לבגוד במי? באישתי או באישיותי? זאת
העלית שאלות כואבות, בין אם אתה מתקלף בקלות, ובין אם אטיוד חמישי(מה זה- רק ליום כיונת- ומה בלילה?)וזה יותר מדי כללי. האם עליך לבגוד ,כדי להרגיש שאתה נורמלי, או שאתה צריך ל ה ר ג י ש שלא לבגוד זה נורמלי מצידך? דומני כי זו שאלה שלא די לשאול אותנו בפורום, אלא בראש וראשונה, את אשתך. אוכל להזהיר אותך מפני שאלות אחרות שיתווספו לך אז: 1. האם זו בגידה - כשהאישה מרשה? האם זו בגידה- כשהאישה כבר עשתה זאת ועכשיו מספרת? 3. האם זו בגידה כשהאישה "מסכימה אבל בתנאי שגם היא (ועוד שאלה- האם היא עם הנבגדת איתך? והאם אז זובגידה). 4. האם זו בגידה כשאתה "מפחד, אך מתרגש (לראשון -לעשות, לשני- לחשוב על זה!)" או - האם לחלום ולגלוש לאתר סקס זו בגידה? יותר מדי מחשבות על בגידות ועל נורמה/לא נורמה - הן כנראה "התירוץ שלך שלא בגדת עד עכשיו" או מרוב שעסקת עם אשתך, שלא ראית צורך בבדגידה- יכול להיות. את זמנך הוצאת כנראה על מחשבות. וכמובן - פחות נפגעים מהמחשבות.הפטה-מורגנה, לעומת זאת - היא פנטזיה של הצמא. ומי ששתה- כבר לא צמא. אפשר שתענה לעצמך בסיגנון התיכנות על השאלות וה"פילוסופיה בגרוש". כשהייתי צעיר , כמעט יכולתי להיות בנך - חשבתי כי חיי אינם "לפי הנורמה" ושאפתי "להיות ממוצע, להיות מוכר בציבור שכזה". הגעתי למצב של שבר ולא סדק בחיים המשפחתיים ופיצוץ, בגיל שהייתי צעיר ממך, ושיניתי דעתי. כיום, בוגר ממך ביותר מ 10 שנים, אני חושב שאני "לא -נורמלי- וטוב שאין עוד אף אחד כמוני בעולם, ולא איכפת לי מי יודע כך ומי שלא".אבל - זה בגלל המשברים שעברתי מילדות עד כה. למדתי בחיי כי אפילו עצי אורן - יש בהם זכר ונקבה- למרות שאינם "זזים ממקומם". אבל כל אישה תוכל לומר לך - כי את האלרגיה מעצי האורן, כולם מקבלים - רק מאבקני עצי האורן הגבריים. כמי שהיה פעם מעשן(סיגריות) "כבד" לזמן "קצר"(יחסית), עבר לעישון פייפ אחרי שנים ללא עישון, לתקופה "ארוכה"(יחסית), למדתי כיום שגם מי שלא מעשן , רק נמצא ליד המעשן ונושם את האויר- גם הוא "מעשן פסיבי". גם מ"עישון פסיבי" מתים. תעשה השלחה מאלו - לבגידה. אז "עשה לעצמך וגם לי" טובה גדולה: הימנע, אל תתחיל עם זה, ועל תשהה קרוב לזה. וכוונתי - אם אתה רק חושב על בגידה, אולי אשתך כבר "שכחה לחשוב על זה"? איך מצליחים בחיי ניואין ומגיעים לאושר הנכסף. ולוואי וידעתי! אבל בשביל זה אני פה, וזו שאלתי אליך. מיהודי שעונה בשאלה, במקום לענות בחיוב או שלילה.