לא בוחרים במשפחה

לא בוחרים במשפחה

ככה אני שומע כל הזמן בראש שאני נזכר בהורים שלי, בעולם ממנו באתי, למה אני הייתי צריך להוולד להורים החולניים שלי, יצורים מבחלים אתמול היה לי דיבור עם אמי, והיא מאשימה אותי שאני אלים שני לא תומך בה שאני לא כמו אחי " האח המושלם " שלה אז אמרתי לה שאני רוצה לתמוך בה אבל אני לא יודע איך, אז היא אומרת לי אז גם אל תצפה שאני אהיה אמא שלך, איזה תשובה זה

, אני הורה שלה או היא הורה שלי ? חתיכת פרניססה לא עושה כלום לא מועילה ראש מעצבן , והכי קטע שהיא על הספרקטום אבל היא כה מעוות את עצמה כדי להתאים לנורמה שהיא כבר לא אוטיסטית אלא יותר גרוע מהנט הכי חרא שיש, קיצור היא טוענת שאני גבר קטן ומושתן והיא ככה וככה והיא עשתה מה שאני לא עשיתי וטיפלה בי והשקעיה בי, ולקחה אותי לטיפולים, מזיינת לי תמוח על הטיפולים, זה הרס אותי זה טובה זה ? ומה עוד היא ליד סבתא שלי מכחישה על כל המכות רצח שחטפתי ממנה היא אומרת שאני מדמיין בת זונה אני זוכר הכל, אני לא מדמיין עד גיל שמונה עשרה כולי הייתי דם שהיא שרטה אותי, עכשיו אני

מחטיף לה מגיע לה גם אני חטפתי, ואבי הכלב הזקן עד היום מכה אותי הוא לא מפסיק אמרתי לו " פאפו אני בן עשרים ושלוש אולי הגיע הזמן להפסיק להכות תחיל לדבר " אז הוא זרק עלי כוס ופגע לי בראש, חוץ מזה הוא מכריח אותי לקבל זריקות, ומסמם אותי הכדורים ומאשפז אותי כל הזמן, הוא אומר " נו מתגעגע בוא נלך " ולוקח אותי לאישפוז בן זונה יש לו שקט הוא אומר, אני לא ילד תמים אני ילד רשע הייתי עושה הרבה דברים רעים אבל זה לא ססיבה לעיניום האלו , לאח שלי לא נתנו מכות לאחותי לא נתנו מכות ( הוא מקרצצץ אחריה החתיכת סוטה הזה גלוי עריות סמוי רק מפנק אותה והיא שונאת אותו חה חה חה מגיע לו ) , זה באמת מצחיק אותי איך היא מנצלת אותו, אותי היא

אוהבת, אני אח טוב, לא מכה לא מקלל אח טוב לאח שלי לעומת זאת נתתי מכות רצח ופתחתי לו תראש כמה פעמים או דקרתי וכו היה אח חרא חטף הרבה, היום נוקם בי ,ומתעלל בי הכל התהפך ,קיצור יש לי הורים דרעק אבא רואה בי מפגר כי אני אוטיסט אמא אומרת היא מתנערת ממני, סבתא שלי זרקה אותי באמצע הלילה מהבית בגשם, אני ממש אסופי בודד נודד לבד אין איש, אז אני הייתי

אלים, נכון, עשיתי דברים אכזריים מאוד אבל בקשתי סליחה ,לא התכוונתי, קיצור צריך לאלפגוע באמא יותר , ולהסתדר עם אבא, שהוא גם כמוני פושע קטן ומושתן, שובינסט ופטארכלי מגעיל שהרס את אמא, קיצור אני שרוט לגמרי המשפחה שלי מופרעת, וסבתא אומרת לי כמה שהוא מענה אותך אתה חולה לו על התחת,היא צודקת אני מת עליו אני מסכויסט מסריח תסמונת סטלקום ,מאוהב בו , קיצור חולה.

עוד

נולדתי למשפחה מופרעת בראש הרשימה נמצא אבי ראש הסירה הזו שנקראת משפחה, אבא כן אבא שמחליט בכוונה למרר הכל הרוס הכל, ואני דבק לו לתחת אני חושב שאני מאוהב בו ? מה הקטע שלי איתו ? כמה שהוא יותר דורס לי תצורה אני יותר אוהב אוהב אותו, אבא אכזר הוא היה חסר רגש לא אומר מילה טובה רק משמיץ רק מאשים רק מכה, כלום הוא לא נתן לי , ואהבתי אותו ואני אוהב אותו ואמא שלי הכי משגעת אותי היא מכחישה הכל כל מה שהיא עשתתה היי אני לא משוגע אני זוכר הכל זה קרה, כל המצלפות, כל השריפות, הכל אני זוכר אמא הכל אני לא יכול לשכוח היא אמרה שאני מוציא ממנה את כל הרוע והיא לעולם לא הייתה אלימה, והאמנת לה האמנתי שאני רע, שמגיע לי עונש ככה היא נתנה לי להרגיש, סבתא שלי גם לא חסר לה לקחה מחט ותפרה לי את השפתיים אבל אותה אני אוהב אהבת נפשהיא היחידה שנתנה לי אהבה, היא חיבקה נשקה ונתנה המון חום היא הייתה אלימה כי היא רצתה לחנך אותי, אבל זה לא היה מרוע אבא סתם התפרע עלי כי עשיתי רעש איזה אבא נותן מכות רצח לבן שלו כי הוא משחק, וכול צחקו עלי שאני חוטף מכות ממנו, עד היום הוא זורק עלי דברים, כלב הזה ציופת גם לאמא הוא אלים, וכולם חושבים שהוא מושלם והוא נורא, אני לא יכול להסביר כי אף אחג לא יאמין לי הוא יצר תדמית של מושלם, של אדם מן היושב, אדם טוב ואני השד משחת האלים העבריין והוא רק מנסה לעצור תרוע שלי, ככה הוא אומר, קיצו משפחה חרא, אין לי מה לומר הרסו לי חיים, ובאמת אוהב אותו אהבת נפש, והוא לא זה כואב נורא אבל זה מה יש...

למעלה