לא בגדתי עדיין

לא בגדתי עדיין

אני נורמלי? לפי מה שקראתי כאן בשבועיים האחרונים, בטרם אזרתי אומץ להקליד את הדברים האלה, כולם-כולן בוגדים-בוגדות. אז אני שואייל: אני נורמלי?

ילדה33

New member
נורמאלי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif

אתה מאוד נורמאלי לא לא כולם בוגדים בוגדות אבל יש נבגדים ונבגדות אני אישית לא חושבת שזה תורם למערכת היחסים לא ממליצה זה הדבר הכי מגעיל לדעתי בחיי הנישואים אם עוד לא בגדת אז........תמשיך כך בהצלחה אורנית

הייתי מעדיף לקבל עצה ...

מבני גילי. בגילך גם אני חשבתי כמוך. אני עכשיו בפאזה אחרת של החיים.

סייפן

New member
בהתחלה יש מידה מסויימת

של נאמנות לאשה ואולי ´תרים רק בעיניים ובלב´, ואחר-כך מצטרפים כמו רבים אחרים ל-CLUB ומחליפים חוויות. ותאמין לי, בסופו של דבר תהיה נורמלי, ואם לא-אז תשתייך לקבוצה שחושבת לעשות ולא עושה. גם הם נורמלים, אבל מסוג אחר. סייפן

כמה נכון

לא יעזור לאישה כלום רק תמימות בטוחות שהגבר שלהן מיוחד ולא פוזל הצידה אחרי שבע עד עשר שנים נישואין לגבר כבר יש מאהבת ויש לו אפילו הצדקה בזה שאת לא בסדר

כמה שאת צודקת

לא יעזור לאיש כלום רק תמים בטוח שאישתו מיוחדת ולא מביטה לצדדים. אחרי שבע עד עשר שנות נשואים לאישה יש כבר מאהב ויש לה אפילו הצדקה שהבעל שלה "לא בסדר". איך זה נשמע לך עכשיו?

הרגעו שתיכן

זה בכלל לא בקטע של הטחות אשמה אצלי. זה יותר בקטע של סקרנות, גיוון, ריגוש מחודש. אפילו מוכן להתסתכן בהתאהבות קלה - האם אני עדייו מסוגל?

מתקלף יקר- כשהדם הג´ינג´י המקורי

שלי לא צץ-אני מאד רגועה. זה ממש לא היה כלפייך. אלא כלפי זו שמציגה עולם מחולק לשניים גברים ונשים כאשר הראיה היא סטראוטיפית כל כך. יש לי בעיה עם זה. ממש לא איתך ועם התלבטויות שלך. לא אמרת מילה של הטחת אשמה אתה מתלבט בגלוי ופומבי בשאלות שרבים(ורבות!) מתלבטים בהן. הבעיה היא שאין "מירשם "של רופא עם תשובה אחת. וכל אחד כנראה בוחר את הבחירה שלו ויודע לעצמו את התשובות- ובד"כ לא ברמה תיאורטית. כי איך תדע אם אתה מסוגל (עדיין??בן כמה אתה??95?) אם לא תתנסה. ומצד שני-אם תתנסה כמו שאמר קודם אטיוד יכול להיות מחיר. אתה מוכן לשלם אותו?(תיאורטית?) בוקר טוב.

אני מעדיף להיות תמים

אני מניח שאני שייך לזן של התמימים. אני באמת לא מעלה על דעתי שאשתי בוגדת בי. וגם אני מעבר להסתכל לא מתכוון לעבור את הגבולות. (להסתכל מותר, בשביל זה בראו לנו עיניים). אז אולי אני תמים ואולי גם אשתי תמימה ואולי אנחנו מיעוט שבמיעוט. אז מה? עם כל הכבוד לא נראה לי לחבל בזוגיות שלי בשביל סקס מדהים ככל שיהיה או תשוקה חזקה ככל שלא תהיה. עכבר

עכבר כתום יקר-

התשובה שלי לזו ש"אפשר בלי גברים" הייתה רק פרפרזה על המילים שלה- רק הפכתי את הגבר לאישה ולהיפך. ואם זו הבחירה שלך. כייף לך ולה. וממש לא חשוב אם אתה מיעוט או רוב. אם טוב לכם בזוגיות שלכם . והיות וכנראה אתה חדש כאן ברוך הבא.

opopopop

New member
תרשי לי, בעדינות, להציע לך

לחיות עם אישה. אני אפילו מכיר זוג לסביות שחיות טוב. יחד. מה את אומרת? את לא חייבת להיות לסבית. קחי נסיון. תגורי ולו לתקופה קצרה עם אישה. נו מה את חושבת שפתרנו לך את כל הבעיות? עכשיו בלי גברים. אין בגידות. אין חוסרים... חשבת לרגע מי בדיוק יוצא עם הגברים הבוגדים? ועוד משהו. לאור הנסיון שלי. הנשים יוזמות יותר. או אולי בעצם. גברים עוד לא התחילו איתי. מה זה חשוב. אין חוקים. יש מרויחים ומפסידים. איפה את? בגלל הגברים? דניאל.

הגבר שלי לא פוזל הצידה כי../images/Emo6.gif

יש לי נקודת מבט קצת שונה כאן... הגבר שלי אינו פוזל הצידה מדוע? כי יש לו פירגון. כי יש לו מרחב מחיה. כי יש ביננו אימון והבנה כי אף אחד לא מקנא לשני. כי אנחנו סומכים אחד על השני. כן נשואים כבר 13 שנה ברוך השם והורים לשלושה ילדים מוצלחים. הרעיון הוא חייה ותן לחיות. הרעיון הוא זה שכשלא הולך כל כך ביחסי המין פשוט להבין שהעניין הוא סך הכל משחק ולא תחרות. אין מצליח יותר או פחות. יש את מה שיש ואם לא הצליח אז לא קרה שום דבר ואז... אין בעיות של אי אונות ואז אין חפוש של בחוץ הרי ביננו הכל אותו דבר לא? אולי יש קצת ריגושים בתהליך הבגידה, הסטוץ או איך שתקראו לזה שורה תחתונה: גבר שבוגד מרגיש נרדף ובעתיד הקרוב יאבד את מקור הפרנסה שלו אז הוא גם יאבד את אשתו וגם את מקור הפרנסה ומה ישאר? סתם איבד את הראש בגלל שה... לא מצליח לפעול. זרקתי לכם כמה נקודות מבט ששונות מרוח הדברים שנאמרו למעלה. אין צורך לענות לי מספיק להתבונן ולחשוב את המחשבות שעולות במוחכם זוהיא התחלה חדשה למודעות פנימית ומכאן כולכם מוזמנים לשתף פעולה ולבוא לבקר בפורום מודעות פנימית הרבה אור ואהבהת אמת ללא תנאי אהבה אין סופית ללא גבולות מיכל

התמקדת באין אונות כסיבה

ואולי כך הדבר אצל אחדים. אני מכיר אדם, שיחסיו עם אשתו רעים ממש וכמעט שאינם מקיימים יחסי מין. אבל כשמקיימים, אין לו בעית אין אונות בכלל. מצא האיש מאהבת, שאוהבת להיות איתו והוא איתה. וראה זה פלא, העסק לא עבד. הסקס היה נפלא, רק ללא חדירה. כך פעם ראשונה, שניה ושלישית. לפעמים נעזר בויאגרה, לראשונה בחייו. והאיש לא מבין בדיוק למה, אבל זה ממש לא משנה לו. כי את המאהבת מצא לא בגלל אין אונות בבית אלא בגלל משהו אחר שהיה חסר לו שם, והמין הוא חלק קטן מהקשר שיצר. והשחיקה בחיי הנישואין איננה בהכרח שחיקתו של "מוישל´ה". וגם אין מקום לאיים בתחושת רדיפה ואבדן פרנסה (כדרכם של מחזירים בתשובה מסוימים). ולגבי אמון, הבנה, חיה ותן לחיות והעדר קנאה, אני מסכים עם כל מילה ומאחל לכולם.

היי איש המערות היקר ../images/Emo24.gif

שלום לך!!! אם תקרא שוב את הנאמר למעלה הצגתי את דעותי האישיות בלבד. לא היתה לי שום כוונה לשפוט או לבקר משהוא על דרכיו. הדגשתי דווקא את נושא האין אונות כי ידעתי שהוא יגרור אחריו תגובות. באותה מידה יכולתי להתמקד ברעיון של משיכת תשומת לב בדרך השלילה ע"י הענשה עצמית כגורם לבגידה. הכל ענין של נקודת מבט. לכל אחד יש את זכות הבחירה לכן ממש לא משנה לי אם ידידנו מצא מאהבת או לא. לדעתי פעולתו היא תוצאה הסיבה הרבה יותר עמוקה ובה צריך להשקיע ולטפל. אני לא התכוונתי לאיים על אף אחד בנושא תחושת רדיפה או איבוד פרנסה כדרכם של המחזירים בתשובה כי כזאת לא אני. ציירתי לך מציאות לפי נקודת המבט שלי. זה שהפכת אותה לאיום על עצמך זה כבר עולם פרושים שלך מנקודת מבטך האישית. בכל אופן כוונותי הם טובות. אם אני חדה מידי בדברי כזאת אני. מי שמכיר אותי יודע טוב מאד שאני עובדת בלב נקי ובאהבת אמת. בכל אופן אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. שיהיה לך היום הכי נפלא. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

מיכל שלום לך- וברוכה הבאה

צר לי לחלוק עליך חד משמעית בהודעה הראשונה שלך שאני קוראת בפורום. גברים שבוגדים באישתם, זה בגלל שהבוכנה לא עובדת? זה גורם לו להרגיש נרדף ואז יאבד את מקור הפרנסה וגם את אשתו? מאיפה כל הלוגיקה הזו? אנשים-גברים ונשים בוגדים בבני הזוג החוקיים לעיתים כי יש להם חסכים בזוגיות שלא מוצאים מענה בה (לא דווקא סקס, הא?) ולא תמיד הם רוצים/יכולים/מעוניינים להפרד וחלקים אחרים של הזוגיות(כנראה חלקים משמעותיים מספיק) כן נכונים להם, ומוצאים את מקומם הנכון. ויש מי שבוחר להתגרש, כי המציאות בבית אינה מספקת את מרבית צרכיו והוא מעדיף לשנות את המציאות שלו לפחות. ויש מי שבוחר להתעלם, ולא לספק את כל צרכיו, ולוותר, ורק לא לזעזע משהו במערכת או אצלו. ויש מי שמחליט ליצור מערכת של נישואין פתוחים. ויש מי שבוחר לבגוד.הוא לא פוזל הצידה. הוא מסתכל ישר. ויש מי שבוחר שלא. וכל הבחירות נכונות ולגטימיות, למי שבחר אותן. ו"אור ,אהבת אמת ללא תנאי, אהבה אין סופית ללא גבולות" נשמע לי לפחות כמו פרסומת של משהו ויש לי (אישית) בעייה עם סיסמאות. לא עם מודעות.

אחותו של שקספיר היקרה היי../images/Emo24.gif

שלום לך!!! ראשית לא צריך להתנצל על עמדותיך. זכותך להביע את דעתך. אני הצגתי את שלי ללא ביקורת וללא שיפוט פשוט הבעתי את דעתי האישית בלבד. זכותך לחלוק עלי בצורות רבות ובצורה חד משמעית זה ממש לא משנה... אם את לא מכירה את הלוגיקה שהצגתי זה עדיין לא אומר שהיא לא קימת. אני מסכימה איתך שלרוב הגברים נשים הנשואים ישנם חסכים למיניהם. החסכים עצמם לא הופיעו רק כתוצאה מהנשואים. החסכים נמצאים בהם מן הילדות ומהמעבר בכל המסגרות שעברו האנשים נשים עד שהגיעו למסוד הקשר. אין ספק שחסכים נוספים נערמו עם השנים בעיקר לאנשים שלא ידעו לטפל בעצמם מבחינה נפשית רוחנית גופנית ולא הצליחו להגיע לתקשורת מילולית טובה עם הצד שכנגד. אני מאמינה לפי הלוגיקה האישית שלי שכל אדם צריך לחפש להיות שלם עם עצמו להרגיש שלם עם האישיות שלו ולא לחפש את ההשלמה בבן הזוג מכוון שלא בטוח שהוא או בת הזוג שלו מספיק מבושלים למלא את החלל החסר כתוצאה מהחסך שנוצר לאדם. ראשית עלינו ללמוד לאהוב את עצמנו ומכאן סלולה הדרך למצוא את השלווה בזוגיות שלנו. לגבי המשפט שבו אני משתמשת שוב הוא לא פרסומת לשום דבר. אם את חסומה באופן אישי מלקבל את הא בה האוניברסלית אני באה כצינור חלול ומנסה לשדר לך ולהגביר עבורך את אותה אהבה שנמצאת בשפע ביקום לכן אני אמשיך לברך אותך תרצי תקחי לא תרצי לא קרה כלום יש לך את כל הזכות להשאר בהתנגדות שלך לכוונה הטובה שלי. אז אני שולחת לך אהבת אמת ללא תנאי אהבה אין סופית אהבה שאין לה גבול בשום מקום שיהיה לך היום הכי נפלא והכי מאושר מיכל

למעלה