לארבל מהכרמל

דורית!

New member
לארבל מהכרמל

ארבל, את העובדה שאני מתרחקת ממך ובהכרה מלאה - לא הסתרתי ממך. לא רוצה לא מדבשך ולא מעוקצך. אולי את הטעות שעשית, לא מתוך רשעות עשית. אבל גם הדרך לגהנום רצופה בהרבה כוונות טובות. ולא היה מזיק לך - להתנצל בפומבי. ורצוי אחרי שתבין באמת את משמעות הדברים, ולא תכנס לעמדה האופיינית שלך -שהיא התקפה משתלחת. אתה לשמחתי הרבה לא יודע עלי - כ ל ו ם. וראיתי מה קרה כאן לאנשים שידעת עליהם פרט או שניים... ובעת כעס שלפת ציפורניים. אתה לא מבין את משמעות האנונימיות כאן. הרי אחרי שיחונת קטנה שהיתה לי איתך פעם, אתה מבלי לשים לב חשפת בפני פרטים מחייה של מישהי שמוגדרת כחברה שלך.... מיד עצרתי בעדך והסברתי לך - שאסור לעשות את זה. כנראה שהייתי לא מספיק ברורה. אז אני אסביר לך שוב. שיעור באתיקה (?!) של צ`אט: כל מה שקורה, בחדר כזה או אחר. באדום בפורום במפגש או בכל מקום אחר הוא לעיני האנשים השותפים לרגע. להם ולהם בלבד !!!! לא כל האנשים שנמצאים כאן, נמצאים כאן כדי למצא חברי מציאות. יש כאלה שמעונינים בחברות וירטואלית בלבד. כל אחד מגדיר לעצמו את ההגדרות שלו. המשקפיים שלך הן לא הדרך היחידה להסתכל על העולם. ואם אתה מבין את טעותך... איך אמרת לי פעם ? כג`נטלמן (?) -תתנצל בפומבי. ויותר חשוב- שתבין. ותשאל את עצמך, ושישאלו האנשים - למה זה קורה תמיד דוקא לך???? דורית!

@tagel

New member
אם הוא היה בבית ליד מחשב...

אין ספק שהוא היה מעמיד דברים על דיוקם. אבל הוא לא! הוא בחופשה באילת...כולכם יודעים זאת. הוא שלח הודעה נכון, מכוונה טובה, אבל הוא בחופשה... אין את מצפה שהוא יישב שם מול מחשב נכון? אז מה הקטע? אסור לשגר הודעות בחופשה? בחייך, אני ממש מתנגדת. אתם מערבים בו טינה אישית בטעות אנוש... אני מתחילה להרגיש כמו סניגורית... היכן אתם כל שוחרי השלום בחדר? קומו ועיצרו את התלהמות הזו! וזה לא קשור לארבל... גם אם היה מדובר באדם אחר הייתי זועקת. שלכם תגל

מדהים דורית!

העברת את המסר בצורה ברורה, ובוטה...לצד החיובי של העניין-זוהי הדרך היחידה עם אדם זה... ואני לא הצלחתי להיות בוטה...אני לא חושבת שאצליח. ולכן אני מחזקת את ידייך על המילים שכתבת! ואני מקווה שהוא יפקח את עינייו ויתעשת... ויבין שהגיעו מים עד נפש...אני מקווה למרות שדיי בספק. אבל אני שוב קוראת לך ארבל להניח את החרבות, ולנסות להתנהג כחבר...ואלו שאינך רוצה להיות חבר שלהם, בחר להתעלם...אל תשתלח בם! בתקווה לשקט...יחסי לפחות, אלת האהבה.

למעלה