לא ארבע במאה

לא ארבע במאה

ארבעה במאה. ככה אומרים בעברית וככה גם אומרת הקריינית בפרסומת, מה שהיה אמור לחסל לגמרי את הרעיון הגרוע הזה אבל לא משרד כמו בריקמן יפספס הזדמנות לחגוג על על משחק מילים של ילדים בני ארבע והפרסומת אכן עלתה לאוויר. חבל, יותם שרון משפר מאוד את מצב הנראות של החומרים במשרד, חבל שרמת הרעיונאות לא משתפרת באותה מידה.

אנונימי, טוב שאתה אנונימי

כי אתה סתם עושה לעצמך בושות אני מזמין אותך לברר אצל ד"ר קרן דובנוב מהאקדמיה ללשון העברית ולעמוד על טעותך ניתן לומר מבצע ארבע במאה גם אם הפריטים או היחידות שהוא מכיל הם מסוג זכר

efeinsch

New member
../images/Emo2.gif

לדעתי אחד הקמפיינים המוצלחים שעלו לאחרונה, ולא רק בגלל שגם אני הצטיידתי בארבע(ה) במאה, אלא בשל התורים העצבניים והארוכים מהרגיל שראיתי בחנויות ובדוכנים של צומת ספרים בימי המבצע. סחתיין לבריקמן על קמפיין פשוט ואפקטיבי.

ברור שמותר לומר ארבע במאה

אחרת לא היו מאשרים לכם לעלות לאוויר. העניין הוא שהמבצע עצמו הוא ארבעה במאה כי זה ארבעה ספרים במאה ש"ח ולכן אפילו המשחק מילים הדבילי הזה לא עובד. אבל ניחא, העיקר שג'וני אבולה חושב שזה קמפיין טוב. מה אני מבין.

johny_abola

New member
קמפיין מצוין - עושה את העבודה

אחריו מי לא זוכר שבצומת ספרים יש מבצע של 4 ספרים במאה ש"ח? ועברו כמה שנים מאז הבגרות בלשון, אבל גם אני חושב שבהחלט אפשר לומר "מבצע ארבע במאה" - אם אני לא טועה זה תחת אותו מצב של אוטובוס קו שתיים (ולא שניים), ושל ספירה גנרית - אחת, שתיים, שלוש (ולא אחד, שניים, שלושה).

פשוט ומתוק ../images/Emo45.gif

אפילו אם זאת היתה טעות לשונית הייתי סולח. והמבצע, ממה שהספקתי לראות בדוכנים, גם משתלם. אני מזמן מעדיף את צומת ספרים על פני סטימצקי.

blue ice1

New member
ארבע פרסים נכנסים לבר...

או שזה ארבעה ? רגע, בר או באר ? או שזה כמו ט\תורכיה... אוף, תמיד אני דופק ת'בדיחה.....

dobo

New member
פשוט, חמוד וקליט

אחד הטובים לאחרונה. בלי הפקות מטורפות, בלי מאמץ מוגזם. אהבתי. דרך אגב- דינה ברזילאי, ארבע תשע שש שלוש חמש אחת, יש לומר אחת ולא אחד! וזה לא דופק את משחק המילים.

למעלה