לא אכפת לי!$%^@$

nobody175

New member
אמממ מיאו?

פורנו שארלוט? מה את חושבת שאני אה? מנסה להסית את הנוער? ככה את מלכלכת על המשך הסיפור שלי? חכי חכי מה יהיה מחר בביה"ס... אני מביאה עלייך את כל הגב שלי את הגב של אחותו סבתא שלו וגם של בילי (מישו צריך לעשות לי שק קמח לא?) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דנדה מיי לאב:) בהצלחה מחר במתכונת בייב!

the z girl

New member
../images/Emo2.gif WE WILL NOT!

חח תקנו אותי בטעותי
זה לא נשמע אנגלית תקינה.. חחח
איזה ראש כחול יש לאנשים.. באמת מה קרה לילדים ששיחקו תופסת..?

the z girl

New member
כי החיים קשים ../images/Emo3.gif

לא לקחתי תא זה קשה דווקא אמרתי את זה במין ציונות כזו אבל א לא שמעת אותי ובעצם אף פעם לא באמת אמרתי את זה רק בראש שלי באיזה סרט זה? ראשון?שלישי?

nobody175

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בקטנטנה.... לא לקחתי קשה...:) בראשון שהם עושים את ההתערבות שהם, אמממ אוף אני לא מוצאת מילה שהיא לא דוחה... אמממ יתנו אהבים (?!), שעשעתי את עצמי עכשיו..., עד סוף התיכון ומי שמציע את זה זה כאילו קווין (אם את זוכרת את השמות שלהם ויכול להיות שאני עכשיו המצאתי את זה שזה השם שלו אז את מוזמנת להתעלם) ואז הם עולים על הכסאות וצועקים "We will get laid!" הבנת משו מזה? כי אני חושבת שעשיתי פה ניסוח אבארבאנלי לחלוטין!

EleVaTioN

New member
יעשו אהבה?../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

חחחח משו בסגנון? אם כן זה נשמע מובן

nobody175

New member
כן

סורי על ההתפלצנות:) יעשו אהבה נשמע לי לא נכון כאילו במקרה הספציפי הזה ויזדיינו היה נשמע לי מגעיל חחחחחחחחחח טוב חפרתי

the z girl

New member
../images/Emo3.gif הבנתי את הסיטואציה

ואני זוכרת שהם ישבו כזה אחרי המסיבה והליטו את זה אבל אני לא זוכרת שהם עלו על כיסאות וצעקו
וקווין זה ההוא שהצטרף למקהלה לא? כלומר זה שמשחק איזהשהו משחק ספורט (או שאני מתבלבלת עם סרט אחר?) הגבוה הזה.. טוב נו זה באמת לא חשוב חח

Holy Cow4

New member
לא, את לא טעית

הגבוה זה אוז. קווין בכלל התחיל את ההתערבות. הוא זה שאמר "ווי וויל גאט לייד!". והוא די נמוך לאמר את האמת והוא נראה כמו בן 16. "שש עשרה מלאו לנער וליבו המה"... תרתי משמע!

למעלה