לאשה באדום

לאשה באדום

``מה אני עושה פה לא יודע...`` אומנם לכבוד הוא לי לכתוב לך שרורות אלו. היא אשה נפלאה,אותה אשה שכולה חן והילה,אשה שאומנם ברגע זה באדום היא שמסנוור כל כך :) כמה אהבה נשאר שם באוויר ,כשהדלת נסגרה בלכתי,עם זאת יודע תמיד ששני הלבבות נפגשים לעיתים קרובות,יפה היא מבפנים שמקרין לחוץ ולפניי תמיד נסיכה אמיתית,נורא מוזר גרושה היא אני רווק,שני ילדים לה לאותה נסיכה,ואני אותו אדם ``שמשוגע`` על אותם קטנטנים ומולי תמיד הם נמצאים. היי את אשה ....טעם טוב נשאר על שפתיי,שהגעגוע בלילות מתגברים ממתין לעינייך לזרועות שמדברים,נזכר אני בכל הטוב ויודע שאת שם איתי. אשה נפלאה קסם שלי,הגלגל עגול ,דברים משתנים,מי יודע מה צופן העתיד,אולי ממתין לנו שם לאותה אהבה. בנתיים געגועים שבנו נוגעים מזכרירים ומזכירים...שיש אנשים מיוחדים,במיוחד את מיוחדת שלי. אמרתי לך......? }{ ממני שנכנס לכאן במקרה ....

taltallim

New member
תענוג....

יש לך במקרה איזה אח תאום או משהו כזה??? תלתלים (שלא מבינה למה לא מנפיקים יותר אלמוניים???)

חדת עין

New member
לאיש בכחול -

כמובן שאתה יודע מה אתה עושה פה, משאיר מכתב אהבה. גבר שלא פוחד מרגשותיו ועוד מפרסם זאת על ענף התפוזים סחטנה כי שיחקת אותה... נצור את האהבה, אפסן את הזכרונות, תהנה מהגעגוע עם אהבה שכזאת אין ספק שגם היא זוכרת ופינה חמה בלב תמיד נשארת אתה צודק, אנשים משתנים, לצערינו לפעמים כל אחד לכיוון אחר (ולא אחזור על שיעורי הנדסה ואתאר מקבילים, אנכים ושאר אלכסונים) כל אחד עבר ועובר דברים אחרים ויש לכך השפעה ישירה על המערכת. הגלגל הוא עגול, נכון, אך הוא חוזר לאותה נקודה עם כל סיבוב וזה במקרה הטוב שלא נעשה פנצ`ר מאיזה מסמר חלוד בדרך...... (ודרך אגב, אומרים ``הכדור הוא עגול`` וזה בכדורגל לגביי תוצאת הסיום...) בהצלחה לשניכם לאן שתחליטו לפנות הה, ודרך אגב, אין דבר כזה ``במקרה`` ;-)

למעלה