לא אסע

אלי ו.

New member
מצטער, התחלתי לקרוא ונגעלתי

לא ראיתי אדם רחב אופקים אלא גזען חשוך.

הוא כותב על השבר הגדול

שנוצר בקהילתו בגלל המצעד בירושלים, על המיליטנטיות שהוא אינו שלם אתה, על כך שאין בעצם "קהילה" ועל זה שרעיון המצעד לא מתאים לארץ

masorti

New member
כדאי שתוסיף נספח להערה...

ידידך המשכיל ורחב האופקים כותב: "הטענות המרכזיות הן שירושלים היא עיר הקודש. סליחה, אבל לקרוא למצבור אבנים קדוש אסור לפי כל מי שמבין לעומק את הדת היהודית. הדת שלנו היא היחידה שהיא אבסטרקטית לחלוטין הדבר הקדוש היחיד בתורה הוא אלוהים." עכשיו בו ואעשה לך חידון קצר... מי אמר למי והיכן את המשפט הבא? "של נעליך מעל רגליך כי המקום אשר אתה עומד עליו אדמת קודש הוא". א. בודהה לתלמידו באחת הסוטרות. ב. ה' למשה בספר שמות (שהוא חלק מהתורה). ג. פיליאס פוג לפספארטו בספר "סביב העולם בשמונים יום". ד. כל התשובות אינן נכונות. כדי לפתור את החידה ראה את הלינק המצורף למטה. האם יתכן שהאל עצמו לא ידע שאסור להגדיר ערימת אבנים, או לחילופין שיח בוער, כ"קדוש" ? אולי הוא לא הבין לעומק את הדת היהודית.

masorti

New member
וכדי להבהיר מה הבעיה...

הבעיה היא שלפי היהדות אסור לייחס אלוהות ליישויות חומריות, ואסור לייחס כוחות לעצמים חומריים. ייחוס קדושה הוא ענין אחר. החבר המשכיל ורחב האופקים שלך מתמרן בין המונחים האלה בצורה וירטואוזית כדי שהקורא הלא-זהיר יגיע מתוך התיאור השגוי למסקנות הרצויות למחבר. אני משאיר לך להחליט האם לדעתי המניפולציה הזו היא בשוגג או בזדון.

אלי ו.

New member
שנתחיל?

החבר שלך מתחיל בהאשמה שהדת היא בכלל "מה שהרבנים בחרו כנוח להם" מבחינתו לדתיים אין באמת רגישויות אלא הם ממציאים דברים. הם בעצמם פדופילים. כל המחאות שלהם זה בכלל בשביל כסף. הביגוד שלהם הוא הזדהות עם הפריצים שונאי ישראל. בקטע הזה הוא כותב ש"אין לי ענין להלחם עם הדתיים" כמה שהוא צדיק... יש לי קיבה חזקה אבל החבר שלך הצליח לעורר בי קבס.

masorti

New member
ששש... אסור להשתמש בגסויות...

לא שמעת על החוק בספר שמות שלפיו את השאריות מהשחיטה הכשרה צריך לתת לכלב שחי אצלך בחצר? (חשוב לציין שסתם כלב רחוב אינו מוציא אותך ידי חובה)

נץ666

New member
קראתי, באמת - הנהפנינה רטורית

אך אני כן נעלב מבחינה לאומית מהביגוד שלהם. הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווו??????????????????????????????????????. בענין דתיים ושימוש במקורות שלהם כנגדם, קטונתי, וקטן אף החבר לחמן שידיעתו לא מגעת ידיעת בן 18 במקורות עליהם הוא נסמך, וכך יש לך שתי תגובות המצליחות להגחיך את כל המאמר שהוא כתב. אל תתפלא אם כן. לי נראה שלחמן הוא לא בדיוק הדובר שהקהילה הלא קיימת של ההומואים זקוקה לו.

mucool2

New member
והנכים...

והשחורים בארה"ב צעדו לא מעט. גם בני מיעוטים אחרים. אפשר להתווכח אם הצעידה, שהיא מסורת אמריקאית מאוד, מתאימה לארצנו. לא הבנתי על מה התלונה. רוצים לצעוד? תצעדו גם אתם!

אכן כבוד גדול להיות הומו.

וכל הילדים ששמעתי קוראים האחד לשני "הומו" עשו זאת מתוך כבוד אחד לשני, לא?

כן.

למקרה שלא הבנת- צריך להיות עיוור (אם לא באמת- אז מרצון) כדי לא להבחין בזה שהומואים הם עדיין נחותים מבחינת הסטטוס. אל תיתן להצלחתם של גיל חובב וגיל ריבה להטעות אותך, רוב ההומואים אינם אנשי תקשורת או אמנים.

לא

"נחותים מבחינת הסטטוס" ילדים משתמשים ב"הומו" כמילת גנאי. כל יום יהיה כאן מצעד של "נחותים מבחינת סטטוס" של כל אחד מהשבטים הרבים כאן בארץ. יש קבוצה אחת שבאמת נחותה מבחינת הסטטוס - החרדים.

נץ666

New member
לא נכון, ערבים

והכי: ערביה, כושית במאהל בדווי. ועכשיו תתחיל באמת לצעוד.

למעלה