לא בטוחה

belive

New member
לא בטוחה

אהלן לכולם, שוב מברכת על קיום האופציה הזו לשאלות ותהיות. אני מוצאת עצמי מוטרדת. עברו חודשיים אחרי הניתוח{ טבעת סובחי} ושבוע אחרי ההצרה הראשונה.עד עכשיו הכל טוב,התחושה טובה, אין הקאות, אין מיחושים, האוכל נלעס טוב ועובר טוב. אני מקפידה על הוראות הדיאטנית באיכילוב בתשומת לב רבה ולא סוטה מהן. ספורט אני עושה כל יום כשעה לפחות כולל שני שעורי קיקבוקסינג אימתניים בשבוע... נו, אז מה רע? ירדתי במשקל בתקופה הזו בסך הכל 10 קילוגרם... יש לי 60 קילוגרם מיותרים וציפיתי לירידה הרבה הרבה יותר רצינית. מה דעתכם? זה נורמלי? זה הקצב לצפות לו?

שרה16

New member
זה מצויין! עדיף לאט ובטוח..

ככה גם לא יהיו עודפי עור גדולים והגוף לא יחטוף שוק (מה שיכול להתבטא בירידת ערכי ברזל דרסטית). מה שאת צריכה לבדוק האם את שותה מספיק. בהצלחה!

belive

New member
תודה שרה, שאלה

מה זה לשתות מספיק ולמה זה קריטי?

רוייקו

New member
אין ירידה במישקל ללא שתיה מספקת

הגוף, במצוקת הירידה במישקל מותיר את השומן כמאגר חירום, במידה וקיים גם מחסור בשתיה.. כשחסרים שתיה וגם אנרגיה הגוף מאט את המטבוליזם. חובה לשתות לפחות 2 ליטר ביום.

yael1982

New member
רוייקו זה משנה מה שותים ?

או שאפשר כל סוג של שתיה?כמובן שאני לא מתכוונת לאלכהול או לשתיה לא דיאטטית..

רוייקו

New member
נוזלים בכלל, אם כי עדיף שנוזלים

יהיו נוזלים.. היה פה מאמר כמה צריך לשתות מה מוגדר כשתיה.. לעזזל איפה זה נעלם ?

yael1982

New member
כוונתי היא לסוג הנוזלים

האם דיאט קולה נחשב כחלק מ2 ליטר? קפה? וכו'..

nirka10

New member
טעות -שתיית דייאטים למינהם לא באים

בספירת השתייה כמו גם לא קפה. הנוזלים הנ"ל ובמיוחד הקפה יש להם תכונה של צבירת מלחים מהגוף ועיכוב יציאתם. ואין צורך לספר לכם,מלחים מעכבים יציאת נוזלים מהגוף וניקוי פסולת מהגוף. הדיאטים המוגזים תופסים נפח בגוף,נותנים הרגשה של "מלא" אבל לא תורמים לניקוי גוף כמו שנוזלים צריכים לעשות. מניסיון ומידע (כן גם לי יש קצת),הנוזלים הטובים הם מים נקיים,ממתיק של יכין,דיאט,ובמיוחד הלימון,חליטות תה שאפשר לעשות לבד מנענע, זוטא לבנה,מליסה,לימונית,פטרוזיליה(שמשתנת),תערובות של פרחי ורד ועוד.כל זה ניתן להשיג בחנויות טבע או בעציצים שתגדלו לבד. לקראת החורף מרק 10.

nirka10

New member
תקראו תגובות של אנשים לכתבה

בקישור ששלחה שרה,תגיעו עד הסוף,ותחליטו כל אחד לעצמו. אפשר להביא כתבות על כתבות שכל אחת תסתור או תסכים עם זולתה.הרי לא לשם כך אנחנו כאן,אלא לתמיכה ועזרה בהמלצות. שיהיה לכולנו כייף

belive

New member
מה בוער...

הכל ענין של ציפיות. אולי כדאי למען כולנו להשליט קצת סדר בעובדות. אני שמעתי ספורי ניסים ונפלאות מאנשים שעברו את הניתוח לגבי השלת הקילוגרמים שלהם, בטח בחודשים הראשונים.תאורים של עשרים ושלושים קילו בשלושת החודשים הראשונים. מה האמת?

האמת ../images/Emo121.gif

האמת שזה מאד אידבידואלי. קצב ההרזיה הוא סובייקטיבי, משתנה בהתאם לגיל, מין המנותח. אולם כנראה שיש גם השפעה שונה של הטבעת על כל אחד. ובנוסף יש את המרכיב האנושי. כי בסופו של עניין יש לעשות דיאטה. לאכול נכון, כדרך חיים, לעשות פעילות גופנית, ולעשות שינוי בראש. למיטב ידיעתי, זה הקושי הגדול ביותר וזו גם האמת החשובה ביותר. כי ללא שינוי מהותי באורח החשיבה שלנו וההתייחסות שלנו למזון, אז בתחילה יורדים במשקל בגלל טראומת הניתוח, אך לאחר שלב ראשוני זה, הירידה במשקל, קשורה לאכילה נכונה. בהצלחה לכולם פנינה

למעלה