לא אכפת לי!$%^@$

לא אכפת לי!$%^@$../images/Emo105.gif

אנחנו עושים עוד סיפורי!!!! אז יאללה אני יתחיל..... היה זה עוד, בין הערבים השוממים האלה שאין מה לעשות... עופר ישבה לה בחדר ודיברה על אחותה התאומה, על גוד שארלוט. "הם שולטים וכוסונים ומגניבים!" אמרה לה עופר "איכס הם יאקים!" ענתה אחותה בעוד הן מתווכחות, הייתה דפיקה בדלת. עופר ואחותה השתתקו. היה רעם בשמיים. זה תמיד סימן רע... הדלת נפתחת עם רעש של חריקה נוראה ברקע וזה היה.....

sign of cine

New member
זה הייה

זה הייה משהו לאמוכר, הן לא יכלו לראות טוב כי הייתה הפסקת חשמל, אבל הן ראו בברור שהאדמם הזה כולו לבוש סחבות, ונוזל נזל ממנו ויצר סביבו שלולית על השטיח של המסדרון. עופר ואחותה חיבקו אחת את השנייה חזק, ואז עופשר התחילה להפשיט אותה והן קיימו שסקס סוער. אהה לא זה סיפור אחר סורי.. אהמ אהמ, כמו שאמרתי, הן חיבקו אחת את הנייה חזק מרוב פחד, הייתה להן צמרמורת חזקה והן חשו פחד שלא ידעו מהו מעולם. האיש הנוטף התקרב אל המיטה שלהן בקצה חדר אט, אט וכל צעד שלו גרם לתמונה יותר להתבהר ומאידך כל צעד שלו החסיר פעימה מליבן. הן ראו לאט לאט כי האיש חבול ומדמם וכי הוא לבוש סחבות קרועות, ןביד שלו יש...

EleVaTioN

New member
יש משו......./images/Emo129.gif

עופר ואחותה לא יכלו לראות ממש מזה *הפסקת חשמל
* מה שזה לא יהיה...הוא הושיט את זה אליהן.... הן לא ידעו מה לעשות, לצרוח, לנסות לברוח, או פשוט לקחת את זה ממנו נראה שעופר האמיצה שלנו הלכה על האפשרות השלישית.. היא התקרבה אליו...

nobody175

New member
וחטפה ממנו את הדבר הלא מוכר..זה היה

דיסק של גוד שארלוט! אההההההההההההההההההההההההההההה צרחה מקפיאת דם נשמעה באוויר בעוד עופר המבולבלת אומרת "דיסק של גוד שארלוט? יאללה בואו נשים את זה במערכת!" אבל לאיש החבול היו תוכניות אחרות... הוא לא ייתן לעופר להנות מהדיסק שלו ככה סתם... אז בזמן שהיא שמה את הדיסק הוא דידה אל אחותה ביללות מיצעעעעעע מיצצצעעעעעעע ואמר לה....

the z girl

New member
חח יא אני גיברות הסיפור ../images/Emo9.gif

ואמר לה.. "אביב גפן לזבלללללל" ואז פתאום.. ((חח סתם רציתי להשלים משפט
, אבל איך שמתי את זה במערכת אם לא היה חשמל??
))

Holy Cow4

New member
חחחחח

וכל זאת רק מכיוון שהכניסו את הדיסק של גוד שארלוט למערכת!!! כשהסתובב לו הדיסק והתחיל הטראק הראשון האיש החבול התנועע בצורה מוזרה. היה נראה כאילו הוא סובל. הוא הוריד מעליו את הסחבות ולפתע הן קלטו...

ש.......

יש לו פרצוף אחר!! האיש החבול היה בעצם גוף שבתוכו השתכן הלורד וולדמורט ![קראתי את הספר הזה יותר מדיי פעמיםם.....] עופר המבוהלת לקחה דיסק של רוני שהיה קרוב אליה והחליטה שבמילא צריך להשמיד אותו ואז היא זרקה אותו היישר לפיו של וולדמורט!ואז...

Crazy Girl2000

New member
אוףףף ../images/Emo85.gif

זהו!לא עובדת יותר על אנשים בפורומים! רק בצ'אטים ובטלפון! גרררררררררררררררררררר וראיתם ת'דף בית החדש של תפוז?

Crazy Girl2000

New member
בהארי פוטר הראשון... ../images/Emo85.gif

היה את הפרופסור הזה שהיה לא תכרוכות כאלה ומתי שהוא הוריד אותן אז קרה מה שכתבתי שם..

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

שצריך לעבוד על אנשים בטלפון ולא בצאט ושלתפוז יש דף בית חדש? כל זה היה בהארי הראשון??

Crazy Girl2000

New member
אההה../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחח רק מה שכתבתי בהודעה הראשונה ...

nobody175

New member
האיש התחיל להתעוות

זה היה נראה כאילו רוקד ריקוד אפל ומרושע... היא כמעט הצליחה להבין מה זה..."אני לא יודעת מה נותן לי תתחושה אתה הופך לזר ומתנה כמו איזה..." הוא השתמש בנשק שלה כנגדההה אבל ממקום לא צפוי באה ההושעה... אחותה התאומה של עופר (מישו יכול לעדכן אותי איך קוראים לה סתם לצורכי נוחות...? או שהיא לא קיימת בכלל...? סליחה סטיתי מהנושא!) הגבירהההה את הדיסק של גודי'ס לפול ווליום... והיצור המתועב נמסססססס לצלילי lifestyles of the rich and the famous... במקום שהוא עמד נותר רק...

the z girl

New member
היא קיימת.. ושמה הדס ../images/Emo13.gif

במקום שהוא עמד נותר רק... ערימת אפר ופתאום הערימת אפר (לא עפר נכון?
טוב נו אני בטח טועה) התחילה להשמיע קולות והן קלטו מתוך הקולות את המילים...

Holy Cow4

New member
כי אני חושבת ש...

זה יהיה יותר פורום פורנו שארלוט מאשר פורום גוד שארלוט. לא רוצה לדעת מה ההמשך שיהיה אחרי שערימת האפר אמר/ה "We Will Get Laid!!!". פשוט לא רוצה. אבל תמשיכו בכיף!

למעלה