לא בא לי לשמוע :)

לא בא לי לשמוע :)

אוקיי... זה ישמע לכם מוזר, אבל יש לי בעוד שבוע וקצת מסיבת סיום התואר (בגלל שאנחנו מחזור של ילדונים כאלה שלומדים באוניברסיטה... אז זה כזה מיוחד וזה...) קיצר, אנחנו רוצים לעשות קטע - יש לנו כבר סקיצה ממש טובה ל"לא בא לי לשמוע"... יענו החלפנו את המלים (רק איפה שהיה צריך) במלים שקשורות למתמטיקה. יצא בסוף משהו בסט, אני מבטיח לכם :) קיצר... אני צריך כנראה פלייבק של זה. אין לי בעיה להכין בעצמי עם מיטב התוכנות והציוד שיש לי על וליד המחשב :) הבעיה היחידה היא - שזה לחוץ בזמן, וזמן - אין לי הרבה בזמן הקרוב... (מילה מנחה - זמן... שאלה 7 בבגרות בתנ"ך למי שפספס) לכן שאלתי היא: האם מישהו מכיר מקום שניתן להוריד פלייבק שכזה? אודה לכם מאוד :) עוד שאלה - שעלולה מאוד לעזור לי גם במקרה שאין פלייבק: איפה אני יכול להשיג גירסת לייב של לא בא לי לשמוע מההופעה - הם עושים שם בסוף קטע שירה נוסף שלא מופיע בדיסק ואשמח אם אוכל ללמוד אותו - בשביל הקטע :)

כתמונית

New member
בנחמדות

א. אני שונאת שעושים את זה!!! לוקחים שיר ועושים ממנו משהו אחר!!! עשו את זה אצלנו השנה ל"יצאנו לרקוד" פשוט מבזה!!! אני בעד לזרוק עליהם עגבניות רקובות או משהו!!! (לא אישי כמובן.... אין לי מושג מה כתבתם...) בכל מקרה.... מזל"ט על הסיום וכן....זו אכן הייתה המילה המנחה אבל זו הייתה שאלה פויה...עשיתי אותה בשעה וחצי ששעמם לי לבהות בקיר אחרי שסיימתי את הבגרות.....ו.... ממממ... אני יודעת שלמורה שלי בביה"ס יש פליבקים (גם של הדורבנים) אני אשאל אותה! (מה לא עושים בשביל להיות נחמד??!!)

תודה, אבל בצניעות...

אני לא מהסוג של אנשים שעושים את זה וזה יוצא מבזה :) תאמיני לי בבקשה :) עשיתי דברים יפים - אולי בהזדמנות נשמיע לך :) אם מישהו רוצה אני מוכן גם לפרסם את המלים הכנראה סופיות שחיברנו. יצא די חמוד, אבל אתם כמובן לא תבינו הכל כי זה כזה על מתמטיקה ובדיחות פרטיות וכאלה :)

efratushke

New member
בבהמתיות (נו זאת אני.. חחח)

אני התאפקתי לא להגיד כלום על מה שעושים לנו בבית ספר חחחח ובקשו ממני לעזור.. אמרתי שאני לא מוכנה לעזור עקב אידיאולוגיה מאוד חריפה וברורה - דורבנים לא הורסים! ולא צורבים ישראלי! (מסר מוסתר חחח) ו... חחחחחחחחחח גם אני רוצה את הבלייבק של רונית... רונית הזאת.. בכלל היא והדורבנים.. סתם צומתית! היא בכלל לא אוהבת אותם די אין לי כח ואת.. כל המבחן ראיתי אותך יושבת ובוהה על כל הכתה בזמן שאני מנסה להתפשר ולענות על שאלות לפחות בצורה חלקית!!!!!! אז ככה זה מרגיש להכשל בבגרות, אה? טוב... מחר אני טסה

efratushke

New member
אפרופו טסה..

שאלתי את אח שלי: אם אני אביא את הדיסק של הדורבנים הוא ינגן בחתונה? (האיטלקים האלה.. מה זה משנה.. גם אנגלית הם לא יודעים.. לא יבדילו בין אנגלית לעברית! חחחחח) והוא הסכים המניאק!! ווייייייי!! ואפילו אני יהנה לרקוד
ואז היתה השיחה על יוני בלוך.. מו"מ קשה במיוחד.. לא מנגנים יוני בלוך (צודק חחח זאת לא מוסיקה לחתונה חח)

כתמונית

New member
במוזרות

אני יודעת שאת לא פה והכל אבל זה יושב לי על הלב (וכמו שהיועצת החכמה אמרה היום הכל צריך להציא...זה משחרר- היא באמת נראית כמומישהו שצריך לשחרר אותה..) בקיצור - מה אני יעשה שהייתה בגרות מפגרת ובהיתי בכתה??!! ההאא??!! שעמם לי!! ובקשר לרונית - היא הכי צומית!!! "אני רוצה להיות מגניבה כמו כל הילדים בתיכון ולשכוח שאני בת 40+! פאתטי!!! (ד"א אני כבר מתגעגעת..זה לא עובד ככה!!)

efratushke

New member
גמני כבר מתגעגעת!

מממ.. אני עושה הכנות אחרונות
(מכינה את מוצרי הטיפוח שלי - ואת יודעת שיש לי מליונים.. מזוודה שלמה כמעט! נו.. יש קרם פנים.. נוזל איזון לפנים.. ניקוי גרגירים לפנים.. וכו וכו.. חחחחחחחח) מממ ואם אני ממש ממש רוצה יש לי אינטרנט בבית של ג'ורדנה אבל זה יצא ככה: "shlom! ma shlomchem?!?!?" יש מבין?
נו לפחות זה! (והפעם אני כן מסתכלת על חצי הכוס המלאה!!! ותכתבו לי אי מיילים אם אתם רוצים (קחו בחשבון שבאיטליה אין על מחשבים פונט עיברי.. אלא אם כן הבית של ג'ורדנה משהו ספיייישל
) אתגעגע (במיוחד לכתומה החרשניייייייייייייייית, עינבוש ומוצ'טרה [נו טוב.. פינה קטנה לגלית בשביל הכ-בוד
]) ולסיום: היא נוהההמממתתתתת! וחולמתתתתתתתת! על ימים יפייייייייייייים יותרררר! כ-תומה כ-תומה כ-תומה כ-תומה כ-תומה כ-תומה כ-תומה

כתמונית

New member
בו -הו...

אוף... אני לא יודעת אם יש טעם להגיב לך בכלל אבל בכל זה... שלא חשבתי שלא קראתי או שהתעלמתי... אז מממ... זהו את כבר שם... (נהנת בטוח) וכן אני מתגעגעת... זה לא פייר!! הייתי צריכה להעביר היום שעתיים עם גלית! זה לא בסדר!! ואם אנחנו בקטע של סיומים אז... יש לי ראש כתום ואלף נמשים כשאני הולכת ברחוב מסתנוורים האנשים....

למעלה