לא בא לכם להתפוצץ???

לחוד

New member
לפני שאני מתאסלם ומתאבד

אפשר לבקש מאללה אשה עם נתונים אחרים לפי בחירה או שיש לו רק סוג אחד?

mister xy

New member
אין בעיה, אני מניח שהם יצירתיים לא פחות מחז"ל

מגילה דף י"ג ע"א: ויאהב המלך את אסתר מכל הנשים ותשא חן וחסד לפניו מכל הבתולות (אסתר ב' י"ז) אמר רב; ביקש לטעום טעם בתולה טעם, טעם בעולה טעם...

עץ שתול

New member
נראה לך שאני יודע ערבית?

אבל אם אתה זה המקור אני מסיר לפניך את הכובע וקבל קרדיט מלא וגדוש
(הפוסט מלא ברשת, ואני קיבלתי את זה ממאן דהו)

אתה לא קורא עברית?

כתוב שם בפוסט שלי שאני תירגמתי.אני עומד לתבוע אותך על הפרת זכויות קנין.כדאי לך להכין כסף לעו"ד ולתשלומים לי.הקרדיט המותנה שנתת עכשיו מאוחר מידי ופושר מידי. אגב,"מלא ברשת"? איפה יש את זה חוץ מבקבוצה של חרדים לחופש,שזה גם אני?.

עץ שתול

New member
אוקיי... רק כך בחשבון שהרכב

שאין לי לא רשום על שמי. הדירה שכורה. החשבון בנק כבר הוקל ע"י המשכנתא הכבדה. מכונת כביסה אין לי, בדרך כלל אני לא מכבס את בגדי. אני לא רוצה להוסיף תיאורים כדי שלא יעלו עלי, רק שתדע שהבית שלי ריק למדי, אין לי נכסים ולא ירושות וחבל על ההוצאות משפט

אני אכן אקח

את כל רכושך אשר צברת בשנות ישיבה וכוילל.גנבת את קניני הרוחני ואני אשתה את קנינך הרוחני עם קש.את כל הידע המופלג שצברת אקח.אתה תשאר בור ועם הארץ,מילה שלי. בקשר לכיבוס הבגדים והריח הנודף,טוב שעדכנת אותי בטרם מועד עדיין נשארה לי מסכת אב"כ תקינה ואעשה בה שימוש. נ.ב. בדך כלל איני נוהג לתקן שגיאות בעברית אך מכין שאתה הפכת במחי פוסט לבעל דיני ואוייבי...אז אעיר לך שצ"ל קח בחשבון ועוקל ע"י הבנק.

עץ שתול

New member
רק להזכירך...לא לפנות לערכאות לפני שהוצאת עלי

כתב סרבן לדין תורה.

נראה לך שלא קיבלתי היתר?

כל הדיינים אמרו לי שגם אם תתעקש לבא לדין תורה אני חייב ללכת לערכאות,הם פשוט לא מסוגלים להתמודד עם הריח...

למעלה