לא בטוחהה

תמרייי11

New member
לא בטוחהה

אני לא בטוחה שאני מתאימה לפורום הזה ...זאת אומרת אני מתאימה אבל אני בת 13 וכולם פה יותר גדולים... ולכולם יש את כל הדיסקים של מארון 5 לי יש רק את הדיסק האחרון שלהם כי התחלתי להעריץ אותם לפני כמה חודשים אבל אני רוצה לצרוב את הדיסקים שהישנים...תגיבו תודה ביי

כרמלי6

New member
מה!? לא הבנתי בגלל שיותר גדולים ממך את לא

מתאימה ?!
גם אני קטנה פה אני גם רק בת 14 [וחודשים חח ] אבל זה לא אומר שאת לא מתאימה לפה וגם לי יש רק את האלבום האחרון ולא נראה לי שהרגו אותי על זה עד עכשיו חח .... מקווה שאם בסוף תצטרפי [ואת כן תצטרפי ] אז תהני פה ..

גליזה

New member
אמ,

אין שום קשר בפורום הנוכחי בין גיל לשייכות. כלומר, מצידנו שתהיי בת 100, למי אכפת? את אוהבת את מארון - ברוך הבא! ואגב, לא חוקי לדבר על דברים שכאלה בפורומים (צריבות וכו'), ואנחנו ממילא לא נעודד צריבה של מארון
הכי טוב לקנות

Mrs Brightside

New member
את מתאימה בהחלט.

יש פה רק סבא אחד,אבל זה בסדר הוא גם ככה כותב מדי פעם כשהוא יכול. סתם
. באמת,שאין לך מה לדאוג. יש כאן שלל גילאים. ולמה לצרוב,תחסכי כסף ותקני,הרבה יותר שווה וחוקי
ברוכה הבאה?

תמרייי11

New member
תודה../images/Emo6.gif

תודה שהגבתם והבנתם...אבל לא צריך לקנות כי זה כבר ישן חח...אני ישמע במחשב... אגב, מישהו ראה את איך מכינים את הקליפ של סאנדיי מורנינגס?..

Mrs Brightside

New member
בטח שצריך לקנות. אין כמו דיסק מקורי

ועוד של מארון(!) ראיתי,אבל מזמן

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif כל מעריץ מארון מתאים לכאן!

אני הצטרפתי לפורום הזה גם כשהייתי בת 13:) פורום שולט
אז ברוכה הבאה, אני בר, בת 15

א ניצן

New member
סתמי כבררררררררררררררררר

את מעצבנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

א ניצן

New member
לא.

אבל היא עדיין הולכת לקבל כאפה אם היא תמשיך להיות כזאתי דורשת צומי מעצבנת%#$^%$%&&%$#%$

SuperKeren

New member
רגע, איך כל זה קשו אחד לשני?../images/Emo12.gif

קודם כל, גם לכאלה שלא "מעריצים" של מארון 5 עוד מימי ההתחלה שלהם יש מקום פה בפורום. ואחר שהבהרתי את זה, רציתי לשאול למה באמת לצרוב ולא לקנות מקורי
? (נ"ב: נסיון העבר וההווה מלמד, שזה לא הגיל - זה התרגיל)

למעלה