לא בא לי!
לא רוצה לנסוע עם המשפחה שלה לעין גב!!
(כן, כבר היתי בארוחה משפחתית אצלה (יותר מפעם אחת) לכל המתעניינים) (הא,וגם היתה אצל משפחתי)
לא רוצה לנסוע עם המשפחה שלה לעין גב!!! לא רוצה!! לא רוצה!!! לא רוצה!!!
הם ניסו לשכנע אותי עד הרגע האחרון. ונדמה לי שהם (בעיקר היא) התיאשו. ואני פטור. יש לי פטור.
הם נוסעים מחר.(מנהג של שנים).
ונהוג אצלם לצרף בני זוג (רציניים) אם יש.
זה לא שאני לא מודע לכך שיפה מצידם שהזמינו אותי. אבל לכל הדובים והרוחות! לא רוצה לנסוע לעין גב. לא רוצה!! לא רוצה!!! לא רוצה!!! לא רוצה!!
אני לא חייב!! (קצת רקעתי ברגליים וכבר התחילו לבצבצ לי דמעות, אז הם הניחו לי)
מה אעשה שם עם כל המישפוח'ה שלה?!? דודים בנים דודים בני דודות סבים סבתות.. נשמע כמו סיוט.."ואז התעוררתי!" זהו שלא.. זה אמיתי. והם רצו שאבוא. מה אני יכול לעשות שאני כזה LIKABLE בגלל זה אני צריך לסבול?
אז ממחר בצהריים, אני חופשי כמו ציפור שיר..
נראה לי אתפרע כמו שמזמן לא התפרעתי
אני הולך לחגוג!!
לאכול במיטה פופקורן ולראות מלא סרטים לשתות מלא בירות לעשות אמבטיות קצף ולצאת ערום ולטפטף בכל הבית בדרך למקפיא להוציא גלידת וניל עוגיות ולאכול מהקופסא ואח"כ לעשות גליצים על השטיח ולהתקשר לכל מיני ולשיר להם שיכור ו..
אני חושב שעשיתי טעות . נראה לי אני אטפס על הקירות בארבעת הימים האלה . למה אני כזה משפחתיפוב??? לעזאזל!
זה הולך להיות חג מאוד מאוד מאוד מדכא. אני לא מתכוון לנסוע איתם. אני לא מתכוון לבלות את החג עם הסבתות שלה.
אבל מה אני אעשה לבד כל החג בבית??? לעזאזל!! אם לא היתי כזה חננה היתי בוגד אבל אני לא בוגד. אני אראה פורנו
יופי. מצאתי תעסוקה לארבעת ימי החג.
פורנו!
נפלא. אני כבר מרגיש יותר טוב. מעודד. יש למה לצפות
הווו הוווו הווו!!
איזה כיף הולך להיות לי החג הזה הוווווו!
ואז כיפור.. צמים.. ואתה צח כתחתון שלאחר כביסה פלוס הרתחה.
איך שאני אוהב את
השיחות האלה שלי אתכם.
אתם תמיד מעודדים אותי
נא לא לפרסם הודעה זו בעמוד הראשי
לא רוצה לנסוע עם המשפחה שלה לעין גב!!
(כן, כבר היתי בארוחה משפחתית אצלה (יותר מפעם אחת) לכל המתעניינים) (הא,וגם היתה אצל משפחתי)
לא רוצה לנסוע עם המשפחה שלה לעין גב!!! לא רוצה!! לא רוצה!!! לא רוצה!!!
הם ניסו לשכנע אותי עד הרגע האחרון. ונדמה לי שהם (בעיקר היא) התיאשו. ואני פטור. יש לי פטור.
הם נוסעים מחר.(מנהג של שנים).
ונהוג אצלם לצרף בני זוג (רציניים) אם יש.
זה לא שאני לא מודע לכך שיפה מצידם שהזמינו אותי. אבל לכל הדובים והרוחות! לא רוצה לנסוע לעין גב. לא רוצה!! לא רוצה!!! לא רוצה!!! לא רוצה!!
אני לא חייב!! (קצת רקעתי ברגליים וכבר התחילו לבצבצ לי דמעות, אז הם הניחו לי)
מה אעשה שם עם כל המישפוח'ה שלה?!? דודים בנים דודים בני דודות סבים סבתות.. נשמע כמו סיוט.."ואז התעוררתי!" זהו שלא.. זה אמיתי. והם רצו שאבוא. מה אני יכול לעשות שאני כזה LIKABLE בגלל זה אני צריך לסבול?
אז ממחר בצהריים, אני חופשי כמו ציפור שיר..
נראה לי אתפרע כמו שמזמן לא התפרעתי
אני הולך לחגוג!!
לאכול במיטה פופקורן ולראות מלא סרטים לשתות מלא בירות לעשות אמבטיות קצף ולצאת ערום ולטפטף בכל הבית בדרך למקפיא להוציא גלידת וניל עוגיות ולאכול מהקופסא ואח"כ לעשות גליצים על השטיח ולהתקשר לכל מיני ולשיר להם שיכור ו..
אני חושב שעשיתי טעות . נראה לי אני אטפס על הקירות בארבעת הימים האלה . למה אני כזה משפחתיפוב??? לעזאזל!
זה הולך להיות חג מאוד מאוד מאוד מדכא. אני לא מתכוון לנסוע איתם. אני לא מתכוון לבלות את החג עם הסבתות שלה.
אבל מה אני אעשה לבד כל החג בבית??? לעזאזל!! אם לא היתי כזה חננה היתי בוגד אבל אני לא בוגד. אני אראה פורנו
יופי. מצאתי תעסוקה לארבעת ימי החג.
פורנו!
נפלא. אני כבר מרגיש יותר טוב. מעודד. יש למה לצפות
איזה כיף הולך להיות לי החג הזה הוווווו!
איך שאני אוהב את
השיחות האלה שלי אתכם.
אתם תמיד מעודדים אותי
נא לא לפרסם הודעה זו בעמוד הראשי