לא אמצא אהבה

לא אמצא אהבה

אני לא מאמין שאמצא אהבה. אני לא נראה טוב אני מכוער , אי חפרן, אין לי לא עבודה, ולא תואר. מי תרצה אותי ?
אני המאסתי את עצמי על מלא בנות כי אני פשוט טיפש וכישלון , אני לא אמצא אהבה, אין ]לא שמלא מסנוות אותי (לא קשור לאנשים שקשורים לפורום) אני לא אמצא אהבה כי אני אפס וכישלון

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה יהלום של טוב לב, טוהר וכנות ויום אחד תגיעה בחורה עם לב חכם שתדע להוקיר ולאהוב אותך

תקשיבו בנדודית לא טיפוס של שיחות נפש

זה לא מענין אותו כל כך כאילו הוא טיפוס יורת של חברה מאשר חברות נפש וחברי נפש ואני ההפך אז למה מתרחקים ממני זה כואסו אני דומע למשל אני רוצה נורא לעבוד על התפרצויות הזעם כי אני אל ארהה צה להגיע למצבסים שצאעק על זוגתי אבל אני כן אקשיבה אפילו כל הלילה לזוגתי לא מבין למה יש כאלה שיגדירו את זה כחפירה ואין להם כוח להקישהל אישה מבחינתי זה הדבר הכי נכון בסבזוגיות כמובן שזה אמרו להיות הדדי

גם אני חשבתי ככה,

והבנתי שאני לעולם לא אתחתן.

השאלה מה עושים אם ההבנה הזו.

אני למשל החלטתי לא להתייאש, אלא להתכונן לחיי רווקות ארוכים. חפשתי חברות וחברים רווקים מבוגרים, חפשתי מסגרת חברתית מתאימה, חפשתי תחום לעסוק בו.

דווקא אז הכרתי את בעלי, שתיאורטית לא היינו בכלל מתאימים.
אבל הרי לא חפשתי בכלל חתן, כי היה ברור שאני לא אתחתן.
והיינו בקשר ידידותי ולא מחייב, שהתפתח לסיפור אהבה.

אז לפעמים דווקא כשנמצאים ביאוש, דווקא היאוש מביא את התקווה ואת הפתרון.

בינתיים תתמקד בדברים אחרים. זה לא שאתה בן 60, נכון?
אני מניחה שאתה צעיר למדי.
אז תחשוב האם אתה רוצה ללמוד, האם אתה רוצה לחפש תחום תעסוקה מתאים עבורך.
תמצא תחומי עסוק שירוו אותך עונג ושמחה.
אם לא בעבודה אז בלימודים, אם לא בלימודים אז בחוג וכו'.
תמצא משהו שיעשה לך כייף.
ובמקביל תמצא דברים שיעסיקו אותך.
מה עם הגינון?
אתה עדיין עוסק בזה?

תודה אבל אספר לך משהו

ולא ייצא לי ללכת לעבוד בגינה בכל מקרה יש לבנדדוד שלי הערבסס שניקתית איתו תא הקשר ידידה בשם ליזה לא משנה שם המשפחה אז היא כל המזן מסננת אותי בצ'אט ןובכל מקרה ש אי אורמ לה שנה טובה היא מסננת שאלית אותהל מה את לא עונה אני רוצה לדעת אם אני מרפיע לך והיא עדיין לא עונה לכן פיתחתי מחשבות כאלה קצת בגללה וגם בגלל הכובענית

לדעתי, זו לא הסיבה.

לדעתי, יש לך יותר מדי זמן פנוי ואתה עסוק יותר מדי בניתוח של מה אנשים אומרים לך ולמה.

תמצא תעסוקה. לימודים או עבודה ורצוי שניהם.
תאמין לי, זהי יעשה אותך הרבה יותר שמח.
כשתהיה עסוק במשהו שכייף לך בו -אתה תהיה אדם יותר שמח ופחות מקדיש מחשבה למה אנשים אומרים לך כל מיני דברים ולמה הם מתכוונים.

אבל ליז מסננת אותי

אני מרגיש שאני מטרד איחלתי שנה טובה ש סיננה שבת שלום סיננה חג שמח סיננה ביקשתי סליחהו אמקרתי אני רוצה לדעת אם אני מפריע או לא סיננבה וזה ממש פוגע וכנראה שאני באמת לא אמצא אהבה אם משיהי שאין לי רגשות כלפיה מסננת אותי והיא בחרוה ה ברמה ממש גבוה ואני ברמה צמתחתיה עובדה שהיא מסתדקת עם בנדדותי הערס

ליז אינה האדם היחידי על פני כדור הארץ.

אולי בשבילה אתה מטרד אבל יום אחד תפגוש אדם שבשבילו לא תהיה מטרד ואולי עוד אחד ועוד אחד.

אתה פשוט צריך למצוא אנשים שכייף לך אתם וגם להפך.

ולהתרחק מאנשים שמסננים אותך.

אף אחד לא מסתדר עם כולם. אני בטוחה שיש אנשים שלא סובלים אותי. שחושבים עלי דברים לא יפים.
אז מה?

אני פשוט מתחברת עם אחרים, שנעים לי בחברתם ולהם נעים בחברתי.

תמשיך לחפש. תנסה להצטרף למסגרות שונות, ולאו דווקא כאלה שמיועדות למצוא חברים.
עבודה, לימודים וכו'.
ככה הרבה פעמים פוגשים אנשים עם תחומי עניין דומים.

אבל היא ברמה גבוהה לא ?

פעם סיפםרתי לבנדדותי בדיחה לגבי איל כו גולםן והוא לא הבין הוא אמר יש לך חמש דקות להסביר ואם לא אני אתן לך הפסקה ושתירגע למשל כמה ימים

הוא אמר לי גם ש על כל מיני דברים שהוא נותן לי עונשים להירגע והתרגז עלי מלא

arana1

New member
מי שמסתדר עם ערסים הוא ברמה גבוהה ממך ?

איך בדיוק אתה מגיע למסקנה הזאת ?
ערסים ,וערסיות ,לא יכולים להבין אדם כמוך,כל מה שהם יכולים לעשות זה לשקף אותך בצורה שתטעה ותשפיל אותך ותסתיר ממך את ערכך האמיתי
תחפש בכיוונים אחרים
מישהי שיכולה לראות אותך ולא מי שמתנשאת עליך לא שום סיבה

בנדודתי התרגז עלי ונתן לי זמן "להירגע"

כי סיפרתי בדיחה על אייל גולן ולדעתו שזה לא הי מצחיק וכי לא הסברתי לו ה בצרוה הגיונית לטעמו אז הואא אמר שוהא נותן לי כמה ימים להירגע ואז הוא אמר לי אתה גרמת לי לאבד את בססבלנותי ואין חוזה שמחיב אותנו להיות בחרים בפייסבוק אז אני נותן לך חודש להירגע מבלי לתת לי לייקים להגיב או לתייג הוא התרגז כי לא מעננין אותו שאני מסר לו על מה שחבירם שלי עושים ועל מהשא עבור עליי עובר

האמת שגם אני לא הבנתי את הבדיחה, אבל

זה לא מה שחשוב.

מה שחשוב, שאדם שחוסם אותך או מדבר אליך בגסות ותוך נתינת אולטימטום - תתרחק ממנו.
נתק אתה חברות אתו בפייס. לא צריך להיות בקשר עם אנשים כאלה.

תהיה בקשר רק עם אנשים שנעימים לך וטוב לך להיות אתם.

תראה, אם אדם מתעניין בחורים שחורים ובסביבה שלו אנשים לא מבינים את זה, אז הם יחשבו שהוא טיפש.
אבל כשהוא ימצא חברה של אנשים שמתעניינים בתחום, פתאום הוא יבין שהוא דווקא גאון, ושתחומי העניין שלו חשובים.

אבל זה יכול להיות בכל תחום, למשל, אם אדם חובב סריגה ובסביבה שלו אף אחד לא מתעסק עם זה ולא מדבר על זה - אז הוא ירגיש נודניק.
אבל אם הוא יצטרף לפורום סריגה ויפגוש עוד סרגנים וסרגניות פתאום יהיה לו המון אנשים לדבר אתם על ה נושא שלו.

וכך אתה צריך לעשות, לנתק קשרים עם אנשים רדודים ובטח שעם כאלה שמאיימים עליך.
וליצור קשרים ולחפש אנשים שמתעניינים בדברים שמעניינים אותך.

יש היום יתרון גדול, הרשת יכולה להביא אותך לאנשים שגרים במקומות אחרים בעולם.
אם אתה למשל מתעניין בתרבות היפנית, חפש פורום שעוסק בזה.
ועוד

יש לי חבר מיפן

ומלא חברים ישראלים שאוהבים את התרבות היפנית דרל אגב מרוה ש בשירות הלאומ י כשביקרתי אותם השבוע אמר אין לך אספרגר כי סיפרתי לו כעל כל מיני חברים שלי אז הוא אמר ככה וקבע ככה

ואיך הרגשת כשהוא קבע כך?

תנסה לחשוב על עוד דברים שאתה יכול לעשות ואיך אולי לעשות מהתחביב מקצוע שתוכל להתפרנס ממנו.
אולי להתקדם בתחום בעזרת לימודים.

אולי כדאי לך ללמוד יפנית ולעבוד בתרגום מיפנית וליפנית?

שהוא בריון ואספר לך

אני נרוא אוהב גם ספרדית ויצא לי השבוע לראות משהו ספרדית מדךף של אנימה אז אני הבנתי במה מדובר רק בגלל שם של דמות שאני אוהב ככ שאלית בחרה ס דוברתספרדית הויא אמרהל י שהבנתי

נראה לי שיש לך כשרון לשפות, ואולי

כדאי לך ללכת בכיוון הזה.

מה דעתך?

אני חושבת שהכי גרוע זה שאין לך עיסוק מסודר.

אתה צריך למצוא לעצמך תחום, שבו תהיה חזק ובו תתמחה ובו תעסוק. זה יכול להיות כמה תחומים או אחד, אבל תנסה למצוא גם משהו שיכול לעזור לך להתפרנס ושגם תהנה ממנו וגם תפגוש אנשים נחמדים.

נשמע מעניין

אשמח לבדוק אבל אני רוצה גם משהו עם כתיבה ואלי ללמוד תקשורת או אדריכלות בכל מקרה בנדודתי הוא לא טיפוס של יחות נפש זה חופר בשבילו

למעלה