לאתי שלום

לאתי שלום

אמנם שלחתי לך מכתב באי סי קיו, אבל החלטתי לכתוב גם כאן. את אמנם מנהלת פורום אבל גילך כנראה לא מרשה לך להיות רגישה מספיק לענינים האישיים של הכותבים כאן. שמי גלית ואני אמא של אחת הבנות שכותבות כאן. אנחנו משפחה מאוד עניה, שלמרות שיש לנו אינטרנט בבית 24 שעות, זה רק בזכות מעט העבודה שנשארה לי. פותרתי לפני שבוע מהעבודה. זאת הסיבה שלא היה לנו כסף להגיע לתל אביב לצילומים. נסיעה לתל אביב עבורנו מהווה הוצאה כספית של לפחות 100 ש"ח רק לאוטובוסים. אין לך שום זכות להעליב אף אחד בגלל שלא יכולים להגיע!!!!!! אני דורשת התנצלות גלית

PopPy

New member
גלית שלום,

למרות שבד"כ אינני נוהגת לענות למסרים אישיים על-גבי הפורום כבקשתך תשובתי תנתן בפורום זה. לא הייתי מודעת לבעיה כלכלית כלשהי שמנעה מאלונה להגיע ולא הבעתי כעס כיוון שאלונה לא יכלה לבוא אלא על כך שהיא אישרה את הגעתה והודיעה על ביטול רק כשעתיים לפני המועד שנקבע לצילומים, דבר שפגע בחברי פורום אחרים שרצו ויכלו להגיע לצילומים אך לא עשו זאת כיוון שאזלו הכרטיסים. מן הסתם אם הייתי מודעת לכך שאלונה לא תגיע קודם לכן הכרטיס היה מועבר לחבר פורום אחר. לא העלבתי ולא ניסיתי להעליב את אלונה כיוון שלא הגיעה ובטח לא על רקע כלכלי זה או אחר, אלא הערתי כי אם אלונה רוצה לנסות ולהגיע לצילומים שוב עליה לאשר זאת באופן וודאי ולא לבטל ברגע האחרון שנית. בכל מקרה, אני מתנצלת באם פגעתי בך או בבתך בדברי- לא הייתי מודעת לסיבה שמנעה מאלונה לבוא אך בכל מקרה חבל שהיא לא הודיעה על-כך קודם. מצאתי לנכון למחוק את המשך השרשור כיוון שהוא לא נוגע לשאר חברי הפורום וכן את הודעתי שלטענתך פגעה בך ובבתך, כיוון שמתוקף תפקידי כמנהלת הפורום אני מנסה לדאוג לכך שלכל חברי הפורום יהיה נעים לגלוש כאן ומוחקת הודעות שפוגעות בגולשים. אני אשמח אם כעת כשהענין הובהר ונפתרה אי ההבנה שנוצרה כאן אלונה תחזור לשוחח בפורום עם מעריצים אחרים של התוכנית, וכן היא מוזמנת להודיע לי אם היא מעונינת ויכולה להגיע השבוע לצילומים. להמשך שיחתנו אנא פני אלי בעזרת האייסיקיו, כיוון שפורום זה נועד לדיונים בנושא התוכנית "רק בישראל" ומסרים אישיים יש להעביר בעתיד בעזרת השיטות המוכרות- אייסיקיו, אימייל וכו´.

איכסה

New member
../images/Emo45.gif

התשובה בהחלט לעניין, חבל שלא פתחת את הדיון אל מול דפי הפורום. הפורום הוא אמנם פורום רב"י, אבל יותר מזה הוא פורום שמאחד אנשים ביחד, בעיות כאלו צפויות, ואין סיבה "להסתיר" אותן. מתן

Human Nature

New member
לא אמנע מהקלישאה:

לפעמים הכי קשה לבקש סליחה. כל הכבוד שמצאת לנכון להתנצל בפני אלונה, למרות שמלבד כפור לא ראיתי בהודעתך דברים נוספים שפגעו.

את יודעת כמה היא צעקה עליי../images/Emo16.gif

על הביטולים, ביטולי הביטולים, וביטול הביטול של הביטולים?!
ניר

איכסה

New member
אתי בהחלט יודעת לכעוס שהיא רוצה...

עדיין יש לי טראומה מפורום סופרים צעירים. מתן

אני מודה לך אתי מכל הלב

על ההתנצלות שלך. אני מבינה הברוך שהיה לך בצילומים הקודמים. מתנצלת על מה שהיה, והוכחת שאת למרות הכעס, יודעת להתעלות עליהם...
לפעמים מגיעים לכאן ילדים מכל מיני שכבות, ורוצים מאוד להגיע לדברים שנראים רחוקים מאוד מהם. אלא, שמכל מיני סיבות, זה לא מתאפשר. גיליתם - כל ילדי הפורום - יכולת להבין ולהזדהות.... כל הכבוד
תודה לכולכם, גלית

למעלה