לא בדיוק סדרות אבל..

boogiboo

New member
לא בדיוק סדרות אבל..

אשאל בכול זאת. אני מחפשת סרט מעניין בקוריאנית. אני לא רוצה שיהיה יותר מדי רומנטי ומרוח, אלא שיהיה עניין ואקשן עם עלילה טובה. למשל הסדרה אילג'מה נחמדה אבל הבעייה היא שהיא סדרה ולא סרט ולכן תהיה לי בעייה לקבל אישור. המטרה היא עשיית קליפ-טריילר לסרט, בקורס שאני עושה. אני מעדיפה סרט קוריאני כי זה בהחלט יתן לי ייתרון של מקוריות ואני מכירה קצת את השפה אז יהיה לי יותר קל מאשר להתעסק עם סרט אסייתי אחר. תודה מראש לכול עזרה

kiCkiC

New member
../images/Emo45.gif

My Sassy Girl בהחלט יכול להיות סרט אקשן עם כל המרורים שהיא מעבירה אותו חחחחחח מה גם שהבחורה לא מפסיקה לפנטז ויש אפילו קטעי אקשן גמור עם יריות ולחימה

EvilYuli

New member
מהסרטים שאני ראיתי יש את

מהסרטי אקשן שאני מכירה יש את: The Fate My Wife Is A Gangster 1, 2, 3 סרטים מצחיקים בהן הדמות הראשית היא בת שהיא גם מנהיגה של כנופיית גנגסטרים My Mighty Princess גם רומנטי אבל יש שם אקשן פה ושם Fly Daddy Fly אני לא בטוחה אם לקרוא לזה אקשן או סתם מצחיק (ואני גם לא זוכרת מה היה שם בדיוק בהחלק של האקשן) אני מציעה לך לראות את הסרט שאת מתכוונת לבחור לפני שאת מחליטה שלא תתקעי עם משהו משעמם שלא תאהבי לעשות עליו

dayana3

New member
אממ.. סרט, אמרת?

אני יכולה להמליץ לך על 2Faces Of My Girlfriend לא הכי אקשן, יותר בכיוון של קומדיה.. אבל היא דופקת לו כאלה מכות, שמתאבקי סומו גמדים לידה

boogiboo

New member
תודה על ההצעות.. אם יהיו עוד רעיונות תרשמו

בנתיים אני אעבור על ההצעות שניתנו.. תודה רבה!!!!!

למעלה