לאריאלה

idan3k

New member
לאריאלה

1. יש בסלקום תכניות ללא התחייבות? מה התעריפים בתוכנית/יות זו? 2. מתי יהיה אפשר לרכוש סים של סלקום - רק קו, ללא מכשיר?

idan3k

New member
הופ הופ טרללה הקפצתי הודעה

9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 בום!

AndrewV

New member
לפי מה שאני הבנתי מכשירים בGSM

הם יהיו כבר ללא התחייבות (לא בטוח, ולכן אל תתפוס אותי על המילה)

1אריאלה

New member
תשובות

יש שתי תוכניות עיקריות בסלקום ללא התחייבות: 1. סלקום משפחה- ז"א 57 אג´ לכל המפעילים (דמי קישור למפעילים אחרים) 2. סופרסטאר- 49 אג´ לסלקום, 96 אג´ לרשת אחרת (+דמי קישור) סים בלבד עדיין לא ניתן לרכוש, אולם ניתן כבר לקנות מכשירי GSM במחירים סופר סופר, סופר אטרקטיביים!

geostant

New member
אריאלה... כמה זה סופר אטרקטיבי ?

לא שאני בא בבוז, אני מעוניין לשמוע.

idan3k

New member
תודה רבה

הספורטאר הזה נשמע פ33ה... ובאמת אולי עדיף ככה מכשיר חדש טוב מאשר לשלם לאורנג´ לפתוח סים...

מ ס ט י ק

New member
עוד שאלה לאריאלה...

האם בסלקום יש אפשרות שלוקחים מספר כלשהו של מכשירים (מספר גדול) ומדברים בין המכשירים ללא כל חיוב?

geostant

New member
היה כזה באורנג´...

יש עדיין את האפשרות באורנג´ אבל רק לקיימים לא לחדשים. הכוונה, אם נרשמת לשירות הזה לפני ככה נגיד שנה אז אתה בפנים את שלא תסגרי את השירות הזה. אבל לאנשים חדשים שרוצים להצטרף אין יותר אפשרות. כנראה ראו את זה לא כלכלי, אבל לעצור את השירות לקיימים הם לא יכולים בגלל חוזים.

מ ס ט י ק

New member
חבל שלא ידעו אותי, יותר נכון את

ההורים שלי שיש כזה דבר, כי אנחנו כבר כמעט שנתיים כל המשפחה באורנג´ ואבא שלי כמעט 3 שנים.

geostant

New member
עוד לא שמעת כמה משלמים....

שילמו (ועדיין משלמים) 100 שקל על כל מכשיר. נגיד שאתם 3 במשפחה, אז זה 300 שקל אבל לכל אורנג´ שאתם רוצים אתם מתקשרים חופשי חופשי
לא דווקא בניכם... יש לי חבר שעדיין בתוך התוכנית הזאת והוא מתקשר אלי בלי סוף.... לפעמים קורה שאני שוכח שהוא בתוכנית הזאת ואני שואל אותו.... "מאיר, מה זה לא חרם על חשבון הטלפון ?" והוא תמיד באותה תשובה.... "אכלת אותה שלא הצטרפת איתי לתוכנית..." וכמובן שאז אני תמיד נזכר

geostant

New member
חודשי כמובן...

אם זה היה חד פעמי, את חושבת שהיה משהוא שלא היה עובר לזה ? חחחחחחחחחחחחחחחחח בחייך מורן, איזה מן שאלה זאת ? אני שומע באוזן ימין עכשיו מבצע בתחנות "דלק" על טיסות לספרד

מ ס ט י ק

New member
אבל אבל אבל..... אני לא אסע לבד!

אם כבר אני אסע לבד לגרמניה לקנות 624 שיתמוך ב- OBOX!!!!

מ ס ט י ק

New member
את יכולה לתת עליה עוד פרטים?

פשוט אבא שלי (הוא במיגזר עיסקי) שאל אותי היום על זה... יש לו 4 מכשירים בסלקום והוא מעוניין לדבר בינינם חינם, ואם התוכנית הזו קיימת גם ב- GSM אולי יהיו לו עוד מכשירים

1אריאלה

New member
בבקשה

אל תתפסי אותי במחירים: 65 ש"ח לחודש- 6 יעדים ז"א סלקום חינם 80 ש"ח לחודש- 8 יעדים ז"א סלקום חינם ישנן היום חבילות של דק´ מראש בהן לא משלמים על שירות יעדים, אלא מקבלים אותו ללא עלות כחלק מהחבילה.

1אריאלה

New member
חוץ מזה

מחירי המכשירים שנתתי מקודם הם למגזר הפרטי, המחירים בעיסקי יותר נמוכים

geostant

New member
אריאלה יש פה סתירה.... חתיכת סתירה

אמרת שזה קיים רק למגזר עסקי, אז פתאום את מציינת שהמחירים הם למגזר הפרטי ובעסקי הם יותר נמוכים ? יש פה פראדוקס

למעלה