לא בא לי עליו...

שמש116

New member
לא בא לי עליו...

אני אם לילדה בת שנתיים...נשואה שלוש שנים,בשנה האחרונה יש לי בעיה רצינית בזוגיות ואני מודעת לזה... אני ובעלי כמעט ולא שוכבים בכלל וגם אם כן אני עושה את זה כי אני חייבת... אני מאוד אוהבת אותו ופוחדת שחיי הנשואים שלי היפגעו..בזמן ההריון אני זאת שהייתה לוחצת על קיום יחסי מין והוא אז לא ממש היה בעניין ... והיום זה בידיוק הפוך...חיי הנישואים שלנו גם ככה מאוד קשים בגלל קשיים כלכלים... בבקשה תנו לי תשובות מה לעשות???

לשניכם יש חשק - רק לא בו זמנית...

מהדברים שלך אני מבינה שהבעיה לא פיזיולוגית כי לשניכם יש תקופות של חשק - רק שכבר זמן רב שאין תאום בין החשק שלכם... או שהוא רוצה או שאת - אבל לא באותו זמן. זה לא מפתיע שרמת החשק יורדת אחרי לידה ולתקופה לא קצרה כי יש צרכים בסיסיים נוספים שלא מסופקים ותופסים מקום - צורך בשינה, דאגות (במקרה שלכם לא רק סביב הילד אלא גם סביב בעיות כלכליות), מטלות מרובות ומחשבות מעסיקות... בנוסף - ככל שאת מלחיצה את עצמך בנוגע לחוסר החשק אז את פחות פנויה להרגע ולהינות. את עסוקה בלהיות מוטרדת מכך שאת לא נהנית וככה באמת אי אפשר להינות... מתי בפעם האחרונה פיניתם זמן רק לשניכם? לקחתם בייביסיטר או השארתם ילדים אצל ההורים ולקחתם ערב בילוי ולילה רק לשניכם? אם זה היה מזמן - הייתי מציעה לך למצוא דרך לפנות לזה זמן. זוגיות וגם יחסי מין הם כמו גינה - אם לא מטפחים היא נובלת... תפנו זמן מיוחד לשניכם, תנוחו, תתארגנו אחד לכבוד השניה, תחזרו קצת, ואל תלחצו בעניין המין אלא תנסו להינות מהזמן יחד ואז אולי גם החשק יבוא... אם זה לא הולך אז אני ממליצה לנסות טיפול זוגי או טיפול מיני כדי לא ליצור המשכיות של המצב לאורך זמן רב נוסף.

שמש116

New member
קודם כל אני מודה לך על ההיתייחסות..

העניין הוא שמרוב בעיות כבר שכחתי את ההתחלה שלנו... זה גם מאוד מורכב כי בהתחלה היה הכל היה עסק מצליח והמון הבטחות מיצידו...יש לציין שגם בתחילת הקשר גליתי המון שקרים מיצידו אליי שקשה לי לישכוח..כמו שבזמן שהתחלנו לצאת היתה לו עוד מישהי.. והוא יצא עם שתינו בו זמנית במשך חודשיים... גיליתי את זה אחרי שכבר גרנו ביחד והחלטנו להתחתן אני כבר הייתי בהריון...הוא מיצידו לא מייחס לעניין חשיבות עד היום זה פרט שולי מבחינתו..ואחר כך באה הנפילה הכלכלית..כיום אנחנו גרים אצל אמי עם הילדה ועובדים מאוד קשה..שוב זה לא שאני לא אוהבת אותו פשוט הוא לא מרגש אותי מבחינה מינית וכל השאר רק גורע..אני יודעת שאנחנו זקוקים לטיפול זוגי אבל פה נכנס העניין הכלכלי כי זה עולה המון כסף וגם הזמן שאין לנו לא מוסיף..

מלודי6

New member
זה לא שאת לא אוהבת אותו?

זה לא קשור בכלל לעניין המיני. העניין המיני הוא תוצאה של חוסר האמון שלך בו. לפני שהתחתנתם היית צריכה לסגור את עניין הדייטים המקבילים. לקבל את העניין כי זאת המציאות שהתקיימה ולסגור את הפרשה, כשאת מאמינה שלא יחזור עניין כזה, או לפרוש ולהתחיל את חייך עם גבר אחר. היה ונשארת, התחתנתם והמשכתם את חייכם ביחד, אין טעם להתעמק בעניין העבר, כיוון שזה לא תורם לך ולזוגיות אלא רק מעקב אותה. נפילה כלכלית יכולה לקרות לכל אחד. ככל שהעסק עצמאי והוא לא שכיר, יכולת ההצלחה הכלכלית יכולה להיות טובה יותר, אך גם בעלת סיכון גבוה יותר לנפילות. מילא העסק בתחילה היה גווע, אבל ציינת כי העסק הצליח ואז הגיעה הנפילה הכלכלית, אז נכון שזה לא נעים ואף קשה, אבל יוצא שאת מאשימה אותו בנפילה ונוטרת לו על כך, כפי שאת נוטרת לו בעניין הדייטים.

אייבורי

New member
דווקא זה מסביר

לפני כן הוא היה גבר "שווה" ומצליח כלכלית ולכן הבגידה הייתה זניחה עכשיו כאשר הוא לא "שווה" כלכלית נזכרים בבעית האמון ואין חשק לסקס אני מצפה לקורלציה בין הסקס לבין המצב הכלכלי של הבחור.

nowonder

New member
רגע, תני לי לראות אם הבנתי.

כסף מרגש אותך, ועכשיו כשאין כסף ואין עסק מצליח ואין הבטחות, הגבר כבר לא מושך אותך?

שמש116

New member
זה ממששש לא מה שאמרתי!!!

אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת ... אם לא הייתי אוהבת את בעלי לא הייתי נלחמת איתו באש ובמים כמו עכשיו.. שנינו עובדים מאוד קשה! ואני מאוד מכבדת אותו פשוט מאז ההריון לא בא לי על מגע מיני.. והסברתי שקשה לי להיזכר בהתחלה ובריגושים בגלל המון דברים שיושבים לי על הלב..

אייבורי

New member
אז את אומרת

כאשר סבבה ויש כסף יש לך חשק מיני ועכשיו שקשה ואין כסף - אין לך חשק מיני

נומלה

New member
קיבלת את הילדה שלך?

הפעם הבאה יהיה סקס כאשר תרצי עוד ילד?

seeyou

New member
"בבקשה תנו לי תשובות מה לעשות??? "../images/Emo12.gif?

לא בא לך עליו ולא בא לו עליך מיותר לדעתי את המילים :"אני מאוד אוהבת אותו "... אפשר להבין אותך כאשר כתבת "פוחדת שחיי הנשואים שלי היפגעו." אם נוסיף לזה בעיות כלכליות אז כן אתם בבעיה רצינית
כאשר יש באמת אהבה ולא רק מילים אז אפשר להתגבר על הרבה בעיות לדעתי סקס טוב זה לא אהבה. אם את מעונינת בנשואים אז תשני גישה בכול מה שקשור ליחסי מין(סקס) יש פיתגם שאומר:"התאבון בא עם האוכל" אז תלמדי לארגן אוכל טעים ומגוון לטעמו
יוסי

מה השאלה? לא בא לך סקס או

לא בא לך לשכב איתו כי יש לך בעיות אחרות וזה משפיע על החשק שלך לקיום יחסי מין? יש הבדל.

למעלה