אופטיוני מוזס
New member
לא בא לי לשמוע 
אוקיי... זה ישמע לכם מוזר, אבל יש לי בעוד שבוע וקצת מסיבת סיום התואר (בגלל שאנחנו מחזור של ילדונים כאלה שלומדים באוניברסיטה... אז זה כזה מיוחד וזה...) קיצר, אנחנו רוצים לעשות קטע - יש לנו כבר סקיצה ממש טובה ל"לא בא לי לשמוע"... יענו החלפנו את המלים (רק איפה שהיה צריך) במלים שקשורות למתמטיקה. יצא בסוף משהו בסט, אני מבטיח לכם
קיצר... אני צריך כנראה פלייבק של זה. אין לי בעיה להכין בעצמי עם מיטב התוכנות והציוד שיש לי על וליד המחשב
הבעיה היחידה היא - שזה לחוץ בזמן, וזמן - אין לי הרבה בזמן הקרוב... (מילה מנחה - זמן... שאלה 7 בבגרות בתנ"ך למי שפספס) לכן שאלתי היא: האם מישהו מכיר מקום שניתן להוריד פלייבק שכזה? אודה לכם מאוד
עוד שאלה - שעלולה מאוד לעזור לי גם במקרה שאין פלייבק: איפה אני יכול להשיג גירסת לייב של לא בא לי לשמוע מההופעה - הם עושים שם בסוף קטע שירה נוסף שלא מופיע בדיסק ואשמח אם אוכל ללמוד אותו - בשביל הקטע 
אוקיי... זה ישמע לכם מוזר, אבל יש לי בעוד שבוע וקצת מסיבת סיום התואר (בגלל שאנחנו מחזור של ילדונים כאלה שלומדים באוניברסיטה... אז זה כזה מיוחד וזה...) קיצר, אנחנו רוצים לעשות קטע - יש לנו כבר סקיצה ממש טובה ל"לא בא לי לשמוע"... יענו החלפנו את המלים (רק איפה שהיה צריך) במלים שקשורות למתמטיקה. יצא בסוף משהו בסט, אני מבטיח לכם