לא אוהב את שד ימין

תיני25

New member
לא אוהב את שד ימין

כשאני מציעה לו את צד ימין הוא ממש מתעצבן, יונק לשניה ועוזב- שוב ושוב ובצד שמאל הוא יכול לאכול 10 דקות רצופות בלי לעזוב, לפעמים אני פשוט מתייאשת ומציעה לו את צד שמאל גם כשעדיין מלא בימין ואז שואבת. היונק בן חודשיים כמעט, יונק מלא. תודה!

Revili

New member
זה קורה...

אולי נזרם שם חלש יותר...נסי לתת לו את צד ימין קודם, כאשר הוא רעב יותר ויש סיכוי שיתמיד וירוקן את השד. בנוסף, את יכולה לנסות לתחמן
ולתת לו לינוק מצד ימין כאילו זה צד שמאל, הכוונה היא שתחזיקי אותו כאשר הגוף והרגליים שלו לימינך מתחת לבית השחי (אחיזת פוטבול), לאותו כיוון שאת אוחזת בו כאשר הור יונק מצד שמאל האהוב. בהצלחה.

../images/Emo41.gifרוילי שואלת בשנית באותו הקשר../images/Emo41.gif

גם לי יש את בעיית צד ימין שהוא פחות מועדף... וניסיתי את השיטות שאמרת. האם כדאי לשאוב קצת מימין [הפחות מועדף?] אחרי כל ארוחה, או פעם ביום? מה את ממליצה??? ושאלה נוספת, הקטנצ'יק בן חמישה חודשים ויונק רק 5 דקות [בחוזקה ומשתולל גם הרבה תוך כדי] זה נראה לך סביר בגיל הזה [בגיל יותר קטן ינק בערך 10-15 דק'...] תודה מראש...

Revili

New member
מנסה לעזור..

בד"כ יש צד אחד פחות אהוב, היה כך גם אצלי....לא תמיד זה בגלל כמות החלב - זה נורמלי. אני לא ראוה סיבה לשאוב כל עוד בסה"כ שני הצדדים ביחד מספקים את צרכיו. את יכולה לנסות להניק יותר מצד זה, להניק ממנו ראשון...וכך להגביר את תפוקת החלב שם...היניקה יעילה יותר ממשאבה. בקשר לזמן היניקה- זה משתנה, אך בהחלט סביר שתינוק גדול יותר מרוקן את השד במהירות ויעילות משהיה בעבר. מתי הוא משתולל? מיד בתחילת ההנקה? לאחר מספר דקות של יניקה שקטה? גם כאשר מעבירים אותו לצד שני? האם הוא רגוע לאחר ההנקה? האם זה קורה בכל הנקה? יכולות להיות מספר סיבות - אוירתקוע ולוחץ, זרם חלש מדי, זרם חזק מדי,....

תודה על התגובה

"משתולל" כוונתי שהוא אוכל לא רגוע מנופף ביד הפנויה זז, מזיז את רגליו. זה קורה בשני הצדדים. תוך כדי הוא גם אוכל. לאחר הנקה הוא רגוע.

גם אצלי אותה בעיה אני מנסה

את השיטה של רוילי וכן שואבת הרבה בימין אולי הזרימה משם תגדל...

מינימי2

New member
ויכול להיות...

ששחרור החלב מן השד הזה איטי יותר או שהזרם דוקא מהיר מדי.... מה קורה כשאת נותנת לו לינוק מהשד הזה? האם הוא מתחיל לינוק, בולע הרבה חלב, משתנק ומתעצבן או להפך? מוצץ בכוח אבל אין קולות בליעה ונראה שהוא מנסה למשוך חלב אבל לא מצליח? אם נראה לך שהבעיה היא בשחרור חלב איטי - נסי לעסות את השד מכיון בית השחי אל הפיטמה, ואף לסחוט מעט חלב כדי לשחרר חלב (ולעשות עבורו חלק מהעבודה) ואז להציע לו לינוק. אם נראה לך שהבעיה היא בזרימה מהירה, תגידי ונסביר כיצד ניתן להאט מעט את הזרימה. בהצלחה

למעלה