לא אמצא אהבה

הייתי בהכשרה של הביטוח הלאומי

והדפוקים אמרו שאני מתאים למפעל מוגן ואבא שלי נורא התרגז כי אבא שלי סוואדי

מה זה סוואדי?

אבל לא התכוונתי להכשרה של ביטוח לאומי, אלא לייעוץ פרטי להתאמת מקצוע.

לדעתי, מה שהם אמרו לך זה ממש לא רציני ואין צורך להתייחס.

אולי פשוט תחשוב לעצמך ותבדוק לפי מגוון מקצועות שיש היום בשוק מה מתאים לך?

מאוד חשוב שתמצא את עצמך ותמצא תחום עניין, שתוכל לעסוק בו ולמלא את חייך במשמעות. זה לא חייב להיות דווקא בתשלום. גם התנדבות זה טוב.
העיקר שתרגיש שיש לך סיבה לקום בבוקר.
תעשה לעצמך סדר יום. תשלב התעמלות. התעמלות זה מאוד חשוב, ועוזרת לשמור על הנשמה.
תרגיש טוב עם הגוף שלך.
תעשה דברים שנעימים לך.
אתה יכול ליזום תרגומים ואז לפנות להוצאות ספרים וגם אם לא יקבלו את זה, לפחות ניסית ותרגמת למען עצמך.
בקיצור, תנסה למלא את ימיך בתוכן ובעניין, שלא קשור למה אנשים אומרים לך.
ותנסה למצוא אנשים שמבינים בתחומי העניין שלך ושיעריכו את הידע שלך.

סוואד זה מחוז בתימן

אז המשפחה של אבא שלי משם אני קורא לו סוואדי לפעמים ואמרים לי שזבהה לא מנומס וזה חוצפה שאומרים לי את זה
בינתיים אין לי יפנית או ספרגדית ברמה גבוהה אבל אני קצת חושש להתעמל יש נפצים כררגע

אני רמה נמוכה לעומת הבחורה ליז היא

ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה ממני וגם עינב הבחורה שמייצרת כובעים מבדים של פרווה סינטית אני עכשיו מבהין למה עינב דחתה אותי כי אני לא ברמה מספיק גבוהה עבור בחוה ברמה שלה שלדעתי היא חברוה ש בברמה הכי גובה שיש ואני לא בחור ברמה מספיקה עבור בחורות כמו עינב שהן לא רק יפות אלא טובות לב ככה בגלל זה לא אמצא בת זוג

טסרקט

New member
מי שברמה גבוהה והוא טוב לב

על פי רוב לא מתנשא מעל אחרים. מי שמתנשא מעליך ודוחה אותך אינו ברמה גבוהה משלך ואינו ראוי לך.

ayalafree

New member
יש בנות שירצו אותך דוקא בגלל כל הסיבות שמנית. לכל סיר יש מכסה

לא להתייאש

ayalafree

New member
יש בנות שרוצות גבר שפחות בטוח בעצמו

לפיעמים דוקא מישהו כמוך שאומר את האמת והוא כן איתה ימצא יותר חן בעיניה מאשר גבר שמזייף מוצלחות.

אז תקשיבי

בנדודתי הערס הוא בחור שלא בוחל בשום אמצעי של הומור והוא נורא עוקצני אחותו בת דודתי אמרה לי שהוא לא מתאים ולא בנוי לאנשים רגישים כי היאל א הכי רגישהאבל גם היא נפגעת ממנו אז איך הוא פופלאקרי כ גם אם הוא מעלה בדיחותשובניסטיות הבעיה אצלי או החברה שלו

אתן תתגאו בי

יש לי חבר שחסם אותי כי הצפתי אותו , בהתחלה נפגעתי אבל חשבתי לעצמי למה לי להיפגע. הוא הפסיד ולא אני , כי חבר אמיתי אומר את האמת בטוב וברע ואני לא צריך לבזבז את האנרגיות שלי בגלל אדם טיפש

schlomitsmile

Member
מנהל

למעלה