לא אכתוב על הגולן... אבל ביבי, אם בא לך לקפוץ לאיראן- זה הזמן. אף אחד לא ישים לב.
א אגל ט ל New member 21/11/13 #1 לא אכתוב על הגולן... אבל ביבי, אם בא לך לקפוץ לאיראן- זה הזמן. אף אחד לא ישים לב.
ה הסייח הרוקד New member 21/11/13 #2 אני מבסוט מהביבי הזה, אני מרגיש שאני יכול לסמוך עליו בעניין הביטחון של מדינת ישראל. אני בר מזל
א איש מכוכב אחר New member 21/11/13 #5 סייח ביבי ניזון מאנשים כמוך ..... עליו נאמר "מילים" כמו חול ואין מה לאכול.....
ש שרונהה New member 22/11/13 #10 אני כן אכתוב עכשיו רצות בפייסבוק כל מיני בדיחות בעניין. הגולן בחקירה: "היא אמרה לי שהיא בת שבע, הייתי בטוח שזה השם שלה"
אני כן אכתוב עכשיו רצות בפייסבוק כל מיני בדיחות בעניין. הגולן בחקירה: "היא אמרה לי שהיא בת שבע, הייתי בטוח שזה השם שלה"
ה הסייח הרוקד New member 22/11/13 #12 מה שאני לא מפין, זה אך ילדות בנות 17 הסכימו לקיים יחסי מין עם גבר בן 65 ??????
צ צעד תימני המקורי New member 25/11/13 #21 למען הסדר הטוב אני מוכרח לתקן הן לא היו בנות 17 אלא בנות 15 הוא לא היה בן 65 אלא בן 63 וזה הבדל מאוד מאוד גדול... גיכי גיכי גיכי
למען הסדר הטוב אני מוכרח לתקן הן לא היו בנות 17 אלא בנות 15 הוא לא היה בן 65 אלא בן 63 וזה הבדל מאוד מאוד גדול... גיכי גיכי גיכי
ג גאיה ק New member 22/11/13 #14 ברומנית גולן זה פרחח/ביריון השם מחייב. אז העם עם הגולן או לא,סייחון?