לא בגדתי עדיין

פלסטיק

New member
למה לי לעשן אם יש לי פריג´ידר?

מה הקשר בין אין אונות ומאהבת? לפי כל מה שראיתי ונכתב על ידי אנשים דוקא בדרך כלל ההיפך היה נכון ועוד יותר: מה הקשר בין מאהבת לפרנסה? תתקני אותי אם אני טועה אבל זה נראה לי כמו הקשר בין אוננות שיגעון וצמיחת שערות על כפות הידיים...

היי פלסטיק שאלת שאלות יפות../images/Emo24.gif

היי פלסטיק!!! אני מזהה עליך אדם רציונלי חכם ומעשי. אני רוצה להקדים ולומר שכל מה שכתבתי נבע ונובע מדעתי האישית בלבד בלי שום מטרה לפגוע במישהוא או חלילה להעביר בקורת ושיפוט. הקשר בין אין אונות ומאהבת אתן דוגמא: גבר שהגיע לגיל נניח 40 לחייו נשויי נניח 13 שנים לאישתו שהיתה אהבת חיין פתאום מרגיש שהוא לא מצליח לרצות אותה בשום כוון. מהרגע שהוא מגיע הביתה לאחר יום מתיש של עבודה קשה וחיפוש אחר עוד מקורות פרנסה לרווחת המשפחה, מה שהוא מקבל עם כניסתו הביתה זה מבול של קיטורים ודרישות של עשה ועל תעשה במשך חצי שעה לפחות. כל מטרתו היתה להגיע הביתה לזרוק את הנעלים ולנוח מול הטלוויזיה ולחטוף נמנום קל. הבעל מרגיש מאוים. תוסיף על כך עוד שלושה ילדים רעשניים שמחפשים תשומת לב והרי לך מתכון ראשוני של חוסר שקט ושלווה. האשה מבחינתה מתוסכלת לא פחות הרי להזכיר לך גיל 40 עבור אישה זהוא גיל לפריצה מבחינה מינית מרגישה צורך לתשומת לב מבעלה כשהיא שוכחת את עיפות החומר של האדון. מכאן מתחילה הסידרה של קומדיית הטעויות: נניח שהילדים נכנסו לחדריהם והתפנה מעט זמן בין בני הזוג להשקיע אחד בשני האשה דורשת את שלה הגבר מותש ומרגיש שעליו לרצות את בחירת ליבו נו אז פתאום מרוב לחץ ואיום פשוט לא הולך... לא הולך פעם לא הולך פעמיים התסכולים הולכים וגדלים, נכנס הזוג למשברים נו אז יש כאן בעית אי אונות או לא? הגבר מנסה להחזיר לעצמו את כבודו האבוד ומנסה להרים את בטחונו העצמי ומוצא עצמו עם המאהבת הצעירה בגיל העשרים ללא מחויבות ללא משפחה ללא ילדים מעצבנים מסביב יופי הוא לא מרגיש מאוים הוא חופשי מבחינה מנטלית וראה זה פלא: "שמוליק" חזר לתפקד... זאת היתה כוונתי כאשר הקבלתי בין אין אונות למאהבת. מקווה שכרגע נקודת המבט שלי יותר ברורה. הקשר בין מאהבת לפרנסה לדעתי האישית בלבד: מאהבת צעירה יש לה דרישות? בית מלון, קניות , פינוקים יחס... ידידנו מלמעלה מרגיש מאד טוב לידה ולא רוצה לאבד אותה. שוב נכנע הבחור לתבנית " אני צריך לרצות אותה"... מכוון שהוא מרגיש שעליו לפצות את הצעירה הוא מרעיף עליה מכל טוב. מאיפה יוצא הכסף? מסל המשפחה כמובן. תוסיף על המציאות את העובדה שהבחור מתחיל להרגיש נרדף נפשית כי אולי הוא לא פועל לפי נורמות ומוסכמות החברה תוסיף על כך את האיום שמא הרומן יחשף. מכאן הדרך לאיבוד הפרנסה בגלל פרנויות קצרה מאד. אם עדיין אני לא ברורה לך ועדיין אתה מחפש את השערות על כפות ידך כנראה שהבעיה היא אצלי ביכולת המוגבלת שלי להעביר את המסר בצורה וירטואלית. שיהיה לך היום הכי נפלא שיתגשמו כל משאלות ליבך אני שולחת לך אהבה אין סופית מיכל

אטיוד5

Active member
שלום מתקלף

סליחה על הציניות שם במעלה השירשור. לשאלה שלך תשובה די פשוטה : אם אתה חושב לבגוד ומרגיש שבזה תמצה את עצמך - קדימה. זכור שיש סיכונים. לא רק להתפס על חם. אלא להתפס לכל העניין בכלל. ברגע שתתחיל, לא תוכל להפסיק. וגם הדרך חזקה מההולך בה - מה יהיה אם תתאהב? אתה מוכן לפרק את המסגרת שלך בעבור האהבה החדשה? אם כבר חשבת על כל האפשרויות האלה - אתה נורמאלי.

חשוב לך סולם

שעליו מודדים את מדד ה"נורמליות"? אנשים לא קמים בבוקר (לא גברים ולא נשים) ואומרים- אני צריך לבגוד היום, מחר, השנה. זה תהליך שקורה אצל זוגות אצל חלק מהזוגות מסיבות שונות שקשורות לאישיות, לערכים, למוסר,ועוד.. ולא קורה אצל אחרים מסיבות שונות שקשורות לאישיות, לערכים, למוסד ועוד.. אבל אני שומעת משום מה צליל אחר של שאלה ולא השאלה של מדד הנורמליות (ויכול להיות שאני טועה בגדול). אתה רוצה לבגוד ואתה חושש? אתה מפחד? מה אתה מחפש בעצם? מה קורה בזוגיות שלך? למה אתה שואל שאלה כזו? ותענה את התשובות קודם לעצמך ואם בכלל-תרצה, אנחנו פה, עם מגוון של תשובות שונות שנובעות מערכים, אישיות, נסיון חיים שונה ,מוסר ועוד.... ותוכל לקרוא ותוכל להתייחס ותוכל לקחת את התשובה שמתאימה לך.

opopopop

New member
יש לי תחושה, שבפורום הזה

יש תשובה מובנת. אני כאיש אנליטי - ככה אומרים - מגלה את המבנה הבא. 1.יש לי בעיה... 2.תבדוק מה אתה מחפש.... 3.מצאת? 3.1 לא, 3.1.1 לך לסעיף 2. 3.2 כן, המשך איתנו. 4 יופי שמצאת, אתה יכול לחיות עם זה? 4.1 כן, 4.1.1 יופי, פתרנו. ביי. 4.2 לא יכול לחיות עם זה, המשך 5 דבר עם בן זוגך 6. דברת? 6.1 לא, 6.1.1 לך לסעיף 5. 6.2 כן, המשך 7 פתרנו ? 7.1 לא, 7.1.1 לך לסעיף 2 7.2 כן, 8 תן חיבוק. אנחנו פה עם התשובות. דניאל

dor50

New member
איש אנליטי......

מציע לך לצרף גם את הצד הימיני של המוח לחשיבתך כיוון שהמוח המיני הוא יותר יצירתי מאשר השמאלי ומשתמש יותר בדמיון וביצירת המציאות שלך. בהצלחה צביקה

../images/Emo6.gifבוקר טוב- הצחקת אותי על הבוקר../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו יום יפה. יותר יפה מאתמול זה כבר מספיק בימינו.

נו, בטח שאני חושב על זה

אלא מה חשבת? אני די פתוח לאפשרות. רק תהיתי כמה זה נפוץ. כי לפי מה שקראתי פה כולם כבר היו עם כולם פחות או יותר. אז חשבתי לעצמי שאני יוצא מהכלל. ושאלתי קודם את עצמי, ואחכ אתכם - עד כמה? לא ביקשתי רשות. לא ביקשתי בעד ונגד. רק רציתי לדעת עד כמה זה נפוץ.

סטטסיטיקה ו0.3 ילדים.

לא מחלקים רשות- זה אתה צריך או לא צריך לקחת רק מעצמך. לא תקבל גם תשובה על כמה זה נפוץ כי אפילו בסקרים של מינה צמח יש טעויות דגימה. ובכלל לגברים קל יותר להגיד שבגדו בבת זוגם ונשים -יותר קשה (נורמות, שכנה מהקומה השלישית והאמא הפולנייה יושבות מאחורי המוח). ובכלל -חוזרת לשאהל המקורית שלי(נודניקית) מה איכפת לך מהו המידגם, אם אתה בוחר איזושהי בחירה שלך בחיים. ואם לרוב האוכלוסיה היהודית בארץ יש 2.3 ילדים ולך רק שניים-אז מה? תעשה 0.3 ילד?

אטיוד5

Active member
נו כן,

כבר אמרתי שלא באתי לבקש רשות. חבל שאין פה מנהל/ת פורום כי אז אפשר היה לערוך סקר. תחשבי שאני אנתרופולוג מתחיל. עכשיו יותר נוח לך? מה שקצת מתמיה אותי אחרי שאני קורא אתכם שבועיים הוא שחשבתי לתומי שבפורום זוגיות במשבר אנשים באים כדי לקבל תמיכה ויעוץ כיצד לאחות את השברים בבית. במקום זה, עיקר הדיון נסוב סביב כן או לא לבגוד וכמה ומה לעשות אם הוא/היא בוגד/ת. רק חסר שיביאו פה מתכון עם מצרכים.
בעצם במחשבה קצרה לא בעיה. המצרכים: גבר/אישה הזנחה קלה מצד אחד מבני הזוג 10 פלוס שנות נישואין ו/או שחיקה חדר מלון חרמנות בסיסית אופן ההכנה: לערבב היטב עד שיצא עשן יאמיייי

אני יכולה לבקש ממך אטיודון ,משהו?

אל תענה בשמו של מישהו אחר גם אם נורא מדגדג לך באצבעות גם אם אתה מרגיש שהתשובה שלך זהה לשלו. אני שמחה שאתה מגיב ולא רק קורא ובהחלט נכון לשמוע את דעתך האישית כולל המירשמים והנוסחאות, אבל תן לאותו מתלבט שמתקלף בקלות(או לא כל כך.) לענות את התשובות שלו. תודה.

ואני חושב ששניהם אותו איש.

ואחרי שאיוד שכח להחליף ניק המשיך לשחק את משחק הדו שיח.

לחלוטין מצדדת בדעתך. נורא ברור

שזה אותו אחד !!! אבל - בשביל זה הרי יש לנו אינטרנט, לא ??? - כל אחד והסכיזופרניה שלו...

אטיוד5

Active member
תודה לשניכם על הפירגון

כנראה שהיו לי כמה סיבות טובות להמציא את עצמי מחדש, אבל הודות לכמה טעויות בסיסיות שלי ולפירגון הנהדר שלכם כשל הנסיון הזה.

תתקלף בקלות

מהצורך להמציא את עצמך. כשתביא את עצמך בלי פוזות, לא תמשוך אש כפי שאתה רגיל עד היום. בהצלחה

למעלה