נדמה לי שאת יודעת
שחלק גדול מהעבודה עם סוסים היא אחריות ומשמעת. (אני תוהה מה עושים סוסים שלא בא להם) וכשאלה יוצאים מאיזון, כלומר, כשהאחריות גדולה עלי עכשיו או המשמעת הופכת נוקשה מדי, יש הרבה פעמים שחיקה, רצון להתנער, לעבור הלאה לעשות משהו אחר. תכלס יש מלא חיים אחרים ודברים אחרים לעשות, זה בכל זאת הבחירה שלי וגם כנראה הייעוד שלי לתפוש בשיניים ולהתמיד. נורא קל לי להגיד לך עכשיו, לא בא לך, אל תרכבי. תחכי שיבוא לך. אבל מנסיון אני יודעת שהאנרציה של הדברים בתאוצה זזה מהר אבל אם היא מופסקת דרוש יותר כח כדי להתחיל שוב אחרי שעצרת. וזה נורא קל להפסיד אימון שניים ולמלא את הזמן בדברים אחרים גם אם את לא מתכוונת להפסיק לגמרי. תחליטי מה שתחליטי, לפחות תקבעי לעצמך כחלק מהמשמעת חופשה, פרק זמן קבוע מראש, נגיד 4 ימים. אני רוכבת בבוקר ועובדת בחווה ומדריכה בערב, לפעמים יש עבודה דחופה במשרד או סידורים אחרים דחופים ואם זה נגרר יותר מיומיים אני חייבת לעשות סטופ ולסדר מחדש את הלו"ז כדי להכניס בפועל זמן לרכב. ויש ימים שהזמן נמרח שאני לא מבינה איך אני יכולה להרשות לעצמי ובדיוק במקום הזה ההודעה שלך פתחה לי סכר שהיה חסום כמה זמן, על ההתמודדות הזאת מול כל מיני לחצים שמוציאה אותי ממיקוד. אז מה שלדעתי עוזר זה לחזור לכיוון. למיקוד. ובהצלחה.