היא התכוונה למחירי המכשירים
M MaD-d0g New member 13/7/02 #18 לחבר שלי יש את המבצע הזה, אבא שלו הוא לקוח עסקי וואי וואי וואי איך הוא טוחן לחברים שלי את השכל
V vampire1 New member 13/7/02 #20 בהמשך למה ש-MaD-d0g אמר אני אחד מאלה שסובלים מה"מבצע" הזה האם יש אפשרות לחסום את המספר הזה ?
מ מ ס ט י ק New member 13/7/02 #25 ../images/Emo41.gif אריאלה..../images/Emo41.gif המחיר הזה הוא לכל מכשיר?
מ מ ס ט י ק New member 13/7/02 #26 ויניב - אני יודעת שתגיד שכן אבל אני עדיין רוצה להיות בטוחה, אולי סלקום יותר זולים ממה שחשבתי, ואריאלה... את לא צריכה לרשום פה שוב פעם את המחירים של סלקום לעומת החברות האחרות.
ויניב - אני יודעת שתגיד שכן אבל אני עדיין רוצה להיות בטוחה, אולי סלקום יותר זולים ממה שחשבתי, ואריאלה... את לא צריכה לרשום פה שוב פעם את המחירים של סלקום לעומת החברות האחרות.
1 1אריאלה New member 13/7/02 #27 מתי רשמתי? המחיר הוא כמובן לכל מכשיר. בעבר היתה תוכנית הנקראת "עיסקי נטו", תמורת 250 ש"ח ניתן היה לדבר חופשי ז"א סלקום.
מתי רשמתי? המחיר הוא כמובן לכל מכשיר. בעבר היתה תוכנית הנקראת "עיסקי נטו", תמורת 250 ש"ח ניתן היה לדבר חופשי ז"א סלקום.