לא אוכלת דגים

dani09

New member
לא אוכלת דגים

שבוע נעים, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד, מזל דגים באמת מזל כזה "דפוק"? (נולדתי ב-04/03/73 ) ולרוע מזלי תמיד התחזית היומית, השבועית, החודשית והשנתית - לא משהו. יש איזה עננה שחורה שרובצת עלינו, או שנדמה לי(כי אני הרי מזל דגים) לפי כל הדיעות ששמעתי על הדגים, כדאי שנשכב במיטה,חולים או מכורים,נדבר עם רוחות של קרובינו המתים ונהיה ב"מצב רוח" מה קורה?

חבל - זה בריא ודיאטתי... ../images/Emo13.gif

מה קרה לכולם? גם תאומים התחילו לבכות פה שכל התחזיות הם כמו "עננה שחורה"!
ואני אומר - "מה שלא הורג אותך - מחשל אותך!"... או פשוט להתעלם מהתחזיות האלו (שכבר דיברתי עליהם לא פעם), ולחיות את החיים! TAKE IT EASY - תראי יבנה טי וי
שבי

dani09

New member
אני עדיין לא אוהבת דגים

השאלה היתה בהחלט רצינית ולא "מתבכיינת" רציתי לדעת אם ישנה איזושהיא בעיה או שפשוט כדאי לשחות עם הזרם. ואם (לפי מה שקראתי) אתם כולכם לא מאמינים בתחום למה אתם נמצאים בפורום הזה? נותר לי רק לאחל שנה טובה יותר (כן,כן, עוד מעט) המון אופטימיות.

אז את אוכלת בשר? ../images/Emo21.gif

יש הבדל בין להאמין בתחום האסטרולוגיה לבין להאמין באסטרולוגיה שבועית!! הבדל שמיים וארץ. האסטרולוגיה, תורת הכוכבים, היא תורה מכובדת, מעמיקה ואפילו מדעית! - הכלי שלה הוא מפת הלידה, אותו שרטוט גרפי של הכוכבים כפי שעמדו בבתים ובמזלות השונים, והזוויות שנוצרו ביניהם. א ב ל הורוסקופ שבועי לא כזה! האסטרולוג אמור לחזות אופי של כל בני מזל מסויים, כאשר לכל אחד ואחד מהם יש מפת לידה שלמה, יחודית, דינמית ומיוחדת שהיא רק שלו - ובה הכוכבים נמצאים במקום אחר מאשר המיקום אצל רבקה´לה השכנה (שגם היא דגים) ואצל נחום מהמכולת (שגם הוא דגים). אז אם אצל רבקה´לה נוגה עושה 5 היבטים, נגיד לצדק, שבתאי, ירח, מאדים ושמש, נגיד שכולם חיוביים.. ואצלך היא עושה היבט (זווית) אחד בלבד... איך אתן אמורות "להיות בעלות אותה תחזית"? ופה מדובר רק על נוגה! מה לגבי שאר הכוכבים
האסטרולוג השבועי רק יכול לדעת שהשמש נמצאת אצלכם בדגים - זהו - אבל תחזית צריכה להיות מבוססת על מפת לידה שלמה! מה גם שהשמש שלך יכולה להיות הרמונית בבית 5, שליטת בית 3... ואצל נחום מהמכולת היא תהיה בבית 2 אולי בצמידות לשבתאי (זה למה הוא קמצן), כאשר היא שליטת בית 10. מפת לידה אישית ה י א האסטרולוגיה האמיתית - כאשר ההורוסקופ השבועי הוא סה"כ תחביב פיקנטי שחוץ משמץ של אמת שמוסווה טוב טוב באירועים היום יומיים - אין בו לא כלום! שנה טובה ומתוקה שבי

dani09

New member
thank you for nothing ../images/Emo51.gif

באמת תודה, למרות שלא הבנתי כמעט כלום ממה שכתבת לי, אני מבינה שהכוונה היתה טובה. אם עכשיו אני אלך לאיזה "דוד" שיעשה לי מפה, אני סתם אסתבך. אז כנראה אני אאלץ להסתפק בזה. -כל אחד מקבל מה מגיע לו. מעבר לזה, אני מאוד מעריכה את המצאותך בנושא.

dani09

New member
כל הכבוד ../images/Emo47.gif

לפי מה שהספקתי לקרוא בפורום עד עכשיו,אתה ממש עסוק. מתנצלת כמעט שהעסקתי אותך בקטנות. ככה זה כשלא אוכלים דגים. אגב - ההערה של יאיר פתחה את עיני למה שמתהלך פה בתחום תשומת הלב היקרה. אפנה אותך לעסוק בענייני אחרים שזקוקים לך יותר! יום נפלא שיהיה וסוף שבוע רגוע.

אני לא מבין ...

למה את חושבת ששאלתך "נחותה" משל אחרים, שבד"כ ממילא שואלים שאלות על תחזיות מסוג שהפורום לא נותן... ?! וכל מה שניסיתי להגיד הוא שהורוסקופ שבועי יכול להיות נכון מאוד עד בכלל לא נכון - זה משתנה מאדם לאדם בהתאם למפת הלידה שלו! אם כך ואם כך, אין סיבה להיות תלותיים בכוכבים.. זה כל המסר שניסיתי להעביר
גם אם לא כל כך הצלחתי :-* שלך, שבי

morrr

New member
לא בכיתי

רק צינתי עובדה כבר די הרבה זמן כל הזמו הכוכבים לרעתנו בני מזל תאומים היה נחמד שגם לנו הכוכבים יתנו סימנים של טוב אתה לא חושב?

אני מזל תאומים... ../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gif

ואני מרגיש מ-צ-ו-י-י-ן!!! אולי זה צדק שעושה את שלו... ואולי... אני פשוט לא מקשיב לתחזיות האלו, כי אני יודע שחיי בשליטתי - לא בשליטת הכוכבים!
חוץ מזה, כמובן, שמפה שלמה היא הרבה יותר ממזל שמש... ככה שלא כדאי למהר להסיק מסקנות מהתחזית... כי מה לעשות שהחזאים טועים לא מעט פעמים
שבי

morrr

New member
שמחה

שלום לך בן מז ל תאומים נכון אנו חיים לא לפי הכוכבים אבל מה לעשות הם משפעים אחרת מן הסתם לא הינו פה בפורום אסטרולוגיה אלה בפורום אחר ולפעמים נעים לקרוא תחזית נעימה בתקופה האחרונה התחזית לבני מזל תאומים ממש לא מביא אינרגיות חיוביות

ELY

New member
אתמול למשל

היה רשום בהורוסקופ שתאומים יהיו אגרסיבים יתר ואני מזה הייתי אגרסיבית, הייתי מעוצבנת מכל שטות והיו פעמים אתמול שהרגשתי אופטימיות ושמחה

morrr

New member
בזמן האחרון

אני קוראת כל יום אבל בתקופה ארוכה כחעט איין לנו דבר נחמד באסטרולוגיה לשם שינוי היום כבר יותר נחמד

למעלה