לא. אני לא אקלל.

לא. אני לא אקלל.

זה היה מרגיז. זאת הייתה תגובה ארוכה, הערות ותגובות אחרונות, על כל מה שהייתי צריכה להגיב. נו, מילא. תחשבו שאני מתעלמת מכם, ושזו תהא צרתי האחרונה. אני נאלצת לעזוב, לתקופה ארוכה למדי, מינימום. אם לא הייתי עייפה, הייתי אולי מנסה לשחזר, לפחות חלק. טוב. נחיה עם זה. אחחח.. אובדן קשה
שיהיה לכולכם חג שמח. (מקווה שלא תאכלו אותי על ה"חג". תרצו, תתייחסו לזה כאל ימי חופש שמחים).
נהניתי בחברתכם (בד"כ, העברתי זמן פנוי ו/או משעמם :) תודה :) ימי שלום, השקט ובטח. הרבה אושר, ילידת המאה שעברה.

preacher

New member
נראה לי שגם אני אעזוב לזמן מה

הרמה כאן ירדה לרמת ביוב. לא מתאים לי.

begone

New member
לא, בבקשה תישאר בבקשה בבקשה

מכיוון שהפורום הזה לא ממש קיים בשום מקום, הרי שמעולם לא ממש באת אליו, ולכן מבחינה הגיונית אתה גם לא יכול לעזוב אותו. אתה לכל היותר יכול להפסיק לקרוא אותו, אבל אם כך - אז זה כמו לבוא ולהגיד לספר קריאה כלשהו "מר ספר, אני מתכווון לעזוב אותך עכשיו. אני לא אוהב את מה שכתוב בך".
קח את זה קל, אני בטוח שאם היינו מנגבים איזה חומוס באיזה מקום, היית רואה שאני לא ערפד אלא סתם מפלצת יהודית טיפוסית.

טל קר

New member
"יותר עדיף" שאתה תשאר ומורידי

הרמה יעזבו. הנושא יותר מדי חשוב מכדי שלביובים למיניהם יהיה את הכוח לעצור בעדנו לדון בו גם כאן.

טל קר

New member
אנשים, התחרפנתם? מה זו הנטיה

הזו ל"חראדים"??? זה ממש לא עומד לא בתרבות דיון מינימלית, ואם מזה גם לא אכפת לכם, אז גם בתקנון הפורומים של תפוז זה לא עומד. אולי אם לכל מי שיכתוב "חראדי" ימחקו את כל ההודעה הארוכה שלו רק בגלל זה, הוא ילמד לפעמים הבאות.

למעלה