לא אוהב בכלל

לא אוהב בכלל

אני מאהב בשירים של הדג נחש ומיד שהם הומיאו את הדיסק חומר מקומי רצתי לקנות אותו. אבל השיר החדש הם הוציאו פשוט מזעזע! בכל דיסק יש שיר אחד שלא שומעים, שמעבירים... אז זה השיר! פשוט מזוויע

or001

New member
קבל ציטוט:

"תגידו לא לא, לא רוצים אותו דבר, תגידו די די, כי כזה שמעתם כבר". מקווה שהבנת..

FunkyGiraffe

New member
על טעם ועל ריח.............

אגב איזה עוד שירים אתה ממש אוהב? [רק בדיקה]

טיפקסית

New member
תגובה ליאן האיסלנדי

שלום יאן. ראשית אם תוכל לפרט ספציפית מה לא אהבת בשיר? מה בעיניך היה החיסרון? אילו מגרכעות. אינני יודעת כמה פעמים כבר יצא לך לשמוע את השיר אבל נסה לתת הקשבות נוספות וכל פעם תנסה להתמקד בתחום אחר [פעם על הליווי המוסיקלי של הכלים שמלווים את השיר, פעם על הפלואו של גיא ופעם נסה להקשיב צמוד לטקסט שמתרפרפ לו]. זו שיטה שיתכן ותעזור לך למצוא מה לא אהבת בשיר ואולי אם תתמקד כל פעם בתחום אחר בתוך השיר הוא ילמד אותך לאט לאט לאהוב אותו. יש בשיר משהו מאוד מיוחד. גם מבחינת השילוב המוסיקלי של הכלים [החליל הנפאלי של שלומי עשוי בדר"כ מחומרים מהטבע מסמל קצת את עידן הרטרו והדברים הפוסטמודרניים] הקלידים [מסמלים מעבר למודרניות] התכנותים מהסמפלר של גיא לצד הקלידים התופים והגיטרות מסמלים משהו מאוד מודרני. השילוב המוסיקלי בשיר הזה בהחלט מעניין ובהחלט שם דגש על הצד המוסיקלי. תשים לב שהשיר גם פונה לקהל יעד של מוסיקאים צעירים מבחינת הטקסט הם מביאים פה אמירה מוסיקלי שמכניים מוסיקאים צעירים שרוצים לפרוץ החוצה שידעו לקראת מה הם הולכים. שיר מרתק צריך לתת לו כמה וכמה האזנות כדי לעכל אותו נסה את השיטה שהצעתי לך יום טוב שיהיה לך

shiroo

New member
../images/Emo45.gifחחחח לבשמתי יש הרבה מרץ.....

והיא כותבת בכמויות !!!!!!!!!!!! אבל ראסמי בשמתוש מותק .....את כותבת דברים מענינים..........אני אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת.....אבל לפעמים כבר אין לי כוח לזה....אבל קבלי ממני פירגון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SHIROOOOOOO

טיפקסית

New member
תודה שירשיר נשמה שלי

נכון אני יודעת לפעמים אני אוהבת לכתוב הרבה אבל זה רק בתקופה האחרונה ככה. מותר לי למה בקרוב אני הולכת לשקוע לעול םהבגרות אני מנסה לנצל את הזמן שנותר לי [עוד 3 חודשים לבגרות בספרות איזה באסהה] ולאור- אני אנסה לקצר לפעמים יש על מה לדבר והרבה

shiroo

New member
חחח שמתי../images/Emo23.gif שאת אוהבת לכתוב הרבה..

ואמרתי לך רוב הפעמים אני אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת !!! וחוץ מזה אני חושבת שזה אחלה רעיון גם להתכונן ככה לבגרות....כי צריך לרשום הרבה לא?..... SHIROO

טיפקסית

New member
בין היתר זה משתנה מבגרות לבגרות

למשל בלשון ביחידה הראשונה לא היינו צריכים לכתוב הרבה. בשנייה שהיא בחיבור צריך לפחות חיבור של שני עמודי פוליו עפ"י חוקים מאוד מסוימים. ובבגרות הקרובה בספרות לפי מה שהבנתי יש 7 שאלות על כל שאלה צריך לכתוב עמוד פוליו שלם שזה משהו בין שישה לשבעה עמודים בסה"כ

oRockGirLr

New member
כשעושים בגרות ../images/Emo105.gif

אמורים להתבגר לא?

טיפקסית

New member
אמורים לדעת לפלסף בעיקר

אוקיי מי מכם שהולך להיבחן מהשנה הזו והלאה קחו עצה תפלספו וכמה שיותר. הבוחנים אוהבים התפלספויות הם נותנים נקודות בונוס על עומק תפלספו זו העצה שלי זה עוזר

oRockGirLr

New member
לא.. סתם רמזתי שאת צריכה ../images/Emo105.gif

כבר להתבגר:) אבל לונורא. יהיה טוב :) שנה טובה

השירים שאני ממש אוהב של הדג נחש הם

אני באמת אוהב אותם ואני באמת מעריץ את הלהקה ואת המסר שהם מנסים להעביר אבל השיר הזה ]שוט נורא... השירים שאני אוהב הם: רציתי שתדע (אלוהים) מה נעשה כמובן שירת הסטיקר ובראשית

למעלה