לא אוכלת כלום!!

shirili

New member
לא אוכלת כלום!!

שלום יש לי ילדה בת שנתיים שפשוט ניזונה מאוויר בבוקר היא מקבלת כוס של סימילק עם שוקו כי זה מה שהיא רוצה לשתות והיא שותה כ- 120 מ"ל אח"כ היא לפעמים אוכלת חצי ביצה בלי שום תוספת (היא פוט לא מעוניינת) בצהריים 2-4 כליות של מזון (אורז, מג'דרה, פתיתים.....) כשהיא מתעוררת בצהריים היא אוכלת לפעמים 1/4 מחצי פיתה ובערב שוב 2-4 כפיות של מזון.... היא מקבלת בערב גם סימילאק 180 מ"ל אבל לא מסיימת במהלך היום היא שותה 2-3 כוסות של מיץ או מים יש לי עוד ילדה בת שנה והיא אוכלת את המנה שלה וגם את של אחותה.... מה יהיה??
 

shirili

New member
מאוד!!

אומנם היא באחוזון ה- 25 אבל כך גם אחותה שאוכלת טוב
 

מחשבות

New member
אחוזון 25 אומר שיש 25% שהם

עוד נמוכים ממנה. כל עוד עוד יש לה "אחוזון" אין מה לדאוג.
 

גילור

New member
התייעצי עם רופא ילדים. אם היא

חיונית, מתפתחת יפה ובהתאם לגילה, סביר להניח שאלה הן כמויות המזון שהיא זקוקה להן (יש לי גם אחת כזו בבית). רק השתדלי להקפיד שיכנסו לה לתפריט גם ירקות ופירות בשביל הויטמינים ומעט בשר בשביל הברזל וה-B12. אם לא הולך, התייעצי עם הרופא, אולי להוסיף לה תוסף תזונה. ובכל מקרה, המשיכי להציע דברים נוספים. יקח זמן וסבלנות אבל בסוף היא תסכים לטעום.
 
מה עם חטיפים?

אם היא אוכלת רק מה שכתבת בלי גלידות, ביסקויטים, עוגיות, חטיפים, ממליצה לך לפנות לדיאטנית ילדים לבדוק לעומק ולכוון לתפריט יותר מאוזן שבמעט שאוכלת יכיל יותר.
 

shirili

New member
כלום!!

כמובן שאם אני יציע לה חטיפים היא תרצה אבל בגלל החוסר אכילה אני לא מוותרת לה השבוע באמת היא קיבלה קצת חטיפים (6 יח ביסלי ביום) אבל גם זה יוצא דופן היות ואני מואד מתעקשת איתה
 

מחשבות

New member
אי נגד חטיפים אם אפשר להמנע מהם.

לא רואה בזה אוכל. ביסלי זה הרע במירבו. טוב למסיבות פעם בשנה. אני יודע שאני לא מציאותי ושהמציאות היא חולי וקושי וכאב.
 
למעלה