לאריק -

astrok

New member
לאריק -

פריט אי-ביי מס' 2943527371 - גלויות מירב יהפהפיות של כלבים, אין לי מושג מאיפה... אלו כלבי מזחלות? אין לי מושג איך נראה כלב מזחלות... התוכל להראות לי תמונות של בולי כלבי מזחלות?

galcool

New member
אם אינני טועה...

אינני יודע אם הכלבים הללו הם כלבי מזחלות. אך אם אינני טועה לפני זמן רב (בעמוד החמישי או השישי) אריק שלנו הראה לפורום תמונות של בולי כלבים ובהם טעות "perf shift" (תזוזה בנקבוב של הבול) שהוא קנה. הבולים שהוא הראה הם הבולים שמופיעים על הגלויות...

איזה זכרון....../images/Emo6.gif

נכון, אלו אותם הבולים. זו סדרה של בולים ובהם כלבים ממוצא אמריקאי, בין היתר - אלסקן מלאמוט, שהוא לא רק כלב מזחלות, אלא גם חביבי הפרטי. אם אתם זוכרים את תמונה המזחלות שלי, הכלבים שמשכו את המזחלת היו מלאמוטים. ולשוס הגדול: מכירים "הבול שלי"? אז אני הכנתי, חוץ מבולים אישיים לילדים כמובן, גם בול עם הכלב הפרטי ששמו בישראל ובעולם כולו נגה. והוא המלאמוט הראשון בעולם שתמונתו ממש מופיעה על בול!! ושלחתי את הבולים לכל חברי הרבים בארה"ב שמגדלים כלבים כאלו, ואין לכם מושג איזו השתוללות והתרגשות העניין הזה עשה!!

astrok

New member
שלום אריק וגל!

כל הכבוד לגל על הזיכרון!!! באמת לא שמתי לב... ואריק - עוד נשארו לך בולים של הכלב היפהפה שלך? הלוואי והיו לי כאלה... לי אין חיית מחמד (אני לא ממש אוהב כלבים, אך בעבר היו לי דגים), אך יש לי "בול שלי" מהסוג החדש, וגם מהתערוכה לפני שנתיים וחצי. ואריק - תודה על הטיפים למאמר! תמיר.

למעלה