לאתאיסטים בלבד

באהבה1

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אתם יודעים טוב מאד שלא התכוונה: מה חשבת ברגע הלידה! די עם הטמטום הזה! היא התכוונה ברגע שהתחלת לחשוב (לא חושב שקרה לכם) וחשבת על "אלוקים" מה חשבת? קיים או לא? והפלא ופלא! הרבה ילדים בעולם שנולדו בבית חילוני כותבים מכתבים לקדוש ברוך הוא!!! אולי כי זה ההגיון הפשוט! שנהרס עם הזמן כשהחברה מסביב מתחילה להשפיע!!! הנה תראו לפי המכתבים רואים שהרבה מהם חילונים גמורים!!!

preacher

New member
הרבה ילדים נוצרים מאמינים

בסנטה קלאוס. וכותבים לו מכתבים. אח"כ, כשהם מתבגרים, הם יוצאים מזה. אתם לעומת זאת...

קספיאן

New member
מה אתה לא מבין?

שאתה נולד, אתה אתאיסט. השקפת עולמך כילד מוכתבת לך ע"י סביבת הגידול שלך, ההורים, מערכת החינוך, החברה סביבך. שהייתי ילד האמנתי באלוהים, כי כך חינכו אותי, כשאתה ילד אתה מקבל את כל מה שאומרים לך, אותו דבר שאם אתה היית גודל בבית נוצרי היית נוצרי, ואם היית גודל עם האינדיאנים בפרו היית מאמין בפצ'ה מאמא. כשגדלתי, ולמדתי לחשוב בעצמי, התחלתי לפקפק במה שלימדו אותי וראיתי שאין שום הגיון בדת, לא יהדות ולא שום דת אחרת. והתנ"ך הוא ספר אגדות ותו לא. בר מיצווה סירבתי לעשות כי זה נראה לי טיפשי, אבל הסכמתי להשתתף בטקס הפרימיטיבי למען סבתא שלי, כי לה זה היה חשוב. אתם הדתיים לעומת זאת, מעולם לא התחלתם לחשוב, ועדיין מאמינים בבולשיט שהאכילו אתכם כתינוקות, אף פעם לא עצרתם לחשוב אולי יש דברים מעבר.

ehudt

New member
יש גם הרבה ילדים

שמאמינים בסנטה קלאוס ובמפלצות שבארון שלהם - זה שזה ההיגיון הפשוט אומר שזה נכון? לא.

חוסר לוגיקה שמאפיין בני 4

מצחיק שאתה טוען לחוסר בשלות מנטלית כשאתה לוקה בטעויות מטמטמות. ילד לא יכול להאמין במשהו שהוא לא למד... ענה להודעתי הקודמת- אם הוריך לא היו מראים לך את התנ"ך וחוסכים ממך את סיפוריח הדת, איך היית נחשף ונהיה מאמין? "חוסר בשלות שכלית" מאפיינת אתכם, צרי האופקים וחסרי החזון.

../images/Emo19.gifסיכום עבורכם...

מאחר ולא הייתי כאן כמה ימים זה אולי יתפרש כחסר טעם, אבל אני ינסה בכל זאת... רובכם טוענים (כך סיננתי מבין דרך ההתבטאות הנחותה כ"כ של רובכם) שלמעשה אם אדם לא לומד על קיום הבורא הוא לא יהיה' מודע לו לעולם, אם נשתמש בדוגמה שקיבלתי "אם ליטל היתה נולדת בג'ונגל ולא היו לה הורים שיספרו לה סיפורים מקבילים לכיפה אדומה, היא לא היתה מודעת לקיום בורא לעולם" אוכל להרחיב, אך אבחר לסכם את תגובתי ב"פחחחחחחחח...."!!! זה שרבים מכם מתעלמים מהבורא, מתכחשים לו, אין זה מעיד על כך שאדם מודע, עירני, ריאליסטי, לא יראה את הבורא בשלב מסויים בחייו... כן כן... י-ר-א-ה, אדם שלא רואה בורא פשוט אינו מעריך את הבריאה, אינו יודע מהו קסם, מהו יופי, מהו אושר, אינו רואה בורא משמע אינו רואה עולם איזו החמצה...

למעלה