"לא אוכל מספיק"

n o a p

New member
"לא אוכל מספיק"

הי, אני חדשה כאן וחייבת יעוץ. היינו היום בשקילה, התינוקי שלי בן 10 ימים, נולד 3.300 ועכשיו הוא 2.800, יונק מתי שהוא מבקש בערך חצי שעה על כל צד, פעם זה אחרי שעתים ולפעמים הוא ישן 4-5 שעות. האחות (אני כמעט בטוחה שהיא לא יועצת הנקה ) אמרה לי שכנראה צריך לעודד את תפוקת החלב שלי כי ככל הנראה הוא מתעיף על הציץ ונרדם ולא אוכל מספיק. (היא כמובן שקלה אותו לפני הנקה ואחרי והודיע לי שהוא אוכל 40 מ"ל ואמור לאכול 60 מ"ל. בקיצור היא הציע לי לשאוב 10 דקןת מכל צד אחרי שהוא מסיים לאכול, יומיים ולראות אם זה עוזר. מה אתם אומרות? וגם אמרה לי להניק 10 דקות מכל צד, שזה ימנע ממנו להרדם באמצע האוכל.

n o a p

New member
שכחתי לציין ש..

הוא מחרבן פעם פעמיים ביום ןעושה פיפי 8 פעמים ביום, עירני, ישן מצוין, ולא עצבני בכלל.

אושינקה

New member
את חייבת להפגש עם יועצת IBCLC

הוא לא עלה במשקל ואף איבד יותר מ-10% ממשקל הלידה שלו. תינוק בגילו צריך שיהיו לו לפחות 3-4 טיטולי קקי - שניים זה לא מספיק. מצורף קובץ עם רשימה של יועצות הנקה - תרימי טלפון *עוד היום* צריך לברר מה הסיבה לכך וזאת אי אפשר לעשות מבלי לראות אותך פנים מול פנים. אם תכתבי מהיכן את נוכל להמליץ לך על מישהי

n o a p

New member
אני כבר מתקשרת ליועצת הנקה, תודה

אני גרה בקליפורניה, ודאגתי מבעוד מועד שיהיה לי טלפון של יועצת הנקה, אז אני הולכת לדבר איתה. תודה על העזרה.

d i n o l e

New member
בעקרון הוא כבר היה צריך לחזור למשקל

הלידה שלו העצה של להניק 10 דקות מכל צד היא גרועה זו הדרך הבטוחה להפחת כמות החלב שלך צריך לתת לו לינוק מצד אחד עד שהוא מסיים ואז להציע צד שני. חצי שעה מכל צד בגיל הזה זה נחשב בסזדר גמור. לשקול לפני ואחרי הנקה זה לא תמיד מדד וצריך משקל מאד רגיש ומדויק. מה שעוד גם אין דבר כזה צריך לאכול , הוא יכול לאכול בארוחה אחת את ה 40 ואולי בארוחה אחרי זה יאכל 80 , לאכול לפי דרישה זה לא אומר שהם חייבים לאכול אותה כמות כל פעם אולי כדאי לך לראות יועצת אז באמת השאלה למה הוא לא חזר למשקל הלידה. האם הוא מכאיב לך כשהוא יונק? איך התפיסה שלו? האם הוא תופס את כל העטרה ועושה ואקום טוב על הציצי? איך כמות חיתולי הפיפי וקקי שלו? (הוא צריך בערך 4 קקי נדמה לי ביום ו 6 פיפי ) האם הוא רגוע בין ארוחות. האם הוא נראה לך קצת אפטי? אחרי ששהיועצות יענו לך כאן אני הייתי גם מתייעצת טלפוניות ואולי נפגשת עם יועצת הנקה. כדי לוודא שהוא יונק טוב ומקבל את כל האוכל שהוא רוצה וצריך.

מעדכנת

נשקלנו אתמול, אחרי שלושה ימים של ציצי 24 שעות ביממה (כנראה הוא הבין שצריך לאכול ממש בשביל להשמין, וגם כנראה בדיוק הוא עבר קפיצת גדילה) והבונבון הקטן חזר למשקל הלידה שלו (היום הוא בן שבועיים). קילו 3.200. היועצת הנקה ראתה שהוא תופס טוב את השד ויונק כמו שצריך. וככל הנראה הספקת החלב שלי גדלה לפי הדרישה שלו. בכל זאת היא המליצה לי לבלוע חילבה כדי להגביר את תפוקת החלב כדי לקצר את זמן היניקה שלו (עכשיו זה לקוח 40 דקות) תודה.

למעלה