לא במוזה

טושית18

New member
לדעתי...

אולי זה זמן להפסיק לכמה זמן את הסקס והמגע והחיזור וכל הנושא...ולעשות דברים לגמרי אחרים-טבע,טיולים,אומנות,שירה-מה שיבוא לך...אני מתכוונת-לטעום דברים ממש אחרים. בצד השני של הסקאלה. אחרי שימאס לך מהם-תתחילי להתגעגע שוב ויחזור החשק...:)

דנטל

New member
לכמה זמן? ../images/Emo11.gif

אני גם ככה עושה הרבה פחות סקס מפעם בגלל שאין לי חשק. ומה אני אגיד לרמי (יזיזי האהוב ביותר)? אני נפגשת איתו גם כשאין לי חשק כי כיף לי עם הנוכחות שלו. הבחור הזה פשוט מדליק. עלם-חמד. דאמט, אני אצטרך כאילו לדבר איתו על זה? אני לא טיפוס של שיחות
. טוב, במילא התשובה שלו בטח תהיה שהוא יבוא וכבר ידאג לעשות לי חשק. הבעיה היא שזה לא בהכרח מה שיקרה. אני לא בנויה לחיים המתוסבכים האלה.

טושית18

New member
את בוחרת לכמה זמן..

ותוכלי לומר ליזיז שאת רוצה חופשה קלה ללא סקס...בלי הרבה שיחות. וכשתחזרי לסקס נמרץ ומהנה-הוא יהיה מבעלי הזכות לדעת ולחוש...

מה עם אמבטיית קצף?

אמבטיה מלאה בקצף, מוזיקה שאת אוהבת, נרות.... פשוט רילקאס...

דנטל

New member
שאלה בקשר לקצף

כשאני עושה אמבטיית קצף, אז הקצץ נהיה מזה שאני מפעילה את הג'קוזי, אבל באיזה שלב זה ממש המון קצף. אני מתכוונת לרמות מטורפות גם כששמתי ממש קצת... שמפו. אני משתמשת בשמפו. קצף שמיועד לדברים כאלה לא יעלה על גדותיו?

ToryMaster

New member
תוסיפי את הקצף ממש בהתחלה

כשאת רק מתחילה למלא את האמבטיה, והזרם של המים שממלאים יקציף.

הצעה קטנה...

הימנעות מבחירה, לתקופה שתבחרי. הכוונה להימנעות ממין לכל סוגיו וגווניו
זה שונה ממה שקורה כרגע, שזה לא לעשות את זה כי לא בא. מה שאני מדברת עליה זו הימנעות לצורך בנייה מחדש של הרצון והתיאבון והחשק...את בוחרת את זה. זה יכול להיות מוצלח למדי
עונג

דנטל

New member
נמנעתי מבחירה בעבר וזה באמת עזר

אז עכשיו אני בעצם עומדת בפני הבעיה שצריך לסרב. לא רק הבעיה שצריך לתת לרמי לחכות לי, אלא גם להיות בעצמי מסוגלת לסרב לגבר שמוצא חן בעיני. רמי זה מילא - הוא יחכה (לגבי האחרים שבחיי לא מענין אותי אם יחכו או לא). כשזה יהיה מישהו חדש, זו תהיה ממש דילמה. יש לי בעיה עם לא לנצל הזדמנויות ובגלל זה אני לפעמים מגזימה ובסוף מגיעה לתקופות של חוסר חשק, חוץ מהתקופה הנוכחית שלא ברור לי למה נפלה עלי.

ToryMaster

New member
זה דווקא נשמע לי רעיון טוב

את מעלה פה את זה שאולי קשה לך קצת להתמודד עם דחיית סיפוקים מהירים ומזדמנים, יכול להיות שזה משפיע על חוסר החשק. מה שעונג מציעה נשמע לי רעיון נפלא, לקבוע תקופה מסוימת שבה על פי החלטה רציונלית (ולא רגשית/פיזית אנערף) את מחליטה שאת לא מקיימת סקס, גם עם פתאום יחזור החשק.

ToryMaster

New member
תגובה מהירה ../images/Emo46.gif

אני חושבת שבאיזה שהוא מקום זה ייתן לך שליטה הרבה יותר ממוקדת בחיי המין שלך, ויאפשר לך... להנות יותר. לוידעת
.

בעיה?

למה בעיה. תלמדי משהו חדש. לא תהיי "חייבת" לעשות משהו. תצרי חופש בחירה. נשמע לי מגניב. ע.

למעלה