לאריאל

לאריאל

מה נותנת לי החברות בEAA ??? כמה כסף זה עולה ואיך מצתרפים?? אגב אני מתחת לגיל 18 בברכה יוני שריג

חברות ב-EAA

חברות ב-EAA נותנת לך, קודם כל, חברות בארגון תעופתי מהגדולים בעולם - אם לא הגדול שבהם. חברות בארגון אינה מוגבלת רק לטייסים או בוני מטוסים, אלא, לכל מי שמחשיב עצמו לאוהב תעופה. לארגון כח מיקוח רב הודות לעצמתו (מספר חבריו) אבל בעיקר בגלל הישגיו ופעילותו (ראה כנס אושקוש השנתי). חשיבותו לתעופה האזרחית כה רבה, שכיום, כל חוק או תקנה הקשורים בתעופה האזרחית בארה"ב - ולה השלכות על כל התעופה האזרחית בעולם - כל תקנה שכזו, צריכה לקבל את ברכתו של האירגון, אחרת, לא תעבור! השפעה ישירה על הקורה בארצנו, בודאי שלא תהיה בימיו הראשונים של הסניף הישראלי. אבל, לאורך זמן, בהרבה פעילות שמאחורי הקלעים (בהסתמך על הגב הרחב של ארגון האם) ובפעילות של שיכנוע, אנו חושבים כי נצליח להזיז דברים. ישנם גם יתרונות אישיים מיידיים, למשל, הנחות בחנויות דיוטי-פריי, שכירת רכב, טיסה בחברות תעופה, והנחה שיכולה להגיע עד חמישים אחוז במחירי חדר במלונות שונים! חברות ב-EAA עולה ארבעים דולר לשנה פלוס שישה-עשר דולר דמי משלוח של כתב העט של האירגון: "Sport Aviation" היוצא אחת לחודש ונשלח לכל חברי הארגון. ארגון האם האמריקאי אינו גג לטיסנאים בארה"ב אבל אנו, בארץ, רוצים להיות בית לכל העוסקים בתעופה הספורטיבית וביניהם גם טיסנאים. להצטרפות לסניף הישראלי, יש לפנות למזכיר הסניף: מיקי רביב טל´ 410500-067. אריאל אריאלי

rubber duck

New member
מהן מטרותיו של ה eaa ?

והאם יש לו אתר בו אוכל לקרוא ביתר פירוט על הארגון ומטורותיו ? שרון

club

New member
בקשר ל- EAA../images/Emo79.gif

נראה לי שחברות ב- EAA הינה חברות לטייסים ולא לטיסנאים ! אני מנסה להבין למה ללכת ולהקים סניף של דבר כזה ולצרף אליו טיסנאים ? מה יתן לנו (הטיסנאים) גוף כזה ??? אריאל, האם אתה יכול לספק לחברים בארגון שלך ביטוח טוב ? אתה יכול לארגן להם תחרויות ואירועים ? אתה יכול לבנות מנחתים ? אם אתה עונה כן לכל השאלות האלו, אז סבבה, אבל אם לא - אז תחשבו טוב טוב מה זה יתן לכם ? אם קלוב התעופה פונה עכשיו לדרך אחרת, חדשה ללא השפעות מהעבר (ומי שמכיר את הילה ואותי יודע על מה אני מדברת) אז למה לא להתאחד תחת קורת הגג של קלוב התעופה לישראל המוכר, ולמה לפתוח אגודה חדשה - מתחרה כביכול - ולהחליש את הגוף שעשה את כולכם לטיסנאים (טוב, אולי אני נסחפת ולא את כולכם, אבל את רובכם, ואתם יודעים את זה !) אז נכון שיש תקופה קשה, אבל עוברים אותה ואתם עדים לשינויים הרבים בק.ה.ל. אז בואו תעזרו גם אתם לשינוי הזה לקרות ! וזה לא יקרה אם אתם תלכו ותהיו חברים ב-EAA (לא שיש לי משהו נגדו או נגד העומד בראשו, אבל מה כבר הוא יכול להציע לכם שקלוב התעופה (המתחדש) מציע ???) אז תחשבו על זה.
בברכת התעופה, צליל.

EAA, קלוב התעופה ואנחנו

צליל יקרה, אם עקבת אחרי כל מה שפירסמתי בפורום זה וגם בפורום התעופה הקלה בוואלה, היית יכולה להבחין מייד כי אין לנו ולא תהיה לנו כל כוונה לבא במקום איזה שהוא ארגון קיים. להיפך, אני רואים את תפקידנו לפעול במקביל לארגונים הקיימים (בדיוק כפי שהדבר נעשה בארה"ב) ולעזור להם בפעילותם המיוחדת לכל אירגון. אם אילו טייסים פרטיים החברים באגודת התעופה הכללית, טייסי האולטראלייטים שגם להם יש אגודה משלהם, צנחנים, מצנחי רחיפה, טרקטורונים מעופפים וסתם חובבי תעופה באשר הם. אולם, היתרון שיש לסניף הישראלי, הוא ארגון האם אשר ישמש גב לפעילות הסניף מול המוסדות השונים. נכון שה-EAA בארה"ב אינו מטפל בטיסנאים, אבל אנו, בארץ מתכוונים לפעול לטובת כולם. ע"מ להשיג זאת דרוש כי יהיו חברים רבים ואז כוחנו יגדל. שאלת בענין הביטוחים ושטחי ההטסה, אולי יפליא אותך אבל גם לטייסים ישנה בעיית ביטוחים וגם לתעופה הכללית יש בעיית שדות תעופה. אין ספק כי אם נרכז את ענין הביטוחים של כל אלו שהדבר נוגע להם ונערוך מעין "מכרז" בין חברות הביטוח (בדיוק כפי שנעשה ע"י פורום התעופה הקלה - השגת מחיר זול משמעותית ממחיר שעת טיסה רגילה) הרי שאיחוד הכוחות יכול להואיל, בסופו של דבר, לכולנו. וקצת נימה אישית, כשהיתי "קטן" ובניתי טיסנים התענינתי גם בתעופה באופן כללי, אלא שלי לא היתה אפשרות להיות חבר בארגון נוסח ה- EAA (ולקבל את כתב העט שלו) והיום אני רואה טיסנאים שגם הם מתענינים בתעופה באופן כללי, אז מדוע שלא לתת להם את החיבור למרכז ההתרחשות של התעופה הספורטיבית - ארגון ה-EAA? אריאל אריאלי

למעלה