לא בטוחה שהפלתי ...

hilabarzilay

New member
לא בטוחה שהפלתי ...

אני בניסיו השלישי הפעם , עברו שלושה ימים שבהם היו לי היתכווצויות לא רצופות. והמון עייפות ושינה ומנוחה , לאחר שלושת הימים בערב היתעוררתי כדי לקחת שוב את הטיפול שניתן לי וראיתי ריר שקוף , מה שהזכיר לי את הפעם הראשונה בה זה לא הצליח.. עכשיו אין יותר היתכווצויות והתחושה היא שזה אבד לי ... לא יודעת מה לחשוב חוץ מזה שלא בא לי לצפות יותר מידי כדי לא להיתאכזב מאוד בעוד שבוע וחצי... וגם לא סיפרתי לאמא וניראה לי שבינתיים לא כדאי כדי לא לבעס אותה... :( אוףף אני מרגישה כישלון.

מירבי*

New member
הילה יקרה

כמה ימים עברו מההחזרה?
לא כדאי להספיד את הטיפול הזה,מתי מתוכננת בדיקת הדם?

hilabarzilay

New member
עברו 3 ימים

אבל היו לי היתכווצויות ואח"כ ראיתי ריר שקוףף ...זה לא העוברים? מאז אין לי היתכווצויות ואין שום הרגשה של הריון.

מירבי*

New member
זה מוקדם מדי

אחרי 3 ימים אי אפשר להגיע למסקנות,זה לחלוטין מוקדם מדי,ההפרשה לא בהכרח קשורה להריון או לא.

אני מציעה שתחכי בסבלנות עוד מספר ימים ואז אפשר יהיה להעריך אם זה נקלט או לא.

מחזיקה לך אצבעות יקירה,אני יודעת כמה את רוצה את זה.

שבוע נפלא

hope4good

New member
מסכימה עם מירב

לחלוטין מוקדם להספיד!

והילה יקרה, בשום אופן אל תרגישי כישלון! מה פתאום כשלון, את מדהימה וזה נס קטן שלא קורה בכל נסיון אבל למזלנו כן מצליח לקרות בדרך כלל תוך כמה נסיונות. אז אפילו אם לא הצליח הפעם, פעם הבאה תצליח ובכל מקרה את ממש לא כישלון, אל תרגישי ככה לרגע! מחזיקה אצבעות לשמוע ממך על בטא חיובית, הכפלות תקינות והריון תקין ומשעמם! שבוע טוב

hilabarzilay

New member
תודה לכן יקירות ,

קצת היה לי קשה לא לחשוב שאם לא הצליח אז אני מאכזבת , גם את עצמי וגם אותם, בעיקר אותם, אבל יש לי מזל שיש י זוג מדהים שתומך ומאמין. לגבי ההפרשה הזו , היום היתה לי שוב אחת שקופה רירית קטנה יותר... חוץ מזה אין שום תופעות של הריון למעט איזו בחילה בלילה הקודם. , אז אני אופטימית יותר אחרי העידוד שלכן ובכלל , מה שאמור לקרות קורה בזמן שלו, משתדלת להעביר את הימים בלי יותר מידי מחשבת, אינשאללה שאני בהריון בשני העוברים המקסימים האלו זה יהיה מושלם, בן ובת. :) הלוואי. מגיע להם כל כך :) שיהיה ליל מנוחה הולכת לנוח ... כרגיל :) חחההה

gami088

New member
שנה חדשה

אני רוצה לאחל לכולנו.. כל ההורים שבדרך והנשים המקסימות שעושות את ההורים להורים.. שתבוא עלינו השנה החדשה לטובה , לבריאות , למזל ולהמון המון המון הצלחה בכל מעשינו וטיפולינו.. ושבעזרת ה׳ הכל יילך עם כמה שפחות מכשולים וטילטולים.. ושנהיה כולנו מאושרים...
ר׳ חולה עליך נשמה שלי..
מירב ואוריתוש המקסימות... המון הצלחה בעבודה הברוכה שאתן עושות.. שתדענה אושר כל הימים ואהבת אין קץ..תודה!

ליל מנוחה...

למעלה