לא ביקשתי

קודר

New member
לא ביקשתי

לא ביקשתי

להתאהב בך וזה קרה. והיחד שלנו עשה לי רק טוב. ועכשיו הטוב התחלף לו בכאב, הכאב הוא כמו סכין נעוצה חזק וזה דוקר אותי מכאיב לי. המילים ממך לא נשמעות, אהבתך אינה מורגשת עוד ואני נותרתי לבד. והכאב מלווה אותי שעות, לילה ,יום, לילה ויום. רוצה אני, לקרוע את אהבתי, כמו ,אדם שאיבד קרוב, מחזיק בה קרוב וזה כל כך כואב ומיסר. על מת, אני יודע כמה זמן מתאבלים, כמה זמן זה לאהבה? הלב הזה שלי, מבקש לחדול מפעימות, כשם אהבתי.

may may.

New member
כאב האהבה

כאב האהבה

עז הוא כאב האהבה בלתי נשלט לבך הולם בחזקה אתה נבעט גופך זועק אליה לבך נקרע עז הוא מאחלת לך אהבה חדשה וכאב מתוק

leonori

New member
ליבי ליבי ...

כואב לי תמיד כשאני קוראת כאן על אהבות נכזבות או על אהבות שלא מומשו... ועוד ועוד... הכאב ללא נשוא... אנו נקרעים בתוכנו משחקים לפני כולם... שלא ידעו שלא יראו.. וכאן שופכים את ליבנו... קודר, אני אינני יודעת את הסיבות והמניעים... לכן קשה לי לתת לך עיצה...ספציפית ורלוונטית למקרה... אך רוצה לומר לך שאני מבינה... ומאד מקווה... שהיא תתעשת... ותחוש שוב את אהבתה... ואם לא... מקווה שתמצא אהבה חדשה איתך L

ישנן עוד אפשרויות

כדי לא לקרוע את אותה אהבה אבל אותן אינך רואה כאילו שהצד הזה סגור עבורך גם אני לא בחרתי זה הגיע אליי כמו אליך בדיוק ומה הטעם במילות אהבה אם הן לא מיתגשמות? ומה הטעם בלהשלות את עצמי? זה לא עושה לי טוב הייתי רוצה אחרת אבל שוב.. הקלפים בידך

קודר

New member
יש אפשרות שאת טועה

חשבת שזה יצחיק אותי? זה לא! קסם נמוג, יש לך טעות בזהוי ואילו היו לי הקלפים ביד, הרי היא היתה על העליונה. דבריך לא עשו לי שירות, יש לך בעית זהוי.

סליחה קודר כנראה שטעיתי

חשבתי שאתה מישהו אחר אין צורך להגיב בתוקפנות

קודר

New member
סלחתי

קראתי את דבריך, ברצף מס` פעמים, ולאחר הקריאה הזו, הגעתי למסקנה, שאת אימפולסיבית בתגובות שלך, זה טוב וזה רע. אני, לא מכיר את המקרה שלך, ואני , האחרון להיות מומחה במצבי. רק ,אומר לך דבר אחד, אם זו אהבה, מה שיש לך,תזהרי לא להפסיד אותה. אני לא יכול לחזור אחורה, ולו היה ניתן לי, לוקח בשתי הידים. זו היתה אהבת אמת,ולא תיהיה כזו שוב.

כמה זמן מתאבלים על מת?

במיוחד אם הוא היה ה אהבה של חיי כמה זמן להתאבל עליו? אם לא אוהב או אהיה נאהבת כך לעולם כמה זמן להתאבל עליו? הולכת לישון מאוחר בלילות, כדי לא לחלום עליו, כדי שלא יהיה חי בחיי שבחלום, ומת בבוקר הוא, שבחר למות מאשר לחיות איתי או בלעדי שהיה תקוע בנפשו בין להיות איתי או בלעדי והעדיף למות כמה זמן להתאבל עליו? או על האהבה שהיתה לנו? כמה זמן? אתה יודע? כי אני לא! כמעט שנה וכאילו אתמול, ואם תאמר לי שהכאב יחלוף או ידעך תאמר לי כמה זמן

אוסי

New member
אלמנה יקרה ...

אין דבר כזה זמן ... אם הזמן נכנסים לשיגרה ... ביודעין שהוא כבר איננו ... אבל הכאב לא עוזב אותך לעולם... לצערי ...הכאב נשאר לאורך זמן לא מבוטל ...

למעלה