תופס פחות מקום בחיים אבל זה שם אם נרצה או לא. ב. אם לנפנף במיניות אתה מתייחס גם לדראג קווינס ושאר אוחצ´ות הסיבה לכך היא שלפעמים בכדי להשיג משהו אתה חייב לעשות רעש חזק וכל הדרכים כמעט כשרות לכך. בזכות כל אותן קוקסינליות הגענו עד הלום ומגיע להן קרדיט על כך. ג. למה כל אחד מסתתר מאחורי ניק יצירתי?(מי שמדבר..) כי זה פורום, ולא משנה במה הוא עוסק יותר נוח לאדם להתבטא באופן חופשי בסביבה זרה כשהוא עוטה מסיכה. כשמרגישים יותר נוח לפעמים אנו מרשים לעצמנו להוריד אותה קצת. (עיין ערך ביג דיל). שלך, איתי

InnerKid

New member
פוזה ???

דבר בשם עצמך או/ו בשם הפוזיסטים. לא את כל הגברים מעסיקה הפוזה. כן, אולי רבים מהגברים עסוקים בפוזה, זה נכון, אבל לצערי רוב החברה עסוקה בפוזה - גברים, נשים, וללא כל קשר הכרחי לנטיות המיניות.... אז אולי זו החברה שקורסת...

my self

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

מוזר, אני מהגברים שלא מעסיק אותם סקס (לא, לא מכורח) וגם לא הפוזה. הייתכן שקיימים כאלה גברים בעולמנו? לדעתי - בהחלט. פשוט לא תמצא אותם בין המענטזים בקרנבל הגאווה. ההכללה שעשית סטראוטיפית וטפשית, אך במחשבה שנייה היא הולכת יופי עם ה- inner bitch שכל אישה יכולה למצוא בעצמה, לתפיסתך

למעלה