מוכנס=מוכן
א אבירן171 New member 6/12/07 #3 חג שמח לכולם! בספירה שלי, אכלתי מיום שני, 7+ סופגניות... בעעעעע בברכה, אבירן..
S stuck in this life1 New member 6/12/07 #5 חג שמח לכולםם! ../images/Emo137.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif שיהיה לכולם חג מגניב ותנצלו את החופש כמה שיותר!
חג שמח לכולםם! ../images/Emo137.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif שיהיה לכולם חג מגניב ותנצלו את החופש כמה שיותר!
Y YaEl 15 New member 6/12/07 #6 חג שמח ../images/Emo13.gif../images/Emo138.gif ואל תיהיו מפגרים כשזה נודע לסופגניות - כל המרבה, הרי זה משובח חג אורים שמח
חג שמח ../images/Emo13.gif../images/Emo138.gif ואל תיהיו מפגרים כשזה נודע לסופגניות - כל המרבה, הרי זה משובח חג אורים שמח
R Ro¥aL New member 7/12/07 #8 חג שמח אני לא נוגע בסופגניות אני חולה וכל מה שאני אוכל אני מקיא.. אולי אני בהריון*-8?
א אבירן171 New member 7/12/07 #19 אם זה ההריון, אני גם מוכנס להיכנס אליו ../images/Emo3.gif וחולה.. האמ.., רוי! אתה שומע! אני דורש ממך לנשק אותי!! אני יודע מה אני צריך לעשות בשביל החיבוק הזה! נשק אותי! בברכה, אבירן..
אם זה ההריון, אני גם מוכנס להיכנס אליו ../images/Emo3.gif וחולה.. האמ.., רוי! אתה שומע! אני דורש ממך לנשק אותי!! אני יודע מה אני צריך לעשות בשביל החיבוק הזה! נשק אותי! בברכה, אבירן..
R Ro¥aL New member 7/12/07 #23 שוב אבאלה, אני לא בעניין../images/Emo3.gif אמממ... אני אוהב שמנות! כן... כן! שמנות..
א אבירן171 New member 7/12/07 #25 אני חייב את החיבוק הזה ! לכן אתה בעניין../images/Emo70.gif ומה רע בשמנות?!!? מי אמר שיש משהו רע בשמנות!? אתה אמרת! בברכה, אבירן.
אני חייב את החיבוק הזה ! לכן אתה בעניין../images/Emo70.gif ומה רע בשמנות?!!? מי אמר שיש משהו רע בשמנות!? אתה אמרת! בברכה, אבירן.
R Ro¥aL New member 12/12/07 #28 איפה ראית במשפט שלי שיש לי משהו נגד שמנות? סליחה על הדיליי רק עכשיו ראיתי שענית
א אבירן171 New member 13/12/07 #29 זה בסדר, סלחתי. איפה ראיתי שיש לך משהו נגד שמנות? אתה כל הזמן אומר שאתה אוהב אותם, וזה מספיק בכדי להגיד שאתה נגדם, כי אחרי הכל, אתה הוא זה שאוהב אותם (והמבין יבין).
זה בסדר, סלחתי. איפה ראיתי שיש לך משהו נגד שמנות? אתה כל הזמן אומר שאתה אוהב אותם, וזה מספיק בכדי להגיד שאתה נגדם, כי אחרי הכל, אתה הוא זה שאוהב אותם (והמבין יבין).