לא בא לי...

NTL

New member
לפעמים

זה קורה בגלל חוסר גיוון משמעותי או הרגשה של תקיעות... תנסי אולי ללכת לחוות קטינג ולעשות קצת קטינג, אותי זה עידד כמה פעמים. אולי סתם בשביל להרחיב אופקים תנסי לבוא לחוות אינגליש. (אחרי כמה דקות על אוכף אינגליש הודי אני מבטיחה לך שתרוצי לאוכפי ביג הורן). או סתם אם אף פעם לא נסית אז כדאי. אם תנסי את זה יש הרבה סיכויים שזה יחזיר לך את החשק ובגדול. שווה לנסות.

alon oak

New member
חחחח אוכפי חפת ראננה## יא שלוום

חבל שקל רגל אוכל טמבול'' ..שתי נקניות לגאאבי שתי נקניות לגאאבי.... חחח סתם את לא תביני בכלל- יא צעירה.

popi199

New member
ברור

עכשיו לדוג' אני בתקופה שלא כל כך בא לי לרכב, הסוס שלי רק חוזר לעבודה ועדיין לא ידוע אם הוא יוכל לחזור לעבודה רגילה או לא ואני לא מרגישה שיש סוס שמאתגר אותי באורווה חוץ ממנו אז וואלה אני בקושי רוכבת ולפעמים אני צריכה להכריח את עצמי ללכת ולרכב. אין כל כך מה לעשות, זה משהו שעובר..אצלך המצב קצת שונה משלי כי אצלי הסוסים ליד הבית ואצלך זה כרוך בנסיעה ומאמץ...אני במקומך כן דווקא הייתי מנסה לעשות הפסקה של כמה שבועות ואם לרכב ולהתעסק עם סוסים זה משהו שאת באמת צריכה לעשות את תתגעגעי ותחזרי... ואם לא אז לא, אולי זה לא מתאים לך בחיים עכשיו ואח"כ זה יתאים.

למעלה