לא אני האיש !!!

לא אני האיש !!!

באת אלי פתאם באת כמו חלום. חיפשת אהוב וירטואלי להרפות ממתחי הליל. ואני רק נדודי שינה גרמתי על משכבך בעלות חמתי. כל מיני מילים אמרת לי- כבר לא רוצה לזכור. כל מיני הבטחות הבטחת לי- כבר לא רוצה לסבול. לא לי לילות את מחכה לא אלי בדידותך נמשכה. את אשת תאוות ובליבך סוערות התשוקות. את ליבי לקחת להעשיר אהבתך אך לא אלי אלא לאישך. איתי היו המשחקים, אלי היו הרמזים, אבל למי נותרו המעשים? למי צלצלו הפעמונים? רוממתם שירתי על שיפתותיכם ואת נפשי הטלתם על מיטתכם. תשוקתי שאבתם לקירבכם ותאוותי מתבוססת במיציכם. אקח נפשי האבודה והדוויה אמצא עבורה פינה חמה אצל מי שאלי תתמסר ואת נפשי לא תייסר.

אתה האיש.....

אתה האיש... אתה האיש... ואתה מעודד.. להמשיך לכתוב.. לרוקן את האני הפנימי מעל דפי השורות המתמלאות ברגשות..מעורבות של ההתלבטות ותהייה.. האם לחכות לרגע שיהיה גרוע יותר ואז אבין שהשמיים הם הגבול. להתפתחות אישית לגרירת החיים..קדימה אל הלא נודע אל הלא בטוח..

ארבל ידידי הייקר

היי חמוד שלי, שיהיו לך צהרים טובים ,, H-) אני מקפיצה זאת למעלה שתראה יקירי ארבלון. שלך מתגעגעת אשת המסתור ורעםםםםםםם

אשת שנוצרת בליבה.....

מטעני עברך שומרת בשתיקה מייסרת, את ליבך חפץ החיים הינך נועלת, ואת מחזרייך ממש הודפת, לא בודקת לאן הרוח נושבת. כל המילים היפות שאומר לך, כאילו לא יכוונו למטרה בכלל, ילכו לאיבוד בתוך הלב, ולא נדע מה העתיד צופן. לא רוצה לוותר לא רוצה לבד להישאר. איך נוכל להיות יודעים מה הכוכבים בכלל מראים? האם סערה עכשווית לאורך זמן כדאית? האם פגישה היא פתח לאהבה? אין לי בכלל תשובות, לא מומחה מתיימר להיות, רק הלוואי היתה נוסחת פלא מופלאה, שבאמצעותה אקחך עימי למחוזות אהבתי, מראשך את סיוטייך אבריח את צורר נפשך ממך אשכיח.

למעלה