לא אוהבים אותי

לא אוהבים אותי

אני סובלת מרגשי נחיתות ענקיים אני מנסה לכתוב פה לכולם אני קראתי את כל עמודי הפורום + הארכיון יש לי הרבה שירים של מחזות זמר בעברית: עלובי החיים את כל המחזמר, מילים של סאנסט בולוורד, יוסף, ישו כוכב עליון, קאטס וכו אבל אתם החלטתם להתעלם ממני אגב סתיו אני חייבת לפרגן לך בענק רעיון מדהים- פורום של מחזות זמר טוב אני עדיין אוהבת אותכם למרות ההתעלמות החריפה נו מילא...

ץץץץץ

New member
אנני, אל תרגישי ../images/Emo58.gif

מקופחת. שטויות, כנראה שהנושאים שטיפלת בהם עד עכשיו לא היו כאלה שיש מה להגיב עליהם. אז לפעמים אנחנו ממשיכים הלאה. את מאוד יקרה לנו (ובקרוב אפילו נפתח לך קבוצת תמיכה ) כך שתמיד תדעי, אנחנו מאחורייך. (לקחת כבר את כדורי הדיכאון של שעה חמש????) סתתתתתםםםם...... תודה על חוות הדעת בנושא בית צבי, אני אתלבט ואחליט בקרוב, סלאמאת...

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לך את מילות עלובי החיים בעברית?

אם כן, אני יותר מאשמח לקבל!
אם יש לך אותן מוקלדות - אנא שלחי לי אותן בהקדם, אני אהיה אסירת תודה! אם אין לך אותן מוקלדות, אני אחסוך לך את העבודה ואשאל אותך ספציפית על שירים בהם אני לא מצליחה להבין חלק מהמילים.

עלובי החחים

אין לי את השירים על המחשב (כדאי שאני באמת יעשה את זה , יש לשירים האלה ביקוש ונמאס לי לכתוב אותם כל הזמן) אז תשאלי ספציפית...

trilliane

Well-known member
מנהל
אוקיי, הנה רשימה חלקית:

1. בעל הפונדק - אני לא מצליחה להבין כמה שורות מהפזמון הראשי (זה שכולם שרים בו יחד ומכיל את השורות "טוב לעניים, טוב לעשירים"). אשמח אם תכתבי לי אותו ב-2 גרסאותיו (השורות האחרונות שונות). (רק את הפזמון/ים, אין לי צורך בכל השיר) 2. בשירים שמושרים במקביל, אני לא מצליחה להבין את הכל: * "העימות" - ז´אבר וולז´אן ליד מיטתה של פאנטין (קר את מה שהם שרים במקביל, אין לי צורך בכל השיר). * "רק עוד יום" - קוזט, מריוס ואפונין שרים במקביל לז´אבר; אותו עוד איכשהו אפשר להבין (גם לא את הכל) אבל הם נבלעים לגמרי... לא הבנתי מילה. אני צריכה את מה שהם שרים ואת מה שהוא שר. בהמשך כולם שם צורחים יחד וחוזרים על הבתים ששרו קודם, אז את השאר הצלחתי להבין, פרט לשירה של קוזט, מריוס ואפונין (אותם לא הבנתי גם קודם, ועכשיו עוד פחות...). 3. ההתחלה של "איזה יופי" - הבית הראשון שהמלחים שרים (לפני שהנשים נכנסות לשיר). 4. בשיר "פיקחו את עיניכם": * בבית הראשון של גברוש (זה שמתחיל ב"היי מה שלומכם" ומסתיים ב"אחריי!") - לא הצלחתי להבין מה הוא שר ב-3 השורות האחרונות (אחרי "גם רעבים לעזאזל"). * הבית של הקבצנית הזקנה, זה שמסתיים ב"מפיצה עגבת ממלאה בתי קברות" (לא הבנתי מה היא צורחת שם). * הקבצנים בהמשך שרים "משהו בשביל לחיות בשמו של _____?" (שמו של מי?) * בבית השני של גברוש, הוא שר על טנארדייה "ראש כנופיה תמיד גנב ____"? (הילד בולע את המילה, ועד היום לא הצלחתי להחליט מה בדיוק הוא שר שם). 5. בשיר השליחות של אפונין, מריוס שר לה: "אפונין למעני, _______ מאד(?) שום רמז לאביך (וכו´)" מה הוא שר שם בשורה השניה? לא מסתדר לי עם הגירסה באנגלית... לא מצליחה לחשוב על משהו בעל משמעות... לא ברור לי. יש עוד קטעים קטנים פה ושם, אבל זה מספיק לעכשיו, נראה לי... פרסמתי את הבקשות כאן ולא שלחתי לך דואל כדי לאפשר לעוד אנשים בפורום לענות אם הם יודעים את התשובה. תודה מראש!
נ.ב. כל שיר שאי פעם כתבתי למישהו שמור אצלי על המחשב - אם כבר אז כבר, לא? זה תמיד שימושי לפעמים הבאות... עצתי לך היא לעשות אותו הדבר.

המ-י-ל-י-ם

1.רק עוד יום: מקביל מריוס קוזט אפונין זאבר: מריוס וקוזט:חיי הן לא היו חיים זאבר: אצטרף עכשיו אפונין: למרד ועוד יום אסתובב לי בתוך ביניהם עצמי. אז איך אחיה ואלמד כאן בלעדיך? בזו הדרך מהם כל סודותיהם. הקטע שאמרת שהם צורחים: מקביל מריוס, קוזט, זאבר, מר וגברת טנארדייה: מריוס וקוזט: מחר יפריד זאבר: למהפכה מר וגברת טנארדייה: בינינו ים אין בוקר הנה הם רצים, אפונין: ועוד יום בתוך באיבה הנה הם נופלים. עצמי אותה נגדע יש להם כיסים מריוס וקוזט: חלמנו על הם רק תלמידי אולי הם מלאים. עולם לשניים בית ספר. 2.העימות: במקביל לקטע של זאבר: במקביל לקטע של ואלזאן: ואלזן: חשוב עלי כרצונך זאבר: לא תוכל להשתנות אבל נשבעתי לאישה הזאת לא אוכל להשתנות מה גנבתי בחיי שתיים- ארבע-שש מאות- אחת- פת של לחם לא יותר. אני נציג החוק לא הבנתי שום דבר שתיים ארבע רק רוצה שאתפגר שש מאות אחת, אין לך זכויות! אך לא מפני שצדק יעשה זהו הגלגל סבב שמע והזהר זאבר זאן ואלזאן כבר לא נחשב כן אני חזק יותר אך אתה מעז עכשיו יש בי כוח עוד נשאר לדבר כמו גיבור ואלזאן עוד לא נשבר כל אדם נולד בחטא שמע והזהר זאבר כל אדם חייב לבחור כי אני לא אשבר לא, אינך מכיר אותי, אהרוג אם אצטרך בית הכלא הוא ביתי. אדבק במטרה. לא תמכור לי שום כזבים גם אני מן הביבים. 3.בעל הפונדק: בעל הםונדק, עוד מסביר פניו, לא מוכן שמישהו יפסח עליו טוב לעניים טוב לעשירים איש רחום ופילוסוף בין חברים חוש הומור רופא לנפש את הכל להם נותן. / בן לואי עד קץ הזמן * בעל הפונדק בעל בלי ברכה איש רחום ופילוסוף ממש בדיחה טוב לעניים טוב לעשירים סתם חנפן צבוע קיא של שיכורים (או שתן שיכורים) 4.איזה יופי: המלחים: איז ריח ריח של נשים בא לי להטיל כבר את העוגן שם בפנים איזה יופי שמה מסתתר הים כל השבוע\ הזמן באוקיינוס את הזין מעורר כל מלח מלאך כשהוא גומר. 5. פיקחו את עיניכם: גאברוש: גם רעבים לעזאזל כל עני חם וחי אחרי אחרי! קבצנית זקנה: את נותנת, כן, מחלות רעות מפיצה עגבת ממלאה בתי קברות. קבצנים: משהו בשביל לחיות בשמו של אל עליון גאברוש בית שני: ראש כנופיה פושע מועד גם לבתו בעסק יד 5. שיר השליחות של אפונין: אפונין למעני אך הזהרי מאד שום רמז לאביך שמרי הכל בסוד אני תלוי בך, אפונין!

פשלה עצבנית...

כל השירים שכתבתי לך שהם במקביל לא נשלחו טוב שבקלדתי את זה זה היה בסדר הדפסתי את זה כמו בטקסט וכששלחתי זה התעוות אני לא מאמינה זה לקח לי מלא זמן.... אם תצליחי להבין מזה משהו אני אשמח אם לא אני אדפיס לך את זה בהזדמנות...

trilliane

Well-known member
מנהל
המון תודה! עזרת לי מאד!

כיוון שזה קרה לי בעבר, אני יודעת שתפוז "מנקה" טאבים ורווחים (כשיש יותר מאחד ברצף). שתי המלצות למקרים כאלה: 1. כשאת כותבת משהו "מיוחד" כדאי להשתמש באופציה "לתצוגה מקדימה" במקום ישר ב"שלח/י" (ואז את יכולה לראות לפני השליחה מה תפוז מעולל לטקסט שלך) 2. כתבי את הטקסט ב-notepad, שמרי אותו כקובץ טקסט וצרפי אותו להודעה (ואז הוא יוצג בסדר).

למעלה