את שם השיר והמבצע אני לא יודע, אך לא יכולתי לפסוח על השורה שסיפקת... זה העביר בי צמרמורת קלה, אז לך השורה מחדש who am I just guess, guys want (or wanna for slang) to touch my breasts עכשיו יותר טוב לשנינו לארי
פעם אחת אני הורדתי את השיר באורך מלא אבל הוא לא היה באיכות משהו ומישהו פשוט הקליט אותו מהסרט, הוא אפילו לא טרח לקחת את ההקלטה מDVD כי האיכות הייתה ממש גרועה! בקושי הבנתי מה הן שרות.... זהו, בכלליות אני לא חושב שיש את השיר בדיסק הOST...
השיר יותר ארוך בסרט עצמו אבל דובר על הפרסומת שאורכה בדיוק כאורך המילים שכתבתי ורב המילים שכתבתי נכונות אולי חוץ מהבית הרביעי.... שאני כמעט בטוחה שגם הוא נכון רק שאולי יש לי טעות באיות של המילים rule
I´m sexy I´m hot I´m everything you´re not I´m pretty I´m cool I got it at school who am I just guess guys wanna touch my chest I´m magor I rore I swere I´m not a hore hate us caose we beautiful but we dont like yo either we´re cheerleader rule
כתיב... זה הכל... חוץ מזה בפרסומת של יס מקצרים... בזאת של הכבלים מראים את כל השיר וחותכים שם בדיוק בסוף במה שלי נשמע כאילו הן אומרות "ROAD-KILL"... אבל זה באמת לא משנה מה אני חושב...