לא בטוח

¥splash¥®

New member
לא בטוח

נכון יש את השיר של הסרט מעודדות צמודות בפרסומת שהן בעצם שרות-אז איך קוראים לזה או איפה אני יכול להוריד who am i jest gess, guys wanna tach my bress...

Larry

New member
טוב

את שם השיר והמבצע אני לא יודע, אך לא יכולתי לפסוח על השורה שסיפקת... זה העביר בי צמרמורת קלה, אז לך השורה מחדש who am I just guess, guys want (or wanna for slang) to touch my breasts עכשיו יותר טוב לשנינו לארי

תזמינו לו שח"ל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo101.gif

סתם סתם, ח"ו, טפו טפו טפו, שום בצל

Larry

New member
מלח פלפל לא שכחת?

לחצתי על כפתור המצוקה כבר... הם אמרו שהם בדרך אליי

GK_FF

New member
יא חכם! הם ממציאות את השיר הזה!

זה לא של להקה או משהו כזה! אתה באמת חושב שמישהו ישיר שיר כזה?!?! (טוב נו, שאקירה שרה איזו שורה קצת דומה, אבל בכל זאת....)

Lucky that my breasts

Are small and humble So you don´t confuse them With mountains זה שהיא לא מבינה את מה שהיא שרה, זאת לא אשמתה
אחלה זמרת אבל לא באנגלית

¥splash¥®

New member
אני יודע אבל אולי איפשהו משהו...

אבל כנראה שפה יש אנשים (את\ה) עם קוצים ובעיות ולא יכול להגיב כמו בני אדם נורמלים

GK_FF

New member
לשניכם....

ל-Vn Rule: מה עשית לשיר!! ממש חירבשת אותו! זה ביכלל לא ככה 0_O חוצמזה הוא הרבה יותר ארוך.... ל-¥splash¥®: הממ, לפחות הגבתי, טוב סליחה שזה היה בתוקפנות
, אבל נתתי לך תשובה! (בערך....
)

GK_FF

New member
ואם אתה ממש רוצה תשובה......

פעם אחת אני הורדתי את השיר באורך מלא אבל הוא לא היה באיכות משהו ומישהו פשוט הקליט אותו מהסרט, הוא אפילו לא טרח לקחת את ההקלטה מDVD כי האיכות הייתה ממש גרועה! בקושי הבנתי מה הן שרות.... זהו, בכלליות אני לא חושב שיש את השיר בדיסק הOST...

Vn Rule

New member
תגובה

השיר יותר ארוך בסרט עצמו אבל דובר על הפרסומת שאורכה בדיוק כאורך המילים שכתבתי ורב המילים שכתבתי נכונות אולי חוץ מהבית הרביעי.... שאני כמעט בטוחה שגם הוא נכון רק שאולי יש לי טעות באיות של המילים rule

GK_FF

New member
לא, הבית הראשון טעות....

וגם בפירסומת זה יותר ארוך. זה ביכלל מתחיל ב I´m Sexy I´m Cute I´m Popular To Boot אני לא בטוח על המישפט האחרון כי אני פשוט לא מבין אותו.....

GK_FF

New member
ואז גם יש....

I´m Bitch(at, מאיפה הat הזה הגיע?? משום מה הן שרות Bitchat :\ ) Great Hair! The Boys All Love To Stare וגם פה אני לא ממש בטוח......

Vn Rule

New member
בשבילכם.....

I´m sexy I´m hot I´m everything you´re not I´m pretty I´m cool I got it at school who am I just guess guys wanna touch my chest I´m magor I rore I swere I´m not a hore hate us caose we beautiful but we dont like yo either we´re cheerleader rule

SNOT

New member
הכל נכון חוץ מכמה מילים ושגיאות...

כתיב... זה הכל... חוץ מזה בפרסומת של יס מקצרים... בזאת של הכבלים מראים את כל השיר וחותכים שם בדיוק בסוף במה שלי נשמע כאילו הן אומרות "ROAD-KILL"... אבל זה באמת לא משנה מה אני חושב...

למעלה